Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:
markvag έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:
Θέλω ειλικρινά κάποια στιγμή απλά να κατέβω για τρολαριστική συνέντευξη μόνο και μόνο για να γαμοσταυρίσω κάποιον. :adminpower:

Σου έχω 2-3 επαφές άμα θέλεις... :shifty: :ninja: :whistlink:

Ύπουλο σκουλικι :shifty:

Είμαι, αλλά αυτό είναι το όνειρό μου με μερικούς που έχω γνωρίσει... :s_devil :s_devil

Άμα το κάνεις, να το καταγράφεις σε κάμερα! Πληρώνω όσο όσο! :innocent: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#241455 Που μπορω να δω τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα? εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη με καποιο προσφατο .
Βασικα ενδιαφερομαι για μισθο ΠΕ εγγαμου με παιδι χωρις προυπηρεσια.
Άβαταρ μέλους
By famas
#241482 Ανακοινώθηκε η λίστα των ελληνικών εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
http://www.lifo.gr/now/economy/95849
Κατηγορία πάνω από 251 εργαζόμενοι 1 AXA Ασφαλιστική 2 DHL Express Ελλάς 3 Epsilon Net 4 Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. 5 MSD 6 Κωτσόβολος 7 Accenture 8 Novartis Hellas 9 Pharmathen 10 Β. Καυκάς ΑΕ.
Άβαταρ μέλους
By vengas
famas έγραψε:Ανακοινώθηκε η λίστα των ελληνικών εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
http://www.lifo.gr/now/economy/95849
Κατηγορία πάνω από 251 εργαζόμενοι 1 AXA Ασφαλιστική 2 DHL Express Ελλάς 3 Epsilon Net 4 Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. 5 MSD 6 Κωτσόβολος 7 Accenture 8 Novartis Hellas 9 Pharmathen 10 Β. Καυκάς ΑΕ.

whaaaaaaaaaaaaaaaaaat?
για ρωτήστε κανέναν από εκεί να σας πει τη γνώμη του
μεχρι και Κυριακές πάνε στη δουλειά και χτυπάνε 12ωρα κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#241513 Την ίδια παρατήρηση θα εκανα κι εγώ! Τα ερωτηματολόγια πώς συμπληρωνονται; Με τον προϊστάμενο πανω απο το κεφάλι του υπαλλήλου;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#241521 Για τον Μασούτη πάντως υπάρχουν θετικές γνώμες για τις συνθήκες και τις απολαβές από αρκετούς υπαλλήλους που γνωρίζω προσωπικά. :thumbsup: Μιλάω για υπαλλήλους στα καταστήματα, όχι στα γραφεία. Βέβαια παίζουν μισά ένσημα κλπ. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#241523 Φέτος πήρα μέρος σε μια αξιολόγηση για investors in people, ειχε πεσει πριν από το HR τρελή προπαγάνδα όπως και από την διοίκηση μέσω emails. Τελικά πήραν την gold αξιολόγηση αλλά νομίζω ότι όσοι συμμετείχαν στις συνεντεύξεις μαζί κι εγώ λυπηθηκαν να τους καψουν και είπαμε καλά λόγια γιατί στο κάτω κάτω για διαφήμιση για την δουλειά μας ήταν. Κάπως έτσι πρέπει να βγαίνουν αυτά παντού.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Πού είναι ο Σκλαβενίτης;

πρεπει να ειναι προτελευταιος,μπροστα απο τον Καρελια. :lol: