Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#242036 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500069474
Μπαλαούρας: Έπρεπε να είχαμε επιβάλει capital controls από τον Μάρτιο

Θεσσαλονίκη
«Τα capital controls έπρεπε να τα επιβάλουμε από τον Μάρτη, όταν βλέπαμε ότι (σσ: ΣΑΣ) οδεύαμε σε οικονομική ασφυξία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, επαναλαμβάνοντας την πάγια αντίθεσή του στην παρουσία του ΔΝΤ.

Μιλώντας στον Focus FM 103,6 τόνισε: «Εμείς δεν θέλουμε και δεν θέλαμε το ΔΝΤ και δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα».

Ωστόσο, υπογράμμισε πως εάν μείνει, «θα τηρήσει την συμφωνία που έχουμε κάνει, χωρίς καμία προσθήκη».

«Η συμφωνία αυτή δεν είναι καλή, δεν μας αρέσει, παρ' όλα αυτά για να πάμε σε μία κατάσταση κανονικότητας την ακολουθούμε και την τηρούμε» κατέληξε ο κ. Μπαλαούρας.

Εεεεεετσιιι, επρεπε να κρατησουμε ομηρο τα λεφτα σας απο πιο πριν, οταν διαπραγματευομασταν σκληρα. Παντα βοηθαει ενας ομηρος σε μια διαπραγματευση, εμεις θα ειχαμε τα λεφτα σας. Τουλαχιστον θα προλαβαιναν τη μανα Βαλαβανη που δεν ηξερε τιποτα κ κατα τυχη τα σηκωσε οταν τα σηκωσε...

ΥΓ τουλαχιστον "δεν μας αρεσει η συμφωνια" κ την εφαρμοζουν χωρις να θελουν. Παλι καλα, εχουν συνειδηση οι with other people's money.

Anonymous Founder έγραψε:Και το παρκάρισμα στην θέση αναπήρων δικαιολογείται για λόγους ασφαλείας! Ούτε ο Μουρούτης δεν θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο!
:s_wacko

Μιλάμε για ποίημα! :s_roses :inlove: :inlove:

το παρκαρισμα οπουδηποτε, ναι δικαιολογειται για λογους ασφαλειας (γρηγορης κ ασφαλους φυγης). κ για ολους, με πρωτο το τσιπρα ή εκαστοτε πρωθυπουργο (για να ξεκολλησεις επιτελους οτι ειναι θεμα "πλευρων"). Το οτι οι συγκεκριμενοι δεν το εκαναν για αυτο αλλα για το βολεμα τους, ειναι επισης προφανες απο το οτι τα εχουν βαλει με τη μουρη προς το πεζοδρομιο αντι να τα γυρισουν να βλεπουν δρομο ωστε να ειναι ετοιμα να φυγουν ανα πασα στιγμη χωρις μανουβρες.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#242058 εσυ εισαι αυτος που το κατακρινεις κ το κοροιδευεις ΓΕΝΙΚΩΣ, κ εγω σου λεω οτι ΓΕΝΙΚΩΣ ειναι ολοσωστο, στη προκειμενη περιπτωση ομως δεν εγινε για αυτο το λογο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#242061 ΕΙΔΙΚΩΣ ομως σχολιαζουμε αυτο. Ειχε βγει ο Κουλης και ειχε πει οτι η μητερα του ηταν στο καροτσακι για τοσο καιρο και καλα εκανε και υπερασπιστηκε τους ΑΜΕΑ μετα την σαχλαμαρα του Λακη. Τωρα επρεπε να βγει να ζητησει α) συγγνωμη η β) να πει οτι χρησιμοποιησε την καρτα ΑΜΕΑ που ειχε οταν η μητερα του ηταν αρρωστη.

Στα λογια υπερασπιστηκε ορθως στην πραξη ομως δεν σεβαστηκε.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#242066 άρα σε αυτή τη χώρα είναι ζήτημα να έχουμε ένα πρωθυπουργό που να έχει το ελάχιστο ήθος να μην παρκάρει σε θέσεις αναπήρων

καλά πάμε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Και το παρκάρισμα στην θέση αναπήρων δικαιολογείται για λόγους ασφαλείας! Ούτε ο Μουρούτης δεν θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο!

Εγω δεν βλεπω κατι ειδικο στο παραπανω, "το παρκαρισμα στη θεση αναπηρων" γραφει κ σχολιαζει αν μπορει να δικαιολογειται για λογους ασφαλειας, οταν μιλαμε για τετοια προσωπα.

bibendum έγραψε:ΕΙΔΙΚΩΣ ομως σχολιαζουμε αυτο. Ειχε βγει ο Κουλης και ειχε πει οτι η μητερα του ηταν στο καροτσακι για τοσο καιρο και καλα εκανε και υπερασπιστηκε τους ΑΜΕΑ μετα την σαχλαμαρα του Λακη. Τωρα επρεπε να βγει να ζητησει α) συγγνωμη η β) να πει οτι χρησιμοποιησε την καρτα ΑΜΕΑ που ειχε οταν η μητερα του ηταν αρρωστη.

Στα λογια υπερασπιστηκε ορθως στην πραξη ομως δεν σεβαστηκε.

σαφως κ πρεπει να βγει να ζητησει συγνωμη (για πραξη αλλου, αλλα κ παλι, πρεπει).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#242075 Μόνο που δεν σχολιάζαμε το παραπάνω ακριβώς, αλλά το ποστ που ξεκίνησε το πατιρντί:
trident1971 έγραψε:Να είχαμε να λεγαμε.

Ο Μητσοτακης, ο Τσιπρας και οι λοιποι ειναι δημοσια προσωπα, κινδυνευουν και για αυτο προστατευονται, οπως επισης δεν οδηγουν οι ιδιοι λες και ειναι φορουμιτες που πανε σε ταβέρνα. Αν παει ο Τσιπρας (και καθε Τσιπρας) στη Λαρισα και οι κανονες ασφαλειας λενε "παρκαρε σε σημειο που μπορεις να την κανεις ευκολα", και το συγκεκριμενο σημειο είναι βολικο, τελος. Τα υπολοιπα ειναι πιπες.
Οποιος θελει μπορει να προσαψει στον καθε Μητσοτακη ή τον καθε Τσίπρα διάφορα, το συγκκριμενο ειναι αναξιο λογου.

viewtopic.php?p=241751#p241751
Αυτό σου φαίνεται αρκετά ειδικό, ή βλέπεις μια κάποια γενικότητα; :roll:
Γιατί εγώ βλέπω εξειδίκευση ακόμη και στο σημείο, είναι βολικό λέει.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By kacey
#242076 κατσε να στο κανω ταληρακια:

εσυ σχολιασες το αν το παρκαρισμα σε θεσεις αναπηρων, εστω κ σε αυτες τις συγκεκριμενες θεσεις αναπηρων, μπορει να δικαιολογηθει για λογους ασφαλειας. Το κριτηριο της δικαιολογησης ηταν αυτο που σχολιασες, κ το ονομασες μουρουτιαδα. Εκτος απο το οτι εισαι λαθος, το οτι στο συγκεκριμενο σκηνικο δεν εγινε για αυτο το λογο (πραγμα που φαινεται απο το οτι παρκαραν με τη μουρη μεσα), ειναι κατι που σημειωσα εγω κ που ουδεποτε σκεφτηκες.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#242079 το ζητημα ειναι οτι οδηγουμαστε παλι σε μια κατασταση 2015 αλλα απο την αναποδη.
Τους απειλουσαμε με Κουγκι και υπογραψαμε στα 4.
φετος μας απειλουν(ετσι λεει η κυβερνησαρα μας ) και παλι για να μην χασουν την θεση ο Κλασμμενος και η Χαζοτσιπραινα θα υπογραψουν στα 4.

το ζητημα ειναι οτι σε καθε διαπραγματευση πεφτει αγριο ξυλο στον λαο και πλεον οχι μονο στον οικονομικο τομεα αλλα συντομα και απο τα ΜΑΤ :s_roses :s_roses

Οι τυποι βρισκουν φαντασματα και εχθρους για να εχουν αλλοθι να κυβερνουν και να ταιζουν τα παρεάκια τους.
Προφανως μεσα σε ολα αυτα οι Ευρωπαιοι χαιρονται.Δεν τους ενδιαφερουμε πλεον,και οσο παμε θα πηγαινουμε χειροτερα.

ας παω να φαω λιγο σανο τωρα να συνιθισω.
Καλη ορεξη
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kacey έγραψε:κατσε να στο κανω ταληρακια:

εσυ σχολιασες το αν το παρκαρισμα σε θεσεις αναπηρων, εστω κ σε αυτες τις συγκεκριμενες θεσεις αναπηρων, μπορει να δικαιολογηθει για λογους ασφαλειας. Το κριτηριο της δικαιολογησης ηταν αυτο που σχολιασες, κ το ονομασες μουρουτιαδα. Εκτος απο το οτι εισαι λαθος, το οτι στο συγκεκριμενο σκηνικο δεν εγινε για αυτο το λογο (πραγμα που φαινεται απο το οτι παρκαραν με τη μουρη μεσα), ειναι κατι που σημειωσα εγω κ που ουδεποτε σκεφτηκες.

Σχολίασα για ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις αναπήρων όπως και για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Τι ακριβώς μου κάνεις ταληράκια δηλαδή;
Το ΓΕΝΙΚΩΣ να το καταλάβω. Αλλά σχολιάζαμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Το ΓΕΝΙΚΩΣ εσύ το έβαλες στην κουβέντα, όχι εγώ ή κάποιος άλλος. Όλοι πιο πριν σχολιάζαμε ΕΙΔΙΚΩΣ για την συμπεριφορά των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις.
Νομίζω πως είναι σαφέστατο.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#242086 Στο Μαξιμου ή έχουν βρει νέα πολύπλοκη πολιτική τακτική ελιγμών ή έχουν χάσει τ αυγά και τα πασχάλια τους…
Το ΔΝΤ που μας έκανε δύσκολη τη ζωή, μας βόλευε ταυτοχρονα στην πίεση που ασκούσε προς τους ευρωπαιους, για άμεσο κούρεμα χρεους… το θελουμε, δεν το θέλουμε..? τικ-τακ, τικ-τακ, τικ-τακ…
Το Βερολινο που δεν δέχεται την αποχώρηση του ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα δεν διαπραγματεύεται το κουρεμα… εμφανίζεται απ το Μαξιμου ως ο καλός εταίρος της ελλάδας…

Η Πολιτική επιβίωση της παρέας της Κουμουνδουρου εξαρτάται αποκλειστικα απ την αξιολόγηση, με παράλληλη διευθέτηση του χρέους… το ΔΝΤ εχει ακριβως τον ίδιο στόχο…. που είναι λοιπόν το κόλλημα…?
Στα νέα μετρα που επιβάλλεται να πάρει εκ νέου η κυβέρνηση λογω απόκλισης του ποσού της μαύρης τρύπας του '17 & '18…
Και προκειμένου να κοντράρει με όλη την κοινωνία… διαλέγει να κοντράρει με τη μισή…
Κοβει (σαν τον λεπτοκομμένο γύρο..) τρεχοντες μισθούς και συνταξεις… θυσιάζοντας (χασαπικο κοψιμο σπαλομπιζολας) τις μελλοντικες… συν εκτεταμένη αύξηση έμμεσης φορολογίας…

Το κακό είναι ότι δεν φάγαμε ήδη 1,5 χρόνο τζάμπα και βερεσέ… το Συριζα μας κόστισε ο κούκος αηδόνι…
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#242089 Θαρρω οτι το ΔΝΤ λεει η πολλα μετρα η κουρεμα χρεους. Το κουρεμα χρεους μαλλον ξερουν οτι δεν προκειτε να υπαρξει αν τα μετρα δεν εχουν καρπους οποτε προτιμανε την γραμμη της Ευρωπης. Λιγοτερα μετρα --> κλεισιμο αξιολογησης συντομα --> δειχνουμε οτι παμε καλα --> πιθανο κουρεμα χρεους αλα Νταισελμπλουμ/Σοιμπλε (πρωτα εργα και μετα κουρεμα)
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:
kacey έγραψε:κατσε να στο κανω ταληρακια:

Σχολίασα για ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις αναπήρων όπως και για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Τι ακριβώς μου κάνεις ταληράκια δηλαδή;
Το ΓΕΝΙΚΩΣ να το καταλάβω. Αλλά σχολιάζαμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό. Το ΓΕΝΙΚΩΣ εσύ το έβαλες στην κουβέντα, όχι εγώ ή κάποιος άλλος. Όλοι πιο πριν σχολιάζαμε ΕΙΔΙΚΩΣ για την συμπεριφορά των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις.
Νομίζω πως είναι σαφέστατο.

ωραια λοιπον: στο συγκεκριμενο περιστατικο με τις συγκεκριμενες θεσεις κ τους συγκεκριμενους ασφαλιτες, μια χαρα ορθο ειναι οτι δικαιολογειται το παρκαρισμα στις αναπηρικες για λογους ασφαλειας. Το οτι δεν εξυπηρετηθηκε τελικα αυτος ο σκοπος κ πιθανοτατα δεν το σκεφτηκαν αυτοι που παρκαραν εκει, πραγμα που φαινεται επειδη τα παρκαραν με τη μουρη μεσα, ειναι κατι που προσεξα εγω κ αποκλειεται να σκεφτηκες εσυ οταν εγραφες το κραξιμο σου παραπανω.

ενταξει τωρα?