REALZEUS έγραψε:Και μετά έχεις και κάποιους γραφικούς που λένε να μειωθεί κι άλλο το Κράτος, το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους τους δανειστές είναι ήδη στο ελάχιστο που χρειάζεται, νομίζοντας ότι έτσι θα γλιτώσουν το φοροπήδημα...![]()
Οικονομολογος?
REALZEUS έγραψε:Και μετά έχεις και κάποιους γραφικούς που λένε να μειωθεί κι άλλο το Κράτος, το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους τους δανειστές είναι ήδη στο ελάχιστο που χρειάζεται, νομίζοντας ότι έτσι θα γλιτώσουν το φοροπήδημα...![]()
kacey έγραψε:γραφικοι "οσοι λενε να μειωθει κ αλλο το κρατος", απο αυτον που πουλαει κομμουνισμο εν ετει 2016 κ λεει "δεν ξερει τι κανει ο λαος" οταν του απαντας "γιατι αν ειναι τοσο φανταστικη λυση ο κομμουνισμος, τα ΚΚ διαχρονικα ηταν στο 5-6 % ?" ...
kacey έγραψε:να, το εφτιαξα.
kacey έγραψε:αυτο, που προκυπτει?
socratesn έγραψε:REALZEUS έγραψε:Και μετά έχεις και κάποιους γραφικούς που λένε να μειωθεί κι άλλο το Κράτος, το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους τους δανειστές είναι ήδη στο ελάχιστο που χρειάζεται, νομίζοντας ότι έτσι θα γλιτώσουν το φοροπήδημα...![]()
Οικονομολογος?
REALZEUS έγραψε:
@socratesn: Έχω κάνει αρκετά οικονομικά στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν είμαι οικονομολόγος.
Anonymous Founder έγραψε:Το είτε το έβαλες εσύ. Το ΔΝΤ λέει ξεκάθαρα τρία πράγματα: μειώσεις στις συντάξεις, αύξηση φόρων, κούρεμα χρέους.
Και τα λέει πολλά χρόνια τώρα.
Τα "είτε" δεν υπάρχουν.

socratesn έγραψε:Ακόμα κ αν δεχτώ οτι οι εξω θελουν μας ξεκανουν, μου εξηγείς λίγο πως σκατά θα ενεργοποιηθεί η οικονομία οταν στις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ κοκκινες γραμμές εμπεριέχονται μονο μετρα που αφορουν μείωση δαπανων?*
Δηλαδη σ αυτη τη χωρα στο βωμο να μεινει μεγαλοτοκρατος και να προφυλασουμε τους ''δικους μας'' , ζηταμε φορους μονιμα απο μια αγορα που δεν την τροφοδοτουμε με κανεναν τροπο και αναρωτιομαστε αν μας φτυνουν ή αν βρεχει μετα.Μια φορα τοσο καιρο δεν εχω ακουσει ενα '' επεσε στο τραπεζι απο την ελλαδα η ταδε προταση για μειωση των δημοσιων δαπανων'' ,φταινε μονο οι εξω για αυτο και δε μας αφηνουν περιθωρια ή ειναι απλα η ευκολη λυση να φορολογεις και τον αερα που αναπνεεις?Δε ξερω..
*Δαπανες προφανως δεν εννοω τη συνταξη του παππου των 300 ευρω.Εννοώ απο τις συνταξεις των 1000τοσων ευρω μεχρι τις βολτιτσες του παναρα με το ελικοπτερο.
Anonymous Founder έγραψε:Το είτε το έβαλες εσύ. Το ΔΝΤ λέει ξεκάθαρα τρία πράγματα: μειώσεις στις συντάξεις, αύξηση φόρων, κούρεμα χρέους.
Και τα λέει πολλά χρόνια τώρα.
Τα "είτε" δεν υπάρχουν.

socratesn έγραψε:Εννοώ απο τις συνταξεις των 1000τοσων ευρω
Και μιλάω για ιδιωτικό τομέα.

criuser έγραψε:Δηλαδή αν το 2010 η χώρα έκανε μέσα σε δύο χρόνια όσα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και δεκαετίες , θα είχαμε πρόβλημα σήμερα ?
criuser έγραψε:Η ανάγνωση του Τόμσον είναι ότι , αν και δεν τους ζητάμε πολλά , αυτοί δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τίποτα . Είναι ψέμματα αυτό ? Οχι όσο αφορά τον κομματικό στρατό των ΔΥ . Γιατί για όλους τους άλλους κάνουν τα πάντα .
criuser έγραψε:Μακάρι ο Κούλης να ήταν φιλελέ . Δυστυχώς δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο , αν και θα ήταν πολύ εύκολο , αφού δεν έχει αντίπαλο στο κόμμα .
Καλό, ξέρω κι ένα με τον Τοτό...
Ας μας τα εξηγήσει αυτά να γελάσουμε...

I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]