kacey έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:kacey έγραψε:κατσε να στο κανω ταληρακια:
εσυ σχολιασες το αν το παρκαρισμα σε θεσεις αναπηρων, εστω κ σε αυτες τις συγκεκριμενες θεσεις αναπηρων, μπορει να δικαιολογηθει για λογους ασφαλειας. Το κριτηριο της δικαιολογησης ηταν αυτο που σχολιασες, κ το ονομασες μουρουτιαδα. Εκτος απο το οτι εισαι λαθος, το οτι στο συγκεκριμενο σκηνικο δεν εγινε για αυτο το λογο (πραγμα που φαινεται απο το οτι παρκαραν με τη μουρη μεσα), ειναι κατι που σημειωσα εγω κ που ουδεποτε σκεφτηκες.
Σχολίασα για ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις αναπήρων όπως και για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Τι ακριβώς μου κάνεις ταληράκια δηλαδή;
Το ΓΕΝΙΚΩΣ να το καταλάβω. Αλλά σχολιάζαμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Το ΓΕΝΙΚΩΣ εσύ το έβαλες στην κουβέντα, όχι εγώ ή κάποιος άλλος. Όλοι πιο πριν σχολιάζαμε ΕΙΔΙΚΩΣ για την συμπεριφορά των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις.
Νομίζω πως είναι σαφέστατο.
ωραια λοιπον: στο συγκεκριμενο περιστατικο με τις συγκεκριμενες θεσεις κ τους συγκεκριμενους ασφαλιτες, μια χαρα ορθο ειναι οτι δικαιολογειται το παρκαρισμα στις αναπηρικες για λογους ασφαλειας. Το οτι δεν εξυπηρετηθηκε τελικα αυτος ο σκοπος κ πιθανοτατα δεν το σκεφτηκαν αυτοι που παρκαραν εκει, πραγμα που φαινεται επειδη τα παρκαραν με τη μουρη μεσα, ειναι κατι που προσεξα εγω κ αποκλειεται να σκεφτηκες εσυ οταν εγραφες το κραξιμο σου παραπανω.
ενταξει τωρα?
Την μούρη μέσα ή έξω την έβαλες εσύ και όχι εγώ στην κουβέντα. Για εμένα, είναι απλά απαράδεκτοι και δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να παρκάρουν εκεί, σε οποιαδήποτε διάταξη.
Το κράξιμο για εμένα ισχύει λοιπόν και τους έχει κράξει εκτός από εμένα όλος ο ντουνιάς και η φωτογραφία έγινε viral.
Εξακολουθείς να περνάς τον εαυτό σου πολύ πιο.. έξυπνο, Κύριος οίδε βέβαια γιατί.

υρδέλο, θα "δολώσω" με μια εξωφρενική θέση και θα περιμένω κάποιος να τσιμπήσει.