- 31 Μαρ 2016, 15:26
πολυς κοσμος,φιλοι βασικα και συναδελφοι μου απο Ελλαδα μου ζηταν να τους εξηγησω γιατι στηριζω Κουλη.
εγω εχω μια σκεψη,χαζη ,|λογοκρισία|,κουταμαρα,την εχω.
και μια και ειμαστε στο purgatorio internetico της ελληνικης πραγματικοτητας αν δεν την καταθεσω εδω για να λαβω αφεση αμαρτιων δεν λεει.
λοιπον...τα πραγματα στην Ελλαδα ολοι μας ξερουμε πως εχουν,η κατασταση ειναι στο απροχωρητο,ολα παραπαιουν και σιγα σιγα διαλυομαστε.
Συμφωνοι ως εδω;
παμε παρακατω....
ποια κομματα διεκδικουν την εξουσια σημερα;
ΝΔ και Συριζα με βαση την δυναμη τους σωστα; Σωστα.
Υπαρχει άλλο κομμα που μπορει να εχει δυναμη να κυβερνησει;ΟΧΙ.
ας υποθεσουμε οτι εμεις θελουμε να βγουμε απο τα σκ@τ@ σας κρατος ,δεν ξερω μπορει και να θελουμε να μεινουμε ετσι,μπορει να ειμαστε μαζοχες,αλλα ας υποθεσουμε.
Για να γινει αυτο μεσω της δημοκρατιας πρεπει να αποφασισουμε ποιος θα μας κυβερνησει.Σωστα;Ποιος επομενως θα εχει την δυνατοτητα να νομοθετησει και να παρει αποφασεις.
αρα ηδη εδω αποκλειω τα μικρα κομματα τα οποια θεωρω πραγματικα χασιμο χρονου χρηματος και συστημα ελεγχου.
Ψηφιζεις ΚΚΕ και Πασοκ,αποδυναμωνεις Συριζα,ψηφιζεις Ποταμι και Λεβεντη αποδυναμωνεις ΝΔ οποτε δεν τους δινεις δυναμη να παιρνουν εστω αποφασεις.
Ανεκαθεν τα μικρα κομματα ηταν τσοντες του πολιτικου συστηματος και χρησιμοποιουνται σαν μεσα ελεγχου.Βλεπε ΔΗΜΑΡ και πως εφερε σιγα σιγα τον Τσιπρα.
αρα για να αλλαξουμε την κωλοκατασταση θελουμε ισχυρη κυβερνηση.σε οποια χωρα ανθει ο δικομματισμος η χωρα παει μπροστα πχ USA.
αρα διαλεγουμε αναμεσα απο SYRIZA και NΔ.
Τον Γενάρη 2015 ο Τσίπρας, ο δυναμικος νεος πρωθυπουργός της χωρας, υποσχονταν ενα αποφασιστικό χτυπημα ενάντια στη λιτοτητα
μετα απο ενα χρονο εχουμε περιπου μισο εκ πεινασμενους να σκοτωνονται μεταξυ τους οπως προσφατα στον Πειραια. #fact
επιχειρησεις να βγαινουν απο την χωρα και να απολυουν. #fact
πολλες να κλεινουν με το νεο οικονομικο προγραμμα #fact
πολλα οικτρα λαθη στα εθνικα θεματα #fact
τουρισμος σε νησια κλειδια για την οικονομια,τελος #fact
εικονα της χωρας απαραδεκτη στα διεθνη φορα. #fact
ελευθεροι επαγγελματιες να περιμενουν το ασφαλιστικο σαν το τελειωτικο χτυπημα #fact
αλαζονεια στην ασκηση εξουσιας και προκλητικες δηλωσεις καθημερινα #fact
ηθικο πλεονεκτημα μηδενισμενο με αναπτυξη κομματικου κρατους και προσληψεις #fact
καμμια προοπτικη τονωσης της επιχειρηματικοτητας #fact
σκοτωμα της μεσαιας ταξης με φορους #fact
καμμια μειωση του δημοσιου τομεα #fact
υγεια ,παιδεια στη χειροτερη περιοδο απο αρχης μνημονιων #fact
μπορω να συνεχισω μεχρι αποψε.
ο Syriza απετυχε.Τελειωσε,εσβησε η ελπιδα που ερχοταν,οι Ελληνες εξακολουθουν να πεινανε και τα χειροτερα οπως λεει ο Αλεξιαδης ερχονται.
Ειναι λυση η ΝΔ;
ΟΧΙ αλλα ειναι η μονη λυση που εχουμε.Εχουμε καμμια αλλη;Ποιος αλλος θα ασκησει πολιτικη και θα παιρνει αποφασεις αφου τα άλλα δεν ειναι κυβερνητικα κομματα.
«Δυοίν κακοίν, το μη χείρον βέλτιστον…»
δεν βλεπω άλλη λυση.
Εκτος αν καποιοι ονειρευονται επαναστατικους αγωνες και κομμουνιστικα καθεστωτα ή δικτατορια,οποτε το λενε ανοιχτα.
περιμενω τωρα την καθαρση της ψυχης μου στο purgatorio του petrolheads.γρ απο τους Αγγελους και Δαιμονες των Illuminati που γραφουν εδω μεσα...
Δημητρης