Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#240224 εμένα ένας μου λείπει πραγματικά από τους πολύ παλιούς ο lkar :shifty:

επίσης τώρα που είπα lkar, τι απέγινε ο vasgti; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Anonymous Founder έγραψε:Ξέρω περιπτώσεις που χάθηκαν γιατί θεωρούν πως το φόρουμ επιτρέπει τις ακροδεξιές απόψεις και θα έπρεπε να τις κόβει μαχαίρι.
Ξέρω περιπτώσεις που χάθηκαν, γιατί θεωρούν πως το φόρουμ έχει πολύ αριστερές απόψεις και θα έπρεπε να τις κόβει.

Άρα μήπως να κοπούν τα πολιτικά; :hmmm: Από μόνος σου τα λες.
Άβαταρ μέλους
By DAP
xenos έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ξέρω περιπτώσεις που χάθηκαν γιατί θεωρούν πως το φόρουμ επιτρέπει τις ακροδεξιές απόψεις και θα έπρεπε να τις κόβει μαχαίρι.
Ξέρω περιπτώσεις που χάθηκαν, γιατί θεωρούν πως το φόρουμ έχει πολύ αριστερές απόψεις και θα έπρεπε να τις κόβει.

:thumbsup: Μακαρι....................
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#240253 Καμία συζήτηση δεν πρέπει να κοπεί κατ εμέ, πρέπει απλώς να μάθουμε να συζητάμε. Και αν τα κόψουμε, θα πρέπει να καραδοκούν οι συντονιστές μην τυχόν "μολυνθούν" άλλα θέματα;
Εγώ νομίζω πως όλες οι συζητήσεις πρέπει να υπάρχουν και να απομονωθούν αυτοί που δεν μπορούν να συζητήσουν και νομίζουν πως είναι στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Pitt έγραψε:Και ο castigamatti χάθηκε... :(

εφυγε δεν χαθηκε....
εχει διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
pik. έγραψε:
Pitt έγραψε:Και ο castigamatti χάθηκε... :(

εφυγε δεν χαθηκε....
εχει διαφορά.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Γιατί ο κουπέας και ο red monster "χάθηκαν", αλλά ο castigamatti "έφυγε";
Όλοι οικεία βουλήσει απέχουν. Υποθέτω (και εύχομαι) ότι δεν απεβίωσε κανείς.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#240326 Προσωπικα δεν καταλαβαινω τον λογο που παρ οτι καποιος αποφασισε να μην ξαναγραψει , εντουτοις μπαινει μονο κ διαβαζει....Το σεβομαι ομως..
Ο καθενας εχει τους λογους του φυσικα , σεβαστοι ειναι , ομως απ την αλλη εγω αν επερνα την αποφαση να φυγω δεν θα ξαναπληκτρολογουσα στον Η/Υ μου το www.petrolheads.gr..
Θα αισθανομουν οτι καταπιεζομαι να διαβαζω μονο κ να μην "μπορω" να γραψω την γνωμη μου , θα με επνιγε αυτο..
Σε ορισμενα παιδια παντως (για τα δικα μου κριτηρια ) που λοιπουν απο το φορουμ , εχω στειλει π.μ ζητωντας τους να το ξανασκεφτουν.. :)
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν καταλαβαίνω, δεν τον έδιωξε κανένας. Αν έφυγε, είναι επιλογή του.

προφανως.
παντως μαλλον δεν ασχολειται τοσο.
Ειναι φανταζομαι και θεμα εργασιας,μπορει να τυχει μια περιοδος που δεν εχεις χρονο διαθεση για φορουμς κλπ.
εμενα μου εχει τυχει αυτο.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
xenos έγραψε:

Είμαι κι εγώ αντίθετος στο να υπάρχουν πολιτικές συζητήσεις. Σε άλλα φόρα απαγορεύονται δια ροπάλου, από την άλλη όμως και αυτά που λέει ο HF είναι σωστά. Προσωπικά απέχω από εκείνο το τοπικό, ούτε καν το διαβάζω γιατί όχι μόνο δε θα βγάλω άκρη αλλά είμαι κατά 99.9% σίγουρος ότι θα κατηγορηθώ ως φασίστας χρυσαυγίτης και αναρχοαριστερός συριζαίος :lol: οπότε να μου λείπει. Τέτοιες συζητήσεις δε μπορούν να γίνουν μέσω γραπτού λόγου.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#240352 redarmy_7

ή όπως λεγόταν
Άβαταρ μέλους
By otso
#240358 λοιπον, johanndelta, thvarveris, kamil, gavriil1, coyote , salome, alexastrag, skullone, Antiriad, titsataki, GeorgeTabs, apostolis, SirGus, G60, Miltellas, n_olympios, sado, adis4gr, Krusenstern, charmak66, EMMANOYHL, citastak, opterios, ililias, technik, Tiger, sokos, InFiNiTy, skye, ratanplan, Kid, Angel!!!!, Coyot, ο alexastrag ηταν κοντοχοριανος, skullone οργισμενος και με εφεση στον ανασκολοπισμο, titsataki; θυμαστε ; ο αλλος μας αμερικανος, GeorgeTabs φοβερο παιδι τα ειχε με ελβετιδα; θυμαμαι τα ταξιδια αθηνα ελβετια με ιμπιθα καταναλωση και αν οι βενζινες εξω ειναι καλυτερες, apostolis ο φιλος του κουκ απο τα γιαννενα ,SirGus οπροεδρος του σιτροεν φορουμ με το ami 8 μονιζω ακομα το εχει . G60 ηρθε και εφυγε συνεργειο στην κατερινη μετα αθηνα ; sokos ο φινλανδος του φορουμ,sado ο θεος του φορουμ παντρεμενος με βαρωνη ; δουκκισα ; απο τον πειραια σε πυργο στην αγγλια. ελπιζω μονο ολοι ναναι καλα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#240359 Κλασικός ότσος :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#240360 Το κοπελι ο Megane98Hp?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#240361 τον ΙΚΕ δεν τον θυμηθηκε κανεις? :x