Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Same_old_story έγραψε:Για να δούμε θα γίνει της Πόπης στην αυριανή απευθείας μετάδοση της ΕΡΤ; :superman:

Δε θα είναι διαφορετικοί οι καλεσμένοι σε κάθε αγώνα;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
fokion έγραψε:14 seeds επιανε....

Αλλη λυση πλην acestream και flash δεν????

Κι εγώ δε μπόρεσα να δω με acestream. Άλλη λύση μόνο με χαμηλή ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#241297 Όπως σας είχα προϊδεάσει - της Πόπης γίνεται και σήμερα στην ΕΡΤ :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#241304 Κατσινης ?

Θα λέει για τη formula BMW που έτρεχε ?

Άσχετο, αλλά χθες έκανε προπόνηση την ομάδα του στα Μεγαρα. Καθομασταν απέναντι.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#241305 Δεν ειχα δει τον πρωτο αγωνα λογω ταξιδιου. Πειτε μου οτι δεν ακουω αυτο που ακουω. :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:

edit:

Εικόνα

Εικόνα

:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#241332 ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΤΧΜΚΤΠ ΜΕΣΑ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΓΤΧΜ

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ρε μλκ αλκοολικοι θα γινουμε αποψε.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#241335 Ο κωδικός συνδρομητή που βγάζει η τηλεόραση είναι ίδιος τόσο στην ερτ όσο και στον ΟΤΕ:

0025CDD

Πιθανόν να ισχύει αυτό που άκουσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#241347 Άμα ξανακούσω άλλη μια φορά να ρωτανε τον Κατσιμη γιατί δεν έχουμε ελληνα οδηγό στην φ1 θα ουρλιαξω

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
belgarion έγραψε:Άμα ξανακούσω άλλη μια φορά να ρωτανε τον Κατσιμη γιατί δεν έχουμε ελληνα οδηγό στην φ1 θα ουρλιαξω

.

Τι σου φταίει ο Σταμάτης?

ΚατσιΝη.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#241378 Ο Σταμάτης δεν μου φταίει τίποτε, η ποπαρα και όλοι οι άλλοι μου φταίνε που του κάνουν την ίδια ερώτηση σε κάθε αγώνα που πάει καλεσμένος. Η ίδια κουβέντα έγινε και στον προηγούμενο

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
belgarion έγραψε:Ο Σταμάτης δεν μου φταίει τίποτε, η ποπαρα και όλοι οι άλλοι μου φταίνε που του κάνουν την ίδια ερώτηση σε κάθε αγώνα που πάει καλεσμένος. Η ίδια κουβέντα έγινε και στον προηγούμενο

.

Να το εξηγήσω. :)

Σταμάτης Κατσιμης (πέρσι στον Α)

Γιώργος Κατσινης (φέτος ΕΡΤ)

;)

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#241382 Mea culpa, τότε, μοιάζουν και οι φωνές τους. Πάντως το ίδιο ρώταγαν και τον Σταμάτη σε κάθε ευκαιρία τα ίδια και τον Γιώργο φέτος

.