Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#23051 Μ'άρεσε το πρωινό μου, αν και κουραστικό.
Κούρεμα όλο το γρασίδι, λέμε πολλά κιλά βγήκαν.
Μετά έριξα ένα λίπασμα οργανικό που μου δείξανε οι γείτονες, και στη συνέχεια πότισμα.
Έτοιμοι για το χειμώνα!
Άβαταρ μέλους
By elteo
#23054 Μου αρέσει το μεσημεριανό μου.
Εικόνα

Δεν μου αρέσει που αυτή την εποχή δεν έχω χρόνο ούτε το αμάξι να πλύνω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#23175 Η φωτό είναι ενδεικτική.

Επεσες στην περίπτωση. Τα έκανα στον φούρνο στην λαδόκολλα με ελάχιστο ελαιόλαδο. Γίνανε υπέροχα. Τα λουκάνικα ήταν κοτόπουλου (Μιμίκος). :eat:

ΥΓ. 72 κιλά είμαι. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
elteo έγραψε:Η φωτό είναι ενδεικτική.

Επεσες στην περίπτωση. Τα έκανα στον φούρνο στην λαδόκολλα με ελάχιστο ελαιόλαδο. Γίνανε υπέροχα. Τα λουκάνικα ήταν κοτόπουλου (Μιμίκος). :eat:

ΥΓ. 72 κιλά είμαι. :s_cool

Αυτά είναι! Δινεις ιδέες :thumbsup: :eat: :eat:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#23203 Δεν μου αρέσει που μάλλον αρρώστησα. Τρελός πονοκέφαλος από το πρωί και τώρα που γύριζα από τον Κιθαιρώνα τρόμαξα να βγάλω την διαδρομή.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#23216 Δε μ'άρεσε που ο μικρός εμφάνισε μετά το πρωί πολύ έντονους πόνους στο αυτάκι όπως πριν το καλοκαίρι όταν ήμασταν Ελλάδα.
Πήγαμε στο νοσοκομείο στα επείγοντα, ευτυχώς του δώσανε κάτι και ηρέμησε...
Κλασσικά μάζεψε υγρό επειδή είναι μπουκομενος καιρό τώρα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#23533 Μιας και λέγατε για γλυκά έφαγα πολύ ωραία εκλεράκια και σου με αγριοκέρασο (νομίζω) από τον φούρνο Αγάθη http://www.katerina-agathi.gr/el/ δίπλα στο μετρό Ανθούπολης. Ειδικά τα σου έλιωναν στο στόμα :inlove: :eat:

Μ'αρέσει που ξαναξεκίνησα δίαιτα και μπαίνω πιο δυναμικά με άσκηση (TRX ) :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#23778 Μου αρεσε η Σαββατιατικη πρωινη βολτα με την κουτσουνα στην Ερμου. Ειχαμε καιρο να κατεβουμε. Ψωνισα κιολας 2-3 πραγματακια.
Μου αρεσε η πιο πανω φωτο του κ Ελτεου.Αλλα εγω δεν ειμαι 72 κιλα :svivhaha:

Δεν μου αρεσει που οταν εχει Φ1 χανω την επαφη με το αγαπημενο μου φορουμ :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#24442 Μ΄αρέσει η 7η συνεχόμενη ημέρα καλοκαιρίας στην Αθήνα και η ευκαιρία για ένα ακόμα μπανάκι! :yahoo:
26οC έξω με 18+ στο νερό κατά τις 14:00 και .... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#24478 Μ'αρέσει που οι ελιές μας είναι φορτωμένες :yahoo:

Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#24483 Θες να μαζέψεις και τις δικές μας;
Το λάδι δικό σου.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#24750 - Δε μου αρέσει όταν δε μπορώ να αποφύγω να πάω στην τράπεζα.
- Δε μου αρέσει όταν αυτή η τράπεζα είναι η Εθνική συνταξιοδοτική
- Δε μου αρέσει να περιμένω μισή ώρα για να ενημερώσουν οι παππούδες τα βιβλιάριά τους
- Δε μου άρεσε η συζήτηση που (θέλοντας και μη) άκουσα από δίπλα. Η κοπέλα (25 χρονών περίπου), είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της και μιλούσε στη διπλανή της (συγγενής απ' ό,τι κατάλαβα) για τις επισκέψεις στο νεκροταφείο, για το σκυλάκι τους που πάει στο κρεβάτι και την ψάχνει, για το ότι πρέπει να πουλήσει το αυτοκίνητό της γιατί δεν έχει βρει δουλειά και πως πρέπει να κινείται με το λεωφορείο..... και άλλα σχετικά...