Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#243722 Θα σου εξηγήσω άλλη στιγμή τώρα είμαι από κινητό
Άβαταρ μέλους
By JBT
#243765 Κι εγώ από κινητό είμαι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
pipinos1976 έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το forum τελευταία και ρωτάω εδώ, αν και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic. Οι δύο τελευταίες οριστικές διαγραφές πώς προέκυψαν; Για τον kacey προέρχονται από το topic με τα εργασιακά; Για τον A-viper 7 δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει.

Ευχαριστώ.

Λοιπόν αγαπητέ δεν ξέρω κανέναν από τους 2 προσωπικά, περισσότερο γνωρίζω ηλεκτρονικά τον kacey κι από το 4tf και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανέναν έγινε το εξής. O kacey τα έλεγε όλα έξω από τα δόντια. Τον ενοχλούσε κάτι; Το έλεγε. 1, 2, 5, 100 φορές, το έλεγε μέχρι να το εμπεδώσουν οι συνομιλητές του. Κάποιοι το βρήκαν σαν παιχνίδι και τον τσίγκλαγαν συνεχώς με σκοπό να βγαίνει από τα ρούχα του. Έτσι λοιπόν τον έφαγαν μπαμπέσικα. Προχθές μπορεί να ήταν ο kacey αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος

Κάθε άνθρωπος έχει το alarm κουμπί του. Ξέρεις, δεν είναι ωραίο να το πατάει κάποιος συνεχώς, γυρίζει το μάτι κάποια στιγμή :s_dunno Μπορεί μερικοί να το κάνουν καλοπροαίρετα με pun intended, αλλά δεν τον ξέρεις τον άλλον ρε φίλε στην τελική και το πολύ pun κουράζει κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#244098 Αν αυτό το τελευταίο δεν είναι τρολάρισμα, δεν ξέρω τι είναι! :lol:
Τον έφαγαν μπαμπέσικα τα... συμφέροντα! Για ποιο κουμπί μιλάμε;
Εικόνα
Ο καθένας έχει την άποψή του φυσικά, αλλά να παρουσιάζεται και σαν θύμα, ο τύπος που έβριζε δικαίους και αδίκους και έφτασε στο σημείο να απειλεί με ποστ τύπου "ξέρω που μένεις, ξέρω που δουλεύεις, θα δεις τι θα πάθεις";
:lol:
Μιλάμε για τον ίδιο τύπο τώρα ή έχει χάσει κάποιος επεισόδια;
Άβαταρ μέλους
By DAP
#244099 Αν και ειναι απων και δεν κανει να κουβεντιαζουμε ερημην του,νομιζω οτι πολλες φορες "ετριβε την πλατη του στη γκλιτσα του τσοπανη" .....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#244101 Δημητρη για τον viper δεν σχολιασες :sorry:

Παντως και γω πιστευω οτι ο Kacey δεν επρεπε να φυγει μονιμα.
Γιατι εφτασε να τα λεει αυτα λογω προκλησεων..
Δεν ξυπνησε ενα ωραιο πρωι και ειπε σημερα θα απειλησω-βρισω τον hf...

Τεσπα δεν μου πεφτει και πολυ λογος..
Άβαταρ μέλους
By DAP
#244106 Δεν εχεις δικιο γκεακο...Εμενα μου εγινε αντιπαθης οταν σχολιαζοντας το θανατο μιας κοπελας σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα απεκαλεσε τη νεκρη ,αγνωστη του φυσικα,γιδι.....Κανενας δεν τον προκαλεσε ,κανεις δεν του εναντιωθηκε και εξακολουθησε να την αποκαλει ετσι συνεχεια....
Συγνωμην για το :offtopic: Δεν ξαναμιλαω.....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#244108 - Δεν είπε κανείς ότι είναι θύμα
- Ναι DAP τριβόταν στη γκλίτσα
- Ναι τον προκαλούσαν συνεχώς
- Όχι δεν ήταν ωραίες οι χοντράδες και οι απειλές. Μάλιστα αν ήμουν admin θα είχε φύγει ο οποιοσδήποτε από την 1η μεγάλη χοντράδα.
- Γρηγορη δεν είπα ότι τον έφαγε το σύστημα αν αυτό νόμιζες

Απλώς προσπάθησα να το δω απ'όλες τις πλευρές. Όχι ότι παίρνω τη μεριά κάποιου.

Γιώργο εχθές πέρασα έξω από το χωριό σου (άσχετο) :lol:

Γιώργο επίσης τον Βάιπερ δεν είχε τύχει να τον παρακολουθήσω/πετύχω γι'αυτό και δεν έχω να πω κάτι. Είναι και τα topic που μπαίνει κανείς βέβαια, δεν μπαίνω σε όλα οπότε δεν έχω πλήρη άποψη.

Πατέρα έχεις δίκιο, καλύτερα να μη σχολιάσουμε άλλο. Πάμε συνεχής.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#244119 Αγαπητε μου DAP δεν ειπα οτι ο Κας ειναι αμοιρος ευθυνων. Απλα ειπα οτι πολλες φορες σε ασχετα θεματα του πεταγαν για φουρνακια κλπ και ο αλλος φορτωνε.

Τεσπα ας μην το συνεχισουμε. Η διαχειριση αποφασισε αυτο και παμε παρακατω.

Αθικια Δημητρη????

Γιατι εκει ειναι το εξοχικο οχι το χωριο :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#244121 Ναι Αθίκια. Είδα την ταμπέλα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης πηγαίνοντας προς το Ράντσο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Geo f1 έγραψε:Δημητρη για τον viper δεν σχολιασες :sorry:

Παντως και γω πιστευω οτι ο Kacey δεν επρεπε να φυγει μονιμα.
Γιατι εφτασε να τα λεει αυτα λογω προκλησεων..
Δεν ξυπνησε ενα ωραιο πρωι και ειπε σημερα θα απειλησω-βρισω τον hf...

Τεσπα δεν μου πεφτει και πολυ λογος..

Ο kacey έπρεπε να έχει φύγει από καιρό μόνιμα και είναι δικό μου λάθος αυτό, γιατί έγω έθετα βέτο, νομίζοντας πως τελικά θα το ρίξει επάνω μου. Και έφτασε να με απειλεί πως θα μιλήσει στην δουλειά μου για το ποιος είμαι και πως θα έρθει να με δείρει γιατί ξέρει που μένω.
Δηλαδή, μάλλον έπρεπε να τον αφήσουμε στο φόρουμ, γιατί δεν φταίει αυτός, τον προκάλεσα σωστά;
:dizzy:
Δεν μου λες Geako, αν κάποιος σου τα έλεγε εσένα αυτά, τι ακριβώς θα έκανες; Θα του έλεγες, "δεν πειράζει, καλά έκανες και με απείλησες, αφού σε πείραξαν για το φουρνάκι";
:s_wacko

Για την τελευταία του έκρηξη που έφερε τις απειλές σε εμένα και στον drdino, δεν τον προκάλεσε κανείς. Ούτε του μίλησε κανείς άσχημα, ούτε τίποτε. Η συμπεριφορά του είναι αντικοινωνική και απαράδεκτη, για την ακρίβεια η τελευταία του συμπεριφορά σηκώνει μέχρι και μηνύσεις (γιατί είναι ευθείες απειλές και εντελώς συγκεκριμένες, με διευθύνσεις και ονόματα).
Προφανώς και δεν θα κάνω κάτι τέτοιο, αλλά ποιος μου λέει πως δεν θα έρθει να με τραμπουκίσει για αντίποινα; Όταν φτάνει σε αυτό το σημείο;
Ξαναλέω, όταν και μετά από τα τελευταία του καμώματα, βλέπω κάποιους να τον υποστηρίζουν, πραγματικά απορώ! :s_dunno

Περιμένω απόψεις λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#244142 Όχι μη μπούμε σ'αυτό το τρυπάκι. Τα δικά μου τα έγραψα κάπως καλύτερα νομίζω στο 2ο post.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimitris_P έγραψε:Όχι μη μπούμε σ'αυτό το τρυπάκι.

Εσύ μια φορά μπήκες και πήρες το μέρος πλήρως του kacey.
Τώρα μπορείς να βγεις, κανένα πρόβλημα.
Οι απειλές είναι καταγεγραμμένες πάντως και απολύτως υπαρκτές.
Φαντάζομαι, αν εγώ τώρα σε.. απειλήσω , θα το θεωρήσεις δικαιολογημένο, γιατί με... προκάλεσες, επειδή είχες αντίθετη γνώμη από εμένα! Τόσο καλά!
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By DAP
#244146 Φιλε χουφου μιας και δεν ειναι παρων νομιζω οτι αυτη η κουβεντα ΔΕΝ πρεπει να γινει...Τα'παμε,τελειωσε....

Ξαναμπηκα και εκανα μιας διορθωσουλα ..... :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#244153 hf εγω μιλουσα πιο γενικα.
Φυσικα τις απειλες για να σε δειρει και για να ερθει στην δουλεια σου να μιλησει κλπ δεν τις γνωριζα και σιγουρα σηκωνουν απο μηνυσεις μεχρι και γω δεν ξερω τι.

Και ουδεποτε ειπα οτι κακως εφυγε. Απλα σαν συνολικη εικονα ενα 80-90% ευθυνης την φερει καθαρα ο ιδιος.

Τεσπα οπως ειπα και πριν η διαχειριση αποφασισε αυτο και παμε παρακατω.

Αντιθετα για το αλλο μπαν συμφωνω 100%. Μη σου πω 110! :)