Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241808 Βρε απο design σκιζει η Υ. Μεσα ειναι χαλι μαυρο. Κακιστη ποιοτικα, ειδικα για Λαντσια. Η προηγουμενη γενια που εβαλε ο ΗΦ κλασεις ανωτερη.

<+
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#241816 Σε αυτό είμαι με τον Stefan. Η τρέχουσα γενιά ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241829 Δεν ειναι μονο η εμφανιση. Ειναι και κακο αυτοκινητο συνολικα. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ηθελαν να φτιαξουν με το Υ οταν με τα ιδια ακριβως υλικα εχουν φτιαξει τα εξαιρετικα 500 και Παντα.

<+
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Anonymous Founder έγραψε:Δεν καίει, διαφωνώ. Ο φίλος που το έχει είναι κάτω από 6 λτ/100, βέβαια αυτός είναι ταλέντο. Αλλά ακόμη κι εγώ είχα αρκετά κάτω από 10 λτ/100 όταν το είχα για 1-2 εβδομάδες. Μια χαρά είναι λοιπόν από κατανάλωση.
Και με 95 ίππους, είναι επίσης μια χαρά σαν επιδόσεις. Εγώ αν έψαχνα αυτοκίνητο πόλης, αυτό θ' αγόραζα (μεταχειρισμένο εννοείται). Αλλιώς κανένα 500 Αbarth.

+1 για το Υ. Το έχει πάρει μία γειτόνισσα εδώ και 5 μήνες και ακόμα γουστάρω να το χαζεύω, είναι κουκλί*.

Από κατανάλωση δεν την έχω ρωτήσει, γιατί άμα της πω πόσα λίτρα καίει/100χλμ θα νομίζει ότι πάω να της κάνω βουντού.
Το γκαζάκι επίσης, μου έχει εκμυστηρευτεί ότι είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ (στο 1.4 αναφερόμαστε, υπόψιν). Προφανώς την καλύπτει.

*Μου φαίνεται πολύ ψηλό όμως...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241983 Το Υ βέβαια να θυμίσω ότι είναι 3θ και εμείς ψάχνουμε αποκλειστικά για 5θ. Επίσης η γένια για την οποία μιλάμε βρίσκεται μόνο ως μεταχειρισμένο και αυτό είναι κάτι ακόμα το οποίο δεν το θέλουμε καθώς ψάχνουμε για πολυετείς εγγυήσεις κτλ.

Όσο για το γκάζι του δεν είναι τόσο όσο ενδεχομένως προδιαθέτουν τα 95 άλογα γιατί ο fire είναι ψιλοάδειος χαμηλά και θέλει στροφάρισμα --> θα κάψει. Ομοίως ας πούμε και το 100αρι 500αρακι κι ας έχουν το 6αρι κιβώτιο.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
diplomat έγραψε:+1 για το Υ. Το έχει πάρει μία γειτόνισσα εδώ και 5 μήνες και ακόμα γουστάρω να το χαζεύω, είναι κουκλί*.

Από κατανάλωση δεν την έχω ρωτήσει

Το mk3 το 1.2 καιει 5.5λ/100χλμ μεικτά.

Σε σχεση με 208 - νεο corsa φαινεται φτωχος συγγενης παντως.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241987 5.5 μικτά για μένα δεν παίζει. 6.5-7 έκαιγε το 500αρι με το ίδιο μοτέρ. Μόνο καλοκαίρι σε επαρχία είχε πέσει γύρω στο 6.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#241991 + κακή κλιμάκωση κιβωτίου :iconcool:

Βέβαια και το νοικιάρικο Πάντα 1.2 ΜΚ2 που έχουμε τώρα (που δεν μπορώ να είμαι σίγουρος βέβαια για την κατάστασή του) καίει κι αυτό πάνω από 6.5.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242006 Το νοικιάζουμε. Νομίζω δεν προέβλεπε τέτοια κάλυψη η ασφάλειά μας αλλά δεν το έψαξα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#242014 Έχει ξαναπροταθεί είναι η αλήθεια και είναι καλό vmf. Το θέμα είναι ότι είναι παλιό, ειναι αχρείαστα σκληρό για τη μάνα μου και γενικώς δε βρίσκω λόγο να πάρουμε κάτι τόσο "ειδικό".