Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242644 Είχε άλλο ένα μπιφτέκι το οποίο το έφαγα σκέτο, αλλά και πάλι το συγκεκριμένο δεν το τρως σαν cheese των Goody's εκτός κι αν είσαι καμιά γκόμενα με ειδικά χαρίσματα και έγχρωμους "φίλους". :shifty:

Ή αν τέλος πάντων δεν είσαι ο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:
bill33 έγραψε:Είναι κομμένο με μαχαιρι το μπέργκερ;

Μαχαίρι στο μπέργερ;

ΣΤΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ?

Μιλα ανθρωπε μου, ΜΙΛΑ

Η αλήθεια είναι ότι με τα πολυόροφα μπέργκερ πρέπει να έχεις σαγόνια ιπποπόταμου :lol:
Αλλά μαχαίρι; :(

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242646 Επιβαρυνεις τη θεση σου, μην μιλας μεχρι να σκεφτω την τιμωρια σου. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#242648 Είμαι σίγουρος ότι βάζει και κανέλα στον φρέντο καπουτσίνο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#242655 Παίδες μισό λεπτό , ξυπναω τον geako να ενεργησει πραγματογνωμοσυνη ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Chris έγραψε:Το αγγουρι στο τζιν τονικ θεωρειται δεδομενο, ετσι?

:s_omg :s_omg :s_omg :s_omg

Θα μπορουσα να κανω φτηνα αστειακια για τα υπολοιπα συστατικα μιας χωριατικης, αλλα δεν θα το κανω. :s_no

Θα πιω ομως μια τυροκαυτερη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242670 Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα...η ζυγαριά λέει πάντα την αλήθεια! :rtfm: Ακούς τώρα κι εσύ το G...είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε άνθρωπο που οδηγάει αμάξι που φουλάρει με τέτοιο? Μνησθητί μου Κύριε που έλεγε κι ο Βέγγος...

Χώρια που ο ΑΝΤΡΑ φαινεται στο πιοτί. Όλοι το λένε. Εκεί δεν σηκώνει αμφισβήτηση το πράμα! :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#242694 ΧΑΧΑΧΑΧ σιγα το εγκλημα ρε σεις...
Αυτα τα θηρια δεν μπορεις να τα φας αλλιως....Κανεις ενα τσουπ με το μαχαιρι το πανω ψωμακι και το ξεκαπελωνεις...Μετα με δυναμη κανεις βαθια τομη στο Μπιφτεκι και στο ψωμι. Αν μπορεις να χωρεσεις και πατατες ακομα καλυτερα.

Παντως στεφαν επειδη το ειχα κανει πολλες φορες στο παρελθον, νυστικος ολη μερα και ξεσκισμα το βραδυ ειναι μονο στο μυαλο.
Φουσκωνεις για πλακα....Την εχω παθει με κρεπα ΑΜΑΜ και πατατες με σως.

Καφες χωρις κανελλα ειναι σαν το σεξ χωρις τον οργασμο.
Να το βαλεις υπογραφη G. :s_yes

Ax re Stefan με την φωτο πρωι πρωι..

υγ
Και την πιτσα παντως την απολαμβανω πιο πολυ οταν την τρωω με μαχαιρι και πιρουνι. Γιατι τρωω πιο σιγα και δεν φουσκωνω :shifty:

Αγαπη
Άβαταρ μέλους
By koutsan
Asimov έγραψε:Στα Τρίκαλα Κορινθίας φάγαμε στα:

Α, φάγαμε και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας http://www.pliadongi.gr/

Νόμιζα ότι θα ντρεπόσουν λίγο να τα γράφεις αυτά, αλλά τι τα θες και ο Άκης μου ήθελε Παρίσι και Four Seasons :shifty: