Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#239872 τα makro τωρα που ταπηρε ο σκλαβενιτης πως ειναι ; οπως παλια που ηθελες καρτα; αλλαζεις την καρτα αν ειχες ;
εχει παει κανεις;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#239881 Με τους μικρους Μαρινοπουλους τι θα γινει; περνουσα εχτες απο εναν και ελεγε μια οτι ουτε γαλα δεν εχει
Άβαταρ μέλους
By GTS
#239892 Δεν εχουν γαλα. Το ΑΒ εχει τα παντα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
otso έγραψε:τα makro τωρα που ταπηρε ο σκλαβενιτης πως ειναι ; οπως παλια που ηθελες καρτα; αλλαζεις την καρτα αν ειχες ;
εχει παει κανεις;

Ισχύει η ίδια κάρτα, δεν άλλαξε κάτι.

...>.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#239995 Παντως χαμογελαω καθε φορα σε s/m (σε Σκλαβενιτη συνηθως αλλα κ σε αλλα) , οταν ειμαι στην ουρα π.χ για τυρια , που πιανω αθελα μου διαλογους μεταξυ των υπαλληλων του στυλ: "καλα παλι πηγε σε διαλειμμα ο Α;" , "Ποτε θα βγεις διαλειμμα;"
Μιλαμε λες κ ειναι συννενοημενοι καθε φορα τους ιδιους διαλογους..
Άβαταρ μέλους
By otso
saxon_747 έγραψε:
otso έγραψε:τα makro τωρα που ταπηρε ο σκλαβενιτης πως ειναι ; οπως παλια που ηθελες καρτα; αλλαζεις την καρτα αν ειχες ;
εχει παει κανεις;

Ισχύει η ίδια κάρτα, δεν άλλαξε κάτι.

...>.

eyxaristv
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#239999 Το Pockee πως λειτουργει?
Άβαταρ μέλους
By Serf
#240018 Γράφεσαι στην εφαρμογή και παρακολουθείς τις εκάστοτε προσφορές (ποσό επιστροφής ανά προϊόν). Όταν αγοράσεις κάποιο προϊόν με προσφορά από συνεργαζόμενο supermarket, δηλώνεις στην εφαρμογή τον αριθμό της απόδειξης. Μέσα σε 2-3 ημέρες εντοπίζουν από τον αριθμό της απόδειξης το προϊόν υπό προσφορά που πήρες και σου επιστρέφουν μέσω paypal/τραπεζικού λογαριασμού το ποσό της προσφοράς.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#240172 Εκανα ενα γρηγορο σκαναρισμα στο σαιτ τους και παιζει να μην αγοραζω κανενα απο τα προιοντα που εχουν προσφορα...
Απειρη σαβουρα.
Άβαταρ μέλους
By danso
kovathe έγραψε:Εκανα ενα γρηγορο σκαναρισμα στο σαιτ τους και παιζει να μην αγοραζω κανενα απο τα προιοντα που εχουν προσφορα...
Απειρη σαβουρα.

Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#242954 Για ακόμα ενα μήνα ο μαρινόπουλος, έχει τους εργαζόμενους μια εβδομάδα απλήρωτους και σήμερα κυκλοφόρησε οτί αύριο θα τους πληρώσει το 60% του μισθού και το υπ΄πλοιπο άγνωστο πότε. Εχει βάλει και τους διευθηντάδες να λένε "σε όποιον του αρέσει" και είναι οι ίδιοι που πριν μερικούς μήνες λέγανε,για την έλλειψη προιόντων,"αφου πληρώνεστε τι σας νοιάζει". Επίσης τους έχει κάνει μπογιατζίδες,ηλεκτρολόγους,υδραυλικούς και γενικά, οτι μερεμέτι θέλουν τα μαγαζιά του.
Κατα άλλα ετοιμάζουν τα νέα πλανογράμματα,λογότυπα και οτι κουλό τους έρχεται στον.....εγκεφαλό τους.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#243263 Έχω κοντά στο σπίτι έναν βερόπουλο. Μέχρι να τον πάρουν τα my market ήταν άδειος από πράγματα. Τώρα έχει απ όλα, αλλά παρότι είναι και σχετικά μεγάλο σούπερ, μου έχει κάνει εντύπωση το ότι είναι πάντα άδειος! :lipsealed: Σε φάση μαξ 10 άτομα να ψωνίζουν. Επίσης στο ταμείο (2 συνήθως) δεν περιμένεις ποτέ. Από τη μία εμένα με βολεύει αυτό, από την άλλη ακούω σχόλια όπως το πόσο 'φρέσκα' είναι τα προϊόντα του κλπ. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#243294 Μπορεί να μην τον έχουνε πάρει χαμπάρι ή μπορεί όχι πολύ μακριά να υπάρχει άλλο Σ/Μ φτηνότερο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#243317 Υπαρχουν κοντα κ αβ κ Σκλαβενίτης.

<
Άβαταρ μέλους
By GTS
xenos έγραψε:Υπαρχουν κοντα κ αβ κ Σκλαβενίτης.

<

Εχει ανταγωνισμο σε εκεινο το σημειο. Ειδικα στον Σκλαβενιτη που εχω παει γινεται χαμος.

Παντως ενας Βερόπουλος στο Χαλάνδρι εχει αρκετο κοσμο σαν MyMarket πια όχι όμως όπως ειχε πριν 2 χρονια σαν Βερόπουλος αλλα με πολύ περισσοτερες προσφορες τοτε. Επισης ο Βερόπουλος ειχε και φθηνα προιοντα Σπαρ που τωρα δεν υπαρχουν.