πιστευεις οτι αλλαζεις γρηγοροτερα και οτιδηποτε αλλο λωριδα σε συγκριση με γκολφ/308/αστρα λογω μεταξονιου?
πιστευεις οτι αλλαζεις γρηγοροτερα και οτιδηποτε αλλο λωριδα σε συγκριση με γκολφ/308/αστρα λογω μεταξονιου?
dimviii έγραψε:βρε συ....τι τριγωνομετριες λες? τι τιμονιες για να αλλαξει λωριδα?Ναι. Η σύγκριση που κάνω είναι σούπερμίνι γύρω στα 3,8-4 μέτρα με την ΒMW μου που είναι 4,77 γιατί αυτά είναι τα αυτοκίνητα που οδηγάω. Μπορεί να με ευχαριστεί περισσότερο να οδηγάω το μεγάλο αλλά με τα μικρά αλλάζω λωρίδες και χώνομαι πιο εύκολα. Η διαφορά με αυτά που λες εσύ που είναι ανάμεσα θα είναι πιο μικρή οπότε και ίσως όχι τόσο αντιληπτή.
Deleted User 1 έγραψε:Scotch δικό σου το Yaris άμα το θες. Ξανακοίταγα τώρα τον πίνακα με τις επιδόσεις του.
Απο την αλλη βεβαια η Bmw εχει πολυ καλο χρηματοδοτικο και μπορει να υπαρχουν τυχον εκτελωνισμενα, σε ενδιαφερουσες χρωματικες-εξοπλιστικες επιλογες.
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]