Αποποιείται έτσι απλά το πολιτικό του κεφάλαιο;
Πετάει στα σκουπίδια 5 μήνες ΑΓΩΝΑ και κοπιαστικής διαπραγμάτευσης;
Αδυνατώ να πιστέψω ότι την επιστολή αυτή την έχει γράψει όντως ο Γιανι.
edit, mod (flamebait)
τι εγινε θελει να επανελθει;
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα γιατί μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει ο Βαρουφάκης; Είμαι βαρουφίτσα μάλλον ε;
Red Garland έγραψε:Διαβάζεις όλο το κείμενο ή μόνο λέξεις-κλειδιά που σου κάνουν εντύπωση;
Διότι αν κατάλαβες ότι το νόημα του κειμένου είναι ότι το ΔΝΤ είναι ανάλγητο, σίγουρα δεν είναι αυτό.
Αντίθετα το άνωθεν πόνημα του Βαρουφάκη έχει (αν θυμάμαι καλά) την ίδια βάση με το liberal που πόσταρες χθες, κοινώς "Μην χρησιμοποιήσεις τη διαρροή για να διώξεις το ΔΝΤ" με τη διαφορά ότι ο Βαρουφάκης δε γλύφει το ΔΝΤ.
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα γιατί μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει ο Βαρουφάκης; Είμαι βαρουφίτσα μάλλον ε;
socratesn έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εμένα γιατί μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει ο Βαρουφάκης; Είμαι βαρουφίτσα μάλλον ε;
Οταν ειχε μια Χ εξουσια στο χερι του δε συμπεριφερθηκε λογικα για να μας βοηθησει,τωρα ας το βουλωσει κ ας εστιασει στο νεο του προτζεκτ που πουλαει αρκετα στην Ευρωπη.Εμας αρκετα μας βοηθησε
QsisVTS έγραψε:έχουμε εκχωρήσει και ότι μας είχε απομείνει και έχουμε γίνει αποικία περασμένων αιώνων
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]