mikeerfol έγραψε:Ε όχι και να γέλασε, ΝΑ μας τα έκανε για το πως τερμάτιζε συνέχεια πάνω από τον Kvyat (;)
Ε άλλο αυτό. Εννοείται ότι τον είχε για κολατσιό τον Δανιήλ, αλλά ας όψεται ο Πούτιν που τον έχωσε Φ1.
mikeerfol έγραψε:Ε όχι και να γέλασε, ΝΑ μας τα έκανε για το πως τερμάτιζε συνέχεια πάνω από τον Kvyat (;)
Άμπαλος έγραψε:Μου φαίνεται ότι η Ποπάρα εξελίσσεται χειρότερη απ'τον Κορόβηλα.
Σήμερα μας ζάλισε τον έρωτα πόσο γαμάουα είναι ο Μπαίρνει, πως η Μόντσα πρέπει να φύγει γιατί το λέει ο σωτήρας του σπορ, κλπ, κλπ.
Εκεί, δε, που είπε ότι η Φόρμουλα BMW είναι ένα σκαλί πριν τη Φ1, πρέπει να γέλασε κι ο Κατσίνης.
Αρχίζω να λιμπίζομαι το μιούτ.
Είπε τέτοια κουβέντα για την Μόντζα; ΤΗΝ ΜΟΝΤΖΑ;;;!!!
Κεφάλι αλόγου σε αποσύνθεση στο κρεββάτι της απόψε κιόλας!!!

Same_old_story έγραψε:Το (πολύ) καλό με την μετάδοση είναι πως είχαμε μία (1) μόνο διακοπή για διαφημίσεις από την εκκίνηση ως τον τερματισμό![]()
Κρατάω μικρό καλάθι πάντως μήπως αυξηθούν οι διαφημίσεις στα επόμενα GP, αν και το κρατικό δεν έχει (ευτυχώς) γενικά πολλές διαφημίσεις

Anonymous Founder έγραψε:Όχι πως συγκρίνεται με το Sky, αλλά πέρα από 2-3 χαζομάρες, δεν με ενόχλησε η περιγραφή χθες. Δεν μου δούλεψε το stream για κάποιον λόγο και κατέληξα στην EPT. Εξαιρετική η εικόνα και ο ήχος να πω. Προφανώς και την επόμενη φορά η πρώτη μου επιλογή θα είναι το Sky, αλλά είναι μια χαρά εναλλακτική (όταν ο Alpha απλά δεν βλεπόταν και ο Πουρναράκης δεν ακουγόταν).
Συμφωνώ με EDDIE_147 ουσιαστικά.
Anonymous Founder έγραψε: Δεν μου δούλεψε το stream .
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]