Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242021 Κατσε γιατι θα τρελλαθουμε εντελως. Εσυ δεν ψαχνεις αυτοκινητο για την μανα σου, αλλα για την τσεπη της μανας σου, γιατι ολα τα αλλα τα θες οπως σου αρεσουν εσενα. :dizzy:
Καλα swift απλα δεν ακουμπας , δεν ειμαστε ισα και ομοια. :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
g8777 έγραψε:Κατσε γιατι θα τρελλαθουμε εντελως. Εσυ δεν ψαχνεις αυτοκινητο για την μανα σου, αλλα για την τσεπη της μανας σου, γιατι ολα τα αλλα τα θες οπως σου αρεσουν εσενα. :dizzy:
Καλα swift απλα δεν ακουμπας , δεν ειμαστε ισα και ομοια. :x

Όταν εγώ οδηγούσα Swift (πάνε και 10 χρόνια σχεδόν και το αμάξι είναι ίδιο :lipsealed: ) της πρώην, εσύ ακόμα άκουγες Iced Earth! :x

Εσυ δεν ψαχνεις αυτοκινητο για την μανα σου, αλλα για την τσεπη της μανας σου, γιατι ολα τα αλλα τα θες οπως σου αρεσουν εσενα.

Πιο ακριβή περιγραφή δεν θα μπορούσες να κάνεις! :thumbsup:

Σήμερα πήρε τηλ και ο πωλητής της Peugeot! Γαμάτος ο τύπος. Πολύ σωστός!
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Το νοικιάζουμε. Νομίζω δεν προέβλεπε τέτοια κάλυψη η ασφάλειά μας αλλά δεν το έψαξα ποτέ.

Γιατι δεν κανεις την αγορα ποιο γρηγορα για να μην πετας χρηματα σε νοικια;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242041 Γιατί οι δικοί μου είναι στο εξοχικό εδώ και κάνα μήνα και εμένα δε μου βρίσκονται πρόχειρα 15 χιλιάρικα και ούτε μπορώ να πάω να πάρω αμάξι ερήμην.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#242158 Για το αν βλέπεται το Jazz καλύτερα να ερωτηθεί η ενδιαφερόμενη, να πάει να το δεί από κοντά δηλαδή. Κι εγώ τα Jazz τα έχω σε εκτίμηση από αξιοπιστία, χώρους και οικονομία.
Το Υ αν θυμάμαι καλά έχει μόνο 2 πόρτες οπότε δεν παίζει.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#242326 Πραγματικά κακάσχημο...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
224v έγραψε:γειτωνισα μου εχει 4πορτο Υ....

Προφανώς έχει αυτό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#242334 :inlove:

kouli einai :s_cool
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242336 Ποια είπες κουλή ρε? :x Θες να φάμε τα μουστάκια μας? :protest:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#242675 A είναι από τα καινούρια φτηνά ζήνον, μειωμένης φωτεινότητας.