Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#241901 Χαίρομαι που σας άρεσε.

Αυτό με την απόδειξη με χαλάει. Πηγαίνω από το 2006 και στο θέμα αυτό ήταν πάντα πολύ τυπική και αυτή και ο γιός της.
Το Αββαείο γερμανοφέρνει λίγο αλλά έχει ωραίο κότσι.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#241918 Στα Τρίκαλα Κορινθίας φάγαμε στα:

"Όπως παλιά": ωραίες γεύσεις, το καραμελωμένο χοιρινό που πήρα εγώ με τη σάλτσα μπάρμπεκιου ΠΟΛΥ καλό και η τιμή για 4 ενήλικες και 2 νήπια (που απλά τσιμπολόγησαν) στα 72 ευρώ με 4 κυρίως, μία σαλάτα, 2-3 ορεκτικά, 2 μπύρες και 2 κοκακόλες.

"Στου Δεκλερή": ακόμα καλύτερο, οι μελιτζάνες κοκκινιστές ήταν ποίημα και το ίδιο ισχυρίστηκε μέλος της παρέας (και του φόρουμ :shifty: ) για τον κρασάτο κόκκορα. Πολύ καλό και το γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο. Τα μόνα (όχι μέτρια αλλά) κάπως αδιάφορα ήταν τα μπριζολάκια στη σχάρα που πήρα εγώ (έπρεπε να πάρω τα αντίστοιχα κεφτεδάκια :rant: ). Η ίδια σύνθεση με το "Όπως παλιά", με αντίστοιχη παραγγελία, έκανε λογαριασμό 66 ευρώ.

Α, φάγαμε και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας http://www.pliadongi.gr/ που ήταν επίσης πολύ ωραίο το φαγητό (εμένα μου άρεσε περισσότερο η κοτόσουπα με τραχανά που πήρα για το μικρό γκομενάκι και κατέληξα να φάω εγώ), αλλά, βέβαια, για 5 κυρίως, μία (ωραία, αλλά μίνιμαλ) σαλάτα με κινόα, ένα ορεκτικό που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μια μπύρα και μια κοκακόλα πληρώσαμε γύρω στα 90, αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#241922 Η Μαγδούλα βρε :lol:
Το μεγάλο είναι η μαμά της :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#241924 Και μιας και λέμε για εστιατόρια σου χρωστάμε κι εσένα ένα κέρασμα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#241933 Ευτυχώς που η δεξιά πτέρυγα του φόρουμ είναι πολύ απασχολημένη με την Πολιτική και το Μεταναστευτικό και δεν βλέπει τα "αίσχη" του "αριστερού" Asimov εδώ μέσα! :rtfm: :lipsealed:
Καλοπερνάμε ε; Θέλουμε και επανάστα ε;
Μπουρζουάς κατήντησες! :thumbsdown:

:s_tongue :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#241934 :shifty: :shifty:

Να θυμηθώ να γράψω και στο τόπικ της Alfa η οποία btw γύρισε στην Αθήνα με την οδική :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε::shifty: :shifty:

Να θυμηθώ να γράψω και στο τόπικ της Alfa η οποία btw γύρισε στην Αθήνα με την οδική :innocent:

:lipsealed:
To τιμόνι;
EDIT: To είδα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Η Μαγδούλα βρε :lol:
Το μεγάλο είναι η μαμά της :lol:

Χρηστο θα μου γραψεις το σπιτι στην Γλυφαδα να συμπεθεριασουμε; :iconcool: