Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244162 Ένας άνθρωπος που απειλεί τους υπόλοιπους, όχι μόνον πρέπει να παίρνει πόδι από μια κοινότητα, αλλά δεν πρέπει να βρίσκει ούτε συμπάθειες, ούτε πόσο μάλλον μιμητές.
Αν σε "προκαλούν", αν δεν γουστάρεις, αν δεν θέλεις, αποχωρείς σαν κύριος και δεν απειλείς κανέναν.
Αν λοιπόν ο ένας έπρεπε να φύγει (και έπρεπε, όπως και έφυγε), τότε ο άλλος θα έπρεπε να παραμείνει; Για να δώσει το παράδειγμα στους άλλους;
"Όποιος δεν γουστάρει το moderating, μπορεί να πάει να δείρει τον admin";
Είναι λογικά τώρα αυτά; :vava:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Anonymous Founder έγραψε:Ο kacey έπρεπε να έχει φύγει από καιρό μόνιμα και είναι δικό μου λάθος αυτό, γιατί έγω έθετα βέτο, νομίζοντας πως τελικά θα το ρίξει επάνω μου. Και έφτασε να με απειλεί πως θα μιλήσει στην δουλειά μου για το ποιος είμαι και πως θα έρθει να με δείρει γιατί ξέρει που μένω....

...Για την τελευταία του έκρηξη που έφερε τις απειλές σε εμένα και στον drdino, δεν τον προκάλεσε κανείς. Ούτε του μίλησε κανείς άσχημα, ούτε τίποτε. Η συμπεριφορά του είναι αντικοινωνική και απαράδεκτη, για την ακρίβεια η τελευταία του συμπεριφορά σηκώνει μέχρι και μηνύσεις (γιατί είναι ευθείες απειλές και εντελώς συγκεκριμένες, με διευθύνσεις και ονόματα).

Πρόσφατα είναι αυτά; Σε ποιό θέμα έγιναν;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244164 Είναι του Σαββατοκύριακου, τα ποστ έχουν σβηστεί από το τοπικό, γιατί έχουν φόρα παρτίδα προσωπικά στοιχεία (όχι πως είναι δύσκολο να τα βρει κάποιος, αλλά για λόγους αρχής).
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Anonymous Founder έγραψε:Είναι του Σαββατοκύριακου, τα ποστ έχουν σβηστεί από το τοπικό, γιατί έχουν φόρα παρτίδα προσωπικά στοιχεία (όχι πως είναι δύσκολο να τα βρει κάποιος, αλλά για λόγους αρχής).

Σε ποιό θέμα; Στα πολιτικά, μετανάστευση, που;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#244167 Οκ, για το τοπικό ρωτούσα. Απάντησες ήδη.

Ευχαριστώ. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Pitt έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ο kacey έπρεπε να έχει φύγει από καιρό μόνιμα και είναι δικό μου λάθος αυτό, γιατί έγω έθετα βέτο, νομίζοντας πως τελικά θα το ρίξει επάνω μου. Και έφτασε να με απειλεί πως θα μιλήσει στην δουλειά μου για το ποιος είμαι και πως θα έρθει να με δείρει γιατί ξέρει που μένω....

...Για την τελευταία του έκρηξη που έφερε τις απειλές σε εμένα και στον drdino, δεν τον προκάλεσε κανείς. Ούτε του μίλησε κανείς άσχημα, ούτε τίποτε. Η συμπεριφορά του είναι αντικοινωνική και απαράδεκτη, για την ακρίβεια η τελευταία του συμπεριφορά σηκώνει μέχρι και μηνύσεις (γιατί είναι ευθείες απειλές και εντελώς συγκεκριμένες, με διευθύνσεις και ονόματα).

Πρόσφατα είναι αυτά; Σε ποιό θέμα έγιναν;

Στα " Εργασιακα", αλλα απο ο,τι καταλαβα ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι. Καλο ειναι αυτο :)

Οι mod βλεπουν πραγματα που δεν τα βλεπουν οι αλλοι ειτε γιατι καποιος προλαβαινει και τα σβηνει, ειτε γιατι ειναι αναφορα σε πμ. Κανεις μας δεν θελει να φευγουν μελη αλλα υπαρχουν και ορια :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#244169 Τοτε το χοντρυνε και καλα κανατε.
Ξαναλεω οτι τα τελευταια δεν τα γνωριζα.
Απλα ειδα τα εργασιακα κλειδωμενα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#244170 Δεν είχαν μόνο προσωπικά στοιχεία. Είχαν μέχρι και φωτογραφίες της πολυκατοικίας!!! :dizzy:
Edit. [mod ]
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Νίκος Παππάς έγραψε:Στα " Εργασιακα", αλλα απο ο,τι καταλαβα ελαχιστοι το πηραν χαμπαρι. Καλο ειναι αυτο :)

Οι mod βλεπουν πραγματα που δεν τα βλεπουν οι αλλοι ειτε γιατι καποιος προλαβαινει και τα σβηνει, ειτε γιατι ειναι αναφορα σε πμ. Κανεις μας δεν θελει να φευγουν μελη αλλα υπαρχουν και ορια :)

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Απλά υπάρχουν θέματα στα οποία σκοπίμως δεν μπαίνω γιατί δεν μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις, οι ανούσιες κόντρες, τα ίδια και τα ίδια μέχρι εξαντλήσεως και οι ειρωνείες. Γι’ αυτό ρώτησα για το θέμα.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#244173 :dizzy: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#244174 Φωτογραφίες της πολυκατοικίας;;;;; :lol: :lol:
Πήγε έβγαλε (respect) ή ήταν από google street (fail) ?
Διευκρινίστε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#244175 Από google νομίζω (ήμουν από κινητό και πρόλαβα τη φάση στα πεταχτά), αλλά πάλι :help:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Φωτογραφίες της πολυκατοικίας;;;;; :lol: :lol:
Πήγε έβγαλε (respect) ή ήταν από google street (fail) ?
Διευκρινίστε παρακαλώ.

Εικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Asimov έγραψε:Δεν είχαν μόνο προσωπικά στοιχεία. Είχαν μέχρι και φωτογραφίες της πολυκατοικίας!!! :dizzy:

Απ το street view ή πηγε και τις εβγαλε μονος του? :s_crazy
Με προλαβατε ηδη! :lol:

Πρόκειται για ψυχοπαθή.

Ειπα και γω μονο σε μενα φαινοταν τετοιος.
Ο τυπος παθαινε τρελες εμμονες, πρεπει να εχει σοβαρα θεματα.
Και γω εχω βριστει σε διαφορα fora, την αλλη στιγμη το εχω γραψει στα @@ μου, σιγα μη κατσω ν ασχοληθω με τις πιπες που γραφει ο καθε αγνωστος στο ιντερνετ...
Να κατσεις να βρεις ποιος ειναι και που μενει δειχνει σοβαρη παθολογια...