Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#242417 Διγέτιος αλέρτ :shifty:

Άβαταρ μέλους
By pik.
21 quadra έγραψε:To είδαμε και αυτό, τα κάστρα φτιάχνονται για να πέφτουν

http://www.newsauto.gr/apistefto-proti- ... nekrofora/

δεν ειναι τυχαιο που ειναι στην Ιταλια...

το αστειο ειναι οτι το πηρε η οδικη βοηθεια...
εσπασε; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By morpheus
#242542 Μια 981 μεταχειρισμένη σε μερικά χρόνια είναι -εκνευριστικά- δελεαστική... :eat: :inlove:

Απο την άλλη όμως ο κυβισμός της 718 είναι ιδανικός για τα Ελληνικά δεδομένα...
Είμαι πολύ περίεργος να οδηγήσω μια για να δω πως της κάθεται η υπερτροφοδότηση... πράγμα το οποίο δυστυχως δεν το βλέπω να γίνεται... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
morpheus έγραψε:Μια 981 μεταχειρισμένη σε μερικά χρόνια είναι -εκνευριστικά- δελεαστική... :eat: :inlove:

...και τωρα που μιλαμε μια χαρα δελεαστικη και ποθητη ειναι...(η συγκεκριμενη ηταν, δυο εβδομαδες εμεινε στις αγγελιες... :s_sorry )

Εικόνα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7660776/
Άβαταρ μέλους
By morpheus
#242581 Αυτή είναι η προηγούμενη γενιά (987), εγώ λέω για την τελευταία ατμοσφαιρική (981) και turbo (718)...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Κίκιζας . έγραψε:
morpheus έγραψε:Μια 981 μεταχειρισμένη σε μερικά χρόνια είναι -εκνευριστικά- δελεαστική... :eat: :inlove:

...και τωρα που μιλαμε μια χαρα δελεαστικη και ποθητη ειναι...(η συγκεκριμενη ηταν, δυο εβδομαδες εμεινε στις αγγελιες... :s_sorry )

Εικόνα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7660776/

Καλύτερα η S πάντως.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:

Καλύτερα η S πάντως.

< >

...καλυτερα και η 997S...και μετα καλυτερα μια F430 με την χτενα...και μετα ισως καλυτερα μια Μclaren 650S... :lol:

Ρε συ Νικο ειμαστε με τους κουβαδες ολη μερα (οχι ολοι μας, ευτυχως υπαρχουν και καποιοι συμφορουμιτες με αξιολογα εργαλεια...) , βαζω ενα παραδειγμα με 23κ ευρω, κεντρομηχανο με 6αρι boxer , στα 1350 κιλα και 245 αλογατα που στροφαρουν μεχρι τις 7,500σαλ, και μου λες "καλυτερα η S"... :lol: Xαιρω πολυ... :whistlink:

Η "απλη" σου κακοπεφτει δηλαδη...
Εξαλλου αν ειναι να ανεβεις πανω απο τα 3 λιτρα στην μπανανια, (στα 3.4 λιτρα και αντιστοιχα γ@μησιατικα της S) πας σε 911, την Cayman S την προσπερνας Imo...

Σου φαινεται "λιγη" δηλαδη η 2.7 - 245αρα?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
morpheus έγραψε:Αυτή είναι η προηγούμενη γενιά (987), εγώ λέω για την τελευταία ατμοσφαιρική (981) και turbo (718)...

Η ατμοσφαιρικη 981 παιζει χαλαρα να γινει η πλεον limited edition boxster/cayman που εβγαλε ποτε η Porsche... :lol:
Μεταξυ των δυο γενιων παντως, εννοειται οτι θα προτιμουσα ακομα και την "μικρη" 981 αντι μιας 718 S πχ...
Άβαταρ μέλους
By morpheus
Κίκιζας . έγραψε:
morpheus έγραψε:Αυτή είναι η προηγούμενη γενιά (987), εγώ λέω για την τελευταία ατμοσφαιρική (981) και turbo (718)...

Η ατμοσφαιρικη 981 παιζει χαλαρα να γινει η πλεον limited edition boxster/cayman που εβγαλε ποτε η Porsche... :lol:
Μεταξυ των δυο γενιων παντως, εννοειται οτι θα προτιμουσα ακομα και την "μικρη" 981 αντι μιας 718 S πχ...

Αυτό είναι το πρόβλημα με την 981... κυκλοφόρησε πολύ λίγο ( 3 χρόνια? ) και για να βρείς μεταχ. μια όπως τη θες μάλλον θα είναι πολύ δύσκολο...

Τεκμηρίων και φόρων διαβίωσης aside συμφωνώ για την "μικρή" 981 (275ps είναι μια χαρά) έναντι της S 718...
Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την υπερτροφοδοτούμενη...

Κίκιζας . έγραψε:Εξαλλου αν ειναι να ανεβεις πανω απο τα 3 λιτρα στην μπανανια, (στα 3.4 λιτρα και αντιστοιχα γ@μησιατικα της S) πας σε 911, την Cayman S την προσπερνας Imo...

Αυτό είναι σχετικό... Προσωπικά μάλλον θα προτιμούσα πχ μια S 981 απο μια entry 997... δεν υστερεί κάπου ουσιαστικά εκτός αν θες τα +2 πίσω καθίσματα... έχει ίδιες και μπορεί και καλύτερες επιδόσεις και είναι πιο fun /ευκίνητη / εκμεταλεύσιμη για τους δρόμους της χώρας μας...

Ο μόνος μου ενδοιασμός θα ήταν για το διαφορικό (διορθώστε με αν κάνω λάθος άλλα νομίζω πως η Porsche δεν προσφέρει μπλοκέ στις Boxster / Cayman)...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Κίκιζας . έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Καλύτερα η S πάντως.

< >

...καλυτερα και η 997S...και μετα καλυτερα μια F430 με την χτενα...και μετα ισως καλυτερα μια Μclaren 650S... :lol:

Ρε συ Νικο ειμαστε με τους κουβαδες ολη μερα (οχι ολοι μας, ευτυχως υπαρχουν και καποιοι συμφορουμιτες με αξιολογα εργαλεια...) , βαζω ενα παραδειγμα με 23κ ευρω, κεντρομηχανο με 6αρι boxer , στα 1350 κιλα και 245 αλογατα που στροφαρουν μεχρι τις 7,500σαλ, και μου λες "καλυτερα η S"... :lol: Xαιρω πολυ... :whistlink:

Η "απλη" σου κακοπεφτει δηλαδη...
Εξαλλου αν ειναι να ανεβεις πανω απο τα 3 λιτρα στην μπανανια, (στα 3.4 λιτρα και αντιστοιχα γ@μησιατικα της S) πας σε 911, την Cayman S την προσπερνας Imo...

Σου φαινεται "λιγη" δηλαδη η 2.7 - 245αρα?

Καλά, μη το παίρνεις κατάκαρδα.

Με 27-28 παίρνεις S. Γιαυτό σου λέω, καλύτερα. Εφόσον αποφάσισες να πας στα 2,7 λίγη η διαφορά μέχρι τα 3,4.

Η 911 είναι αρκετά πάνω από 35 σε καλό μεταχειρισμένο, αλλά γενικώς προτιμώ τη Cayman. Όταν την είχα οδηγήσει στο Thruxton είχα πάθει πλάκα.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
morpheus έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Εξαλλου αν ειναι να ανεβεις πανω απο τα 3 λιτρα στην μπανανια, (στα 3.4 λιτρα και αντιστοιχα γ@μησιατικα της S) πας σε 911, την Cayman S την προσπερνας Imo...

Αυτό είναι σχετικό... Προσωπικά μάλλον θα προτιμούσα πχ μια S 981 απο μια entry 997... δεν υστερεί κάπου ουσιαστικά εκτός αν θες τα +2 πίσω καθίσματα... έχει ίδιες και μπορεί και καλύτερες επιδόσεις και είναι πιο fun /ευκίνητη / εκμεταλεύσιμη για τους δρόμους της χώρας μας...

Ισως δεν το ξεκαθαρισα και εγω απο πριν...Καθοτι στο δικο μου μυαλο οταν αναφερω "997" εννοω ουσιαστικα την "S" και μονο :lol: ειτε την 355αρα ή ακομα καλυτερα την fl 385αρα...
Imo ακομα και σε σχεση με μια 981S η 997S ειναι καλυτερη σε ολα αυτα που αναφερεις...

morpheus έγραψε: Ο μόνος μου ενδοιασμός θα ήταν για το διαφορικό (διορθώστε με αν κάνω λάθος άλλα νομίζω πως η Porsche δεν προσφέρει μπλοκέ στις Boxster / Cayman)...

...και εγω κατι τετοιο θυμαμαι, απο την αλλη βεβαια και οι 997 για να εφοδιαστουν, αν θυμαμαι καλα θα επρεπε να εχουν το πακετο sport chrono συν την αφαιραιση της PASM αναρτησης και την επιλογη της παθητικης sport που χαμηλωνει ακομα περισσοτερο κατα 10mm, εργοστασιακος εξτρα εξοπλισμος που ΔΕΝ επιλεγοταν απο την πλειοψηφια των αγοραστων των 997 απ' οσο διαβαζα σε διαφορα Fora τουλαχιστον.
Παντως δεν ειναι δυσκολο να βρεθει και να μπει το εργοστασιακο και στις δυο περιπτωσεις, 987/997