Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#242289 Ντάξ, κλάμα με το κινητό του σπάικ ...

dimviii έγραψε:μου αρεσει που μου εβαλαν τρελο προτζεκτ (αρχικα με κοστολογηση) για εβο 6 σε σαλουν κατηγορια,σε επιλογες τουρμπο,μεταδοσης,φρενων κλπ Μακαρι να παρει σαρκα και οστα η προσπαθεια,σε συναρτηση με επιστροφη πολυ καλου νεαρου οδηγου.

Για πες, για πες ... Πρέπει να πιούμε καφέ βασικά !
Άβαταρ μέλους
By dimviii
royal_airness έγραψε:Ντάξ, κλάμα με το κινητό του σπάικ ...

dimviii έγραψε:μου αρεσει που μου εβαλαν τρελο προτζεκτ (αρχικα με κοστολογηση) για εβο 6 σε σαλουν κατηγορια,σε επιλογες τουρμπο,μεταδοσης,φρενων κλπ Μακαρι να παρει σαρκα και οστα η προσπαθεια,σε συναρτηση με επιστροφη πολυ καλου νεαρου οδηγου.

Για πες, για πες ... Πρέπει να πιούμε καφέ βασικά !

ελα στο Σεσι να σου πω :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
belgarion έγραψε:Μου άρεσε πολύ που σήμερα το πρωί προσπερασα λευκό καλοσυντηρημενο Peugeot 404 με κανονικές πινακίδες, το οποίο μάλιστα οδηγούσε εμφανισημη κυρία 30 something

Dr Ντίνος:
Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
royal_airness έγραψε:
dimviii έγραψε:ελα στο Σεσι να σου πω :rtfm:

Ποιό σέσι ρε συ ; Τι να κάνουμε εκει πέρα ; :lol:

μη ρωτας πολλα.Παρε ενα πισωκινητο και ελα.

Αλανα πολυ γλυστερη για αθλοπαιδιες.
https://www.youtube.com/watch?v=RoyDxU6YlGc
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#243066 Το ξέρω το μέρος ρε συ ... και για να είμαστε on topic.

Δεν μου αρέσει το Σέσι !
Μου αρέσει το Ντράφι όμως ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#243175 Τι εννοείς έκλεισε ; Για το κομμάτι κάτω απ'το νεκροταφείο μιλάω, μέχρι και εκεί που έχει πέσει ο δρόμος. Στο πάρακάτω κομμάτι μπορείς να πας απο μέσα απ'τον οικισμό και να βγείς στην μεγάλη ευθεία.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#243193 Μιλάω για το κομμάτι από την μεγάλη ευθεία στο Ντράφι μέχρι το περίπτερο. Εκεί που είναι ο πλατύς δρόμος. Εμείς αυτό λέμε Ντράφι. Κι εκεί είναι που μπορείς να ντριφτάρεις άφοβα ακόμα και με μεγάλες ταχύτητες.
Από το περίπτερο μέχρι την παλιά Πεντέλη εμείς το λέμε Πεντέλη. Ο δρόμος εκεί είναι στενός και για τα δικά μου ψιλοκουλά χέρια είναι λίγο επικίνδυνος για ντριφτ.
Αν αυτόν λες Ντράφι τότε ναι είναι ανοικτός μέχρι το περίπτερο.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#243207 Α οκ κατάλαβα σχετικά με τις ονομασίες ! Τελευταία φορά που πήγα πάντως, ήταν ανοιχτές και 3-4 στροφούλες μετά το περίπτερο. Όντως έχει περισσότερη άπλα εκεί, αλλά και πάλι δεν θα το έλεγα "για μεγάλες ταχύτητες". Προβλέπεται να τον φτιάξουν ποτέ εκεί τον δρόμο ; Οι κάτοικοι δεν έχουν κάνει φασαρία ; Πρέπει να έχουν περάσει 2 χρόνια πλέον απο τότε που έκλεισε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#243355 Μ' αρέσει που σήμερα είχα άδεια :yahoo: και πήγα να πλύνω το αμάξι :yahoo: .

Μ΄αρέσει που το έγλυψα :inlove: και τις ζάντες! :lol:

Δεν μ' αρέσει που μόλις γύρισα η γυναίκα μου μου είπε πως αύριο και μεθαύριο περιμένουμε λασποβροχή... :protest: :rant: :protest: :rant:

Δεν με βλέπω να πηγαίνω πουθενά με το αμάξι το Σ/Κ, εκτός από το ΚΤΕΟ που έχω ραντεβού αύριο πρωί... Ελπίζω να είμαι λίγο τυχερός... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By gianik
markvag έγραψε:
Δεν με βλέπω να πηγαίνω πουθενά με το αμάξι το Σ/Κ, εκτός από το ΚΤΕΟ που έχω ραντεβού αύριο πρωί... Ελπίζω να είμαι λίγο τυχερός... :s_whiteflag

Ε κ εγω πιστευω θα εισαι ρε Μαρκο. Θα το περασει η προπελα το ΚΤΕΟ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:
markvag έγραψε:

Ε κ εγω πιστευω θα εισαι ρε Μαρκο. Θα το περασει η προπελα το ΚΤΕΟ... :lol:

δεν λεει για το αν θα περασει το κτεο,αλλα αν δεν θα βρεξει το πρωι που θα το κουνησει για το κτεο. :lol: