Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#239023 Έχει το πλαίσιο σημερινή προσφορά αυτή http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/pe ... -T24E390EW
στα 139.
Τ'αξίζει ή θα βγουν μάτια;
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#239093 Savemyfiles.net pareto recovery ( κατι τέτοιο) εμπιστευόμαστε?
Έγινε ένα φορμαρισμα σε 500 gb σκληρό κατά λάθος και τον έκανε 32gb! Φωτο και office μπορούμε να σώσουμε με αξιόπιστο πρόγραμμα?

< >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#239139 Καλο ειναι αυτο, Υπαρχουν και αλλα τετοιου τυπου, φροντιστε σε καθε περιπτωση να ορισετε ως recovery directory ΑΛΛΟ δισκο, οχι τον προβληματικο, ετσι ωστε τα αρχεια που θα ανακτωνται να μη βλαψουν αλλα.
Άβαταρ μέλους
By gakost
thednick έγραψε:Πως τα βγάζει τότε?

To fb έχει 1.5+ δις χρήστες με κάθε χρήστη να παράγει περίπου 3$ τον μήνα για την εταιρία. 3$ = 2-3 κλικς σε sidebar ads.

Ο λόγος που χρησιμοποιεί τα δεδομένα που μαζεύει απο τους χρήστες είναι για να τους παρέχει σχετικές διαφημίσεις, άρα για να μεγιστοποιεί την πιθανότητα να ενδιαφερθουν για την διαφημιση. Μιλάμε για 1.5 δις χρήστες με όλα τα πιθανά ενδιαφέροντα. Δεν είναι ιδιαίτερα απλό αυτό.

Σε δεύτερο επίπεδο δεν αποκλείω την πιθανότητα να εκτελεί κάποιου είδους αναλυσης της γενικότερης συμπεριφοράς των χρηστών για να προβλέψει ποιοι ειναι πχ πιθανό να αγοράσουν κάποιο προιόν μέσα στους επομενους μήνες, και είτε να πουλάει αυτά τα δεδομένα είτε να χρεώνει παραπάνω τις διαφημίσεις σε αυτούς τους χρήστες.

Το 1.5 δις χρηστες ειναι να χαμε να λεγαμε αν εξαιρεσεις ψευτικα,εταιρικα ακομη και απο κατικοιδια και ανενεργα ο πραγματικος αριθμος ειναι πολυ μικροτερος. Επισης το 1$ που λες ανα κλικ επισης ειναι καμια σχεση. Εννοω ειναι πολυ μεγαλο.

Κουβεντα καφενειου γενικοτερα απλα να καταλαβουμε ολοι οτι δεν υπαρχει δωρεαν υπαρχει ελευθερη χρηση μιας υπηρεσιας με ανταλλαγμα την καταγραφη και αξιοποιηση των δεδομενων προσωπικων και μη
Άβαταρ μέλους
By Serf
#239360 Το εμπόριο πληροφορίας (ακόμα και ανώνυμης) είναι από τα πλέον επικερδή line of business εταιρειών όπως η Google, η Facebook, κτλ. Προτιμήσεις σε ιστοτόπους, προϊόντα, κτλ ανά ηλικιακή/γεωγραφική/κλπ ομάδα αποτελούν πληροφοριακό "χρυσό" (big data, analytics, κτλ).
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#239485 Εσείς που έχετε λιώσει τα λαπιτόπια, στα Thinkpad αξίζει η σειρά Ε ή πρέπει ντε και καλά να πάω σε L; Κάτι οικονομικό ψάχνω, για W και T δεν με παίρνει έτσι κι αλλιώς. Τρελές απαιτήσεις πέραν μιας βασικής φορητότητας και 2-3 ακόμη στοιχεία που τα βρίσκω και στην Ε, δεν έχω.
Μήπως να κοιτάξω και προς Dell μεριά; Αλλά οι επαγγελματικές σειρές βγαίνουν πιο ακριβά από thinkpad... Ωστόσο σαν τεχνικά χαρακτηριστικά και μερικά μοντέλα inspiron πχ 5000 με καλύπτουν
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#240311 Γεια σας παιδια..
:s_bye

Θελω να μου πειτε ενα ΕΥΚΟΛΟ προγραμμα για να <κοψω> ενα μεγαλο αρχειο .mpg σε μικροτερα.
Πχ απο το 03:10 till 22:50 κλπ!

Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ευκολο ε!
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Γεια σας παιδια..
:s_bye

Θελω να μου πειτε ενα ΕΥΚΟΛΟ προγραμμα για να <κοψω> ενα μεγαλο αρχειο .mpg σε μικροτερα.
Πχ απο το 03:10 till 22:50 κλπ!

Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ευκολο ε!

Windows Movie Maker
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/movie-maker
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#240340 Αν και έχει συζητηθεί πολλές φορές, για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό addon, κατά προτίμηση για Firefox αλλά έστω και για Chrome, για απευθείας κατέβασμα mp3 από βίντεο του youtube. Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά κανένα δε με έχει ικανοποιήσει...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#240428 Και στο πρώτο βίντεο που δοκίμασα......

Κώδικας: Επιλογή όλωνThere was an Error caused by YouTube, we cannot deliver this Video!
This error is mostly caused by copyright issues or the length of the video.
We only support videos with maximum of 20 minutes.

:(

Το βίντεο ήταν κάτω των 20 λεπτών.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#240449 Κάποια γνώμη για αυτόν εδώ;

http://www.skroutz.gr/s/7803248/Crucial ... 240GB.html

Βλέπω ότι στα λεφτά του έχει το μεγαλύτερο read/write νούμερο... :hmmm:

Λάθος και αυτός στα 67€ είναι πολύ ψηλά...

http://www.skroutz.gr/s/8418950/OCZ-Tri ... 240GB.html
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#240473 Με ενδιαφέρει κι εμένα το παραπάνω γιατί έχει τιγκάρει ο 120αρης SSD 5ετίας που έχω. Παίρνουμε τίποτα άλλο εκτός από Samsung Evo/Pro ή μόνο αυτά στηρίζει το φόρουμ? :hmmm: