Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#244211 καμια προσφορα υπαρχει για να φυγω απο τον οτε ?
Άβαταρ μέλους
By gianik
gakost έγραψε:
gianik έγραψε:Αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πιο φτηνό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας που να περιλαμβάνει 24άρι ιντερνετ και κάποια λίγα λεπτά /μήνα σε σταθερά?
Θέλουν οι δικοί μου να βάλουν στο σπίτι στην Αθήνα , θα έρχονται 1 φορά το μήνα για 4-5 μέρες και επειδή είχαν και στο χωριό τους ιντερνετ με έβαλαν να ψάξω... :s_mad .
Θα μπει καινούρια γραμμή , οπότε αν πετυχαίναμε και καμμιά προσφορά για δωρεάν (free κόστος σύνδεσης) ακόμα καλύτερα...

Πάρε ένα mobile internet ή αγόρασε πακέτο data και κάνε tethering το κινητό. Δες ποια εταιρία έχει καλύτερο σήμα και προχώρα. Η Q έχει πολύ καλά πακέτα και μετά wind (ίδια δίκτυο είναι) μετά δες σε vodafone και μετά για κοσμοτέ γιατί τσιμπάει σε τιμές

Το σκεφτηκα ομως δεν ειναι για μενα , ειναι για τους γονεις οι οποιοι μπαινουν μονο να χαζευουν ειδησεις , συνταξιοδοτικα , κ.λ.π δεν νομιζω να καταφερνουν tethering κ σια... :lol:
Θα με φτιαξει ομως ο φιλος μου ο Stefan , θα στηριξω superleague και μαλλον θα καταληξω στην forthnet με κανα 20αρι/μηνα με απεριοριστα σταθερα κ ιντερνετ 24αρι...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#244218 Γνωρίζουμε αν θα έχει καμία προωθητική ενέργεια από forthnet σε πακέτο με cinema ή κατι παρόμοιο για το πάσχα? Αναφέρομαι για νέους πελάτες από άλλη εταιρεία

< >
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
gianik έγραψε:
gakost έγραψε:
gianik έγραψε:Αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πιο φτηνό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας που να περιλαμβάνει 24άρι ιντερνετ και κάποια λίγα λεπτά /μήνα σε σταθερά?
Θέλουν οι δικοί μου να βάλουν στο σπίτι στην Αθήνα , θα έρχονται 1 φορά το μήνα για 4-5 μέρες και επειδή είχαν και στο χωριό τους ιντερνετ με έβαλαν να ψάξω... :s_mad .
Θα μπει καινούρια γραμμή , οπότε αν πετυχαίναμε και καμμιά προσφορά για δωρεάν (free κόστος σύνδεσης) ακόμα καλύτερα...

Πάρε ένα mobile internet ή αγόρασε πακέτο data και κάνε tethering το κινητό. Δες ποια εταιρία έχει καλύτερο σήμα και προχώρα. Η Q έχει πολύ καλά πακέτα και μετά wind (ίδια δίκτυο είναι) μετά δες σε vodafone και μετά για κοσμοτέ γιατί τσιμπάει σε τιμές

Το σκεφτηκα ομως δεν ειναι για μενα , ειναι για τους γονεις οι οποιοι μπαινουν μονο να χαζευουν ειδησεις , συνταξιοδοτικα , κ.λ.π δεν νομιζω να καταφερνουν tethering κ σια... :lol:
Θα με φτιαξει ομως ο φιλος μου ο Stefan , θα στηριξω superleague και μαλλον θα καταληξω στην forthnet με κανα 20αρι/μηνα με απεριοριστα σταθερα κ ιντερνετ 24αρι...

θελω και εγωωωω
Άβαταρ μέλους
By gianik
#244223 Στηριζεις κ εσυ superleague? :hmmm:
Θα σε ενημερωσω οταν θα εχω νεοτερα παντως....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#244225 Κάντε λίγο υπομονή. Εκτός απροόπτου θα τρέξει ένα προτζεκτάκι ΑΛΛΑ θα είναι μόνο για νέες ενεργοποιήσεις. Για φορητότητες δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Ότι σας πουν στο τηλέφωνο ή στο κατάστημα, θα σας πω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#244233 Εγω που δεν εχω vdsl απο οτε, μπορω να εχω απο Φορθνετ? ή κοτσανα?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#244244 Παπαριους

Διαθεσιμότητα μέσω ιδιόκτητου δικτύου.

Οι υπηρεσίες Forthnet είναι διαθέσιμες στην περιοχή σου!

Μπορείς να απολαύσεις την υπηρεσία σου με ταχύτητες ADSL έως 24Mbps!

Α ρε Ηλιουπολη!!!! Που εισαι!!!????
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#244246 Αφού μένεις στη μπαναλαρία τα Τουρκοβούνια. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#244252 Φιλε εκει που λες ομως σκαβουν ηδη για vdsl και στο Γαλατσι περνανε οπτικη ινα!!!

Εγω ανηκω Δημο Αθηναιων...

Ξερεις μαλλον δεν θα δουμε ΠΟΤΕ εμεις!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#244254 Βάλε VDSL στο πατρικό, άσε ένα υπολογιστή εκεί ανοιχτό και μπαίνε με teamviewer, κατέβαζε ότι θες και όποτε πας τα παίρνεις σ' έναν εξωτερικό.

Problem solved! :lol:
Άβαταρ μέλους
By gakost
gianik έγραψε:
gakost έγραψε:

ΟΚ το καταλαβαίνω αυτό που λες για το tethering αν και είναι πολύ απλό, αλλά το mobile internet είναι τελείως γελείο να το ανοίξεις/κλείσεις. Αν θέλεις να δίνεις 240€ / χρόνο για 2 χρόνια δέσμευση οκ πάσο. Γενικά το οικονομικό είναι μεγάλο κίνητρο για να μάθει κάποιος να κάνει 1-2 πολύ βασικές κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Φιλε εκει που λες ομως σκαβουν ηδη για vdsl και στο Γαλατσι περνανε οπτικη ινα!!!

Εγω ανηκω Δημο Αθηναιων...

Ξερεις μαλλον δεν θα δουμε ΠΟΤΕ εμεις!!!

Εξαρτάται σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις, όχι σε ποιον Δήμο μένεις. Αν τα έργα γίνονται στη γειτονιά σου και αναβαθμιστούν οι καμπίνες τότε θα υπάρχει διαθέσιμη VDSL
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#244293 Επίσης ούτε η Ηλιούπολη έχει παντού