Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#240960 Ποσο θα τον καλυψει; Λειτουργικο και καμια δεκαρια προγραμματα να εγκαταστησει, παει τελειωσε.Εκτος αν πεταξει τα προγραμματα στον μηχανικο, οποτε παλι αργο θα του φαινεται. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:Ειπα θα το παιξω Geakos :rtfm: Για 23€ διαφορα 256αρης it is ! :lol:

Έτσι είναι όταν αποκτάει κανείς εξουσία και πρόσβαση στον φορουμικό κορβανά... :inlove: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240965 Αυτή τη στιγμή εννοείται ότι το vfm είναι στους 250αρηδες , άντε να πάει σιγά σιγά και στους 500αρηδες να μην έχουμε θέμα

Δε λέει να έχεις κανένα πρόγραμμα σε μηχανικό, άντε μόνο μουσικές βίντεο και φωτογραφίες

Να μην ακούς το χρατσα χρουτσα μες στην απόλυτη ησυχία :rant:

Και στα media δηλαδή σπαστικοι είναι οι μηχανικοί όταν μεταξύ 100αδων φωτό ψάχνεις κάτι, αλλά κάνουμε υπομονή να πάψουν να υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Ειπα θα το παιξω Geakos :rtfm: Για 23€ διαφορα 256αρης it is ! :lol:

Έτσι είναι όταν αποκτάει κανείς εξουσία και πρόσβαση στον φορουμικό κορβανά... :inlove: :lol:

Μιλαω τωρα με τον Γρηγορη να εχουμε οι mod Tesla Model 3. Αμ πως! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#240970 Με 120αρι ssd έχω όλα μου τα προγράμματα + μερικά αρχεία κ φώτο κ περισσεύουν κ 20 gb
Άβαταρ μέλους
By Chris
vasilis έγραψε:Με 120αρι ssd έχω όλα μου τα προγράμματα + μερικά αρχεία κ φώτο κ περισσεύουν κ 20 gb

+1, αν δεν παιζεις παιχνιδια μια χαρα αρκει ο 120αρης
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
QsisVTS έγραψε:Να μην ακούς το χρατσα χρουτσα μες στην απόλυτη ησυχία

Πολύ μυγιάγγιχτος είσαι εσύ. :lol: Οι ανεμιστήρες σου δεν κάνουν φασαρία; :hmmm:

Νίκος Παππάς έγραψε:Μιλαω τωρα με τον Γρηγορη να εχουμε οι mod Tesla Model 3.

Ηλεκτρική σκούπα; :omg: Άλλο κακό να μην σας βρει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240981 Έχουν αρχίσει να με ενοχλούν το τελευταίο καιρό αλλά έλα που δεν έχω το κουράγιο να παίζω με τα καλώδια ώστε να συνδεσω fan controller.
στο λάπτοπ μου πάντως που δεν ακούγεται τίποτα απολύτως απολαμβάνω αυτή την ησυχία, στο σταθερό τις περισσότερες φορές θα κάνω και κάτι θορυβώδες, αλλά το μηχανικό θα τον ακούσω :lol:

Επίσης τον ακούω κάθε μέρα στη δουλειά που πασχίζει να ακολουθήσει τους ρυθμούς μου
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Chris έγραψε:Δεν μπορω να σκεφτω κατι σχετικο, σε βλεπω για diy. Πχ να βαλεις ενα τροφοδοτικο στις θεσεις των drive?

Edit εδω αναφερουν καποια cases με τις εξοδους της μβ πανω

http://www.tomshardware.co.uk/answers/i ... panel.html

krom έγραψε:Πάρε ένα που παίρνει τροφοδοτικό μπροστά και γύρνα το κουτί προς τα πίσω, άσκημο, αλλά provlemzolved :s_hang

gakost έγραψε:Μονο σε κουτια για σερβερ για ρακ εχω δει αλλα μαλλον δεν ειναι αυτο που ψαχνεις

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Σήμερα κοίταζα κάποια παλιά κουτιά που έχω και παρατήρησα οτι η βάση της μητρικής, τα drive bay και το στήριγμα του τροφοδοτικού είναι όλα ξεχωριστά κομμάτια ενωμένα μεταξύ τους με πριτσίνια.

Οπότε θα είναι παιχνιδάκι να βγάλω τα πριτσίνια και να τα ξεχωρίσω μεταξύ τους, και στη συνέχεια να φτιάξω ένα απλό ξύλινο περίβλημα οπου θα τα βιδώσω σε όποια διάταξη θέλω.

Θα ανεβάσω φωτο όταν το φτιαξω...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#241254 Γνωστος μου θελει για το γραφειο 2 καινουρια PC
Ενα για το λογιστηριο (i3) κ ενα για τον εαυτο του (i5) και σκεφτεται τα intel NUC, με το σκεπτικο οτι θα μπουν πισω απο τις οθονες (στο VESA mount) και δεν θα χει το κασσικο μπαχαλο με τα καλωδια γυρο απο το γραφειο.

i3/Μ.2 SSD 256GB/SATA III 1TB και i5/M.2 SSD 256GB/SATA III 1TB
Τι να του πω;;;;
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
saxon_747 έγραψε:Μια χαρά, τι να του πεις? Ram 8gb?

...>.

ναι, λιγοτερο απο 8 δεν εχει νοημα :)
Άβαταρ μέλους
By gakost
Wagner669 έγραψε:Γνωστος μου θελει για το γραφειο 2 καινουρια PC
Ενα για το λογιστηριο (i3) κ ενα για τον εαυτο του (i5) και σκεφτεται τα intel NUC, με το σκεπτικο οτι θα μπουν πισω απο τις οθονες (στο VESA mount) και δεν θα χει το κασσικο μπαχαλο με τα καλωδια γυρο απο το γραφειο.

Τι να του πω;;;;

Τελεια λυση απλα 3 πραγματακια απο μενα.

1 αν εχει οθονες με ρυθμιζομενη βαση το vesa mount ειναι πιασμενο οποτε θα πρεπει να βρει αλλιως να τα κρυψει

2 να ξεχασει τους εξτρα δισκους να μεινει με τους ssd και να παρει ενα ξεχωριστο nas προφανως με raid. Προφανως θα ανεβει ο προυπολογισμος αλλα σαφως καλυτερη λυση.

3 Με backup τι θα κανει;

Παντως να ξερεις γενικα με ενα οργανωτη καλωδιων στυλ σπιραλ και με λιγη ωρα δουλειας τις περισσοτερες φορες εξαφανιζονται τα καλωδια
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
gakost έγραψε:
Wagner669 έγραψε:Γνωστος μου θελει για το γραφειο 2 καινουρια PC

Τι να του πω;;;;

Τελεια λυση απλα 3 πραγματακια απο μενα.

1 αν εχει οθονες με ρυθμιζομενη βαση το vesa mount ειναι πιασμενο οποτε θα πρεπει να βρει αλλιως να τα κρυψει

2 να ξεχασει τους εξτρα δισκους να μεινει με τους ssd και να παρει ενα ξεχωριστο nas προφανως με raid. Προφανως θα ανεβει ο προυπολογισμος αλλα σαφως καλυτερη λυση.

3 Με backup τι θα κανει;

Παντως να ξερεις γενικα με ενα οργανωτη καλωδιων στυλ σπιραλ και με λιγη ωρα δουλειας τις περισσοτερες φορες εξαφανιζονται τα καλωδια

Οθονες με σταθερο ποδι και το vesa mount ελευθερο.
NAS θα μπει της Synology και θα εχει χρέη backup και surveillance station με 4 ή 5 IP καμερες
Χρειαζεται τους δευτερους δισκους, γιατι εχει DropBox Pro 1TB και συγχρονιζει πολλα αρχεια σε πολλους υπολογιστες