Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
g47 έγραψε:Εικόνα

:inlove:

Πρωταρης σε αυτο το φαι.
Φιλετακια κοτοπουλου, αρνακι, λουκανικα, βραστες πατατες, μειγμα πιπεριων και στα ταψακια raclette.
Εξαιρετικο.
Οι φιλοι το αρνακι το εφαγαν medium rare. Αν και τα στεκια μου τα τρωω ετσι και μονο, δεν επιχειρησα να κανω το ιδιο με το αρνι.
ωραίο το μενού αλλά τα έχετε παρά στριμώξει εκεί πάνω. Το Concept της Ρακλέτ είναι να ψήνονται παράλληλα με τα κασέρια κ όχι όλα με τη μία. οι βραστές πατάτες που βρίσκονται στον τρίτο όροφο δεν αρπάζουν

Κ εγώ είμαι φαν της Ρακλέτ, πολύ παρεΐστικο πράγμα... Το μπέικον πάει πολύ κ η κρεμ φρεςς...

Επίσης επειδή τα κασέρια είναι λιπαρά κ βαριά, θέλουν κόκκινο κρασί...
Άβαταρ μέλους
By g47
PeterPan έγραψε: ωραίο το μενού αλλά τα έχετε παρά στριμώξει εκεί πάνω. Το Concept της Ρακλέτ είναι να ψήνονται παράλληλα με τα κασέρια κ όχι όλα με τη μία. οι βραστές πατάτες που βρίσκονται στον τρίτο όροφο δεν αρπάζουν

Κ εγώ είμαι φαν της Ρακλέτ, πολύ παρεΐστικο πράγμα... Το μπέικον πάει πολύ κ η κρεμ φρεςς...

Επίσης επειδή τα κασέρια είναι λιπαρά κ βαριά, θέλουν κόκκινο κρασί...

Μη νομιζεις οτι προλαβαιναν να παραμαγειρευτουν τα κρεατα, ημασταν 6 ατομα και βαζαμε συνεχως νεα πανω. Για τις πατατες εχεις δικιο, ολοι παιρναμε τις κατω κατω, δεν υπηρχε λογος ναναι τοσες πολλες.

Ελτεο, δε μαρεσει η φασολαδα. Μονο μενταγιον μιντιουμ ρεαρ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Chris έγραψε:Που να δειτε στο προηγουμενο σπιτι που ο αποροφφητηρας ειχε εξοδο πανω απο τα ντουλαπια, δεν εβγαινε απο το σπιτιΕιχε κανει ενα καταπληκτικο κιτρινο κυκλο στο ταβανι

Σε κάποιες περιοχές (π.χ. του Λονδίνου) απαγορεύεται να βγαίνει έξω απορροφήτηρας :help: οπότε δεν έχεις επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#239895 Α, φρέσκα (ή κατεψυγμένα) σμέουρα (aka Framboise aka Red Raspberry) που βρίσκουμε, που να μην είναι και χρυσάφι;
Σε κάτι ΑΒ θες 5-6€ το ψωροκουτάκι των 120gr.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#239908 Θες και σμεουρα.

ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΜΕΟΥΡΑ.

Εικόνα

Ένα κρύο έγχυμα είναι καλή στοματική πλύση ή γαργάρα. Η πιο γνωστή, εφαρμογή του είναι η προετοιμασία των μελλουσών μητέρων για ένα εύκολο τοκετό χωρίς μυϊκούς σπασμούς

Εικόνα

Με Lidl λουστηκες; Αποξηραμενα δεν σου κανουν; Τελη καλοκαιριου θα βρεις, δεν ειναι η εποχη τους τωρα. Δοκιμασε και σε κανενα delicatessen ή καταστημα βιολογικων. Ξες, αυτα που μαζευονται ολα τα χιπσταρια . Αυτα μωρε που περναμε απ εξω με τον otso για το εβδομαδιαιο drive by.

http://www.athinorama.gr/umami/market/shop/?id=10001096

Πχ λεω γω.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#239939 Kαι είχα πάντα απορία πως λέγονται στα Ελλήνικος :lol:

http://www.ah.nl/producten/product/wi12 ... -frambozen

Mισή τιμή μγιάκοβε, σου κουβαλήσω κανα τελάρο τώρα που θα κατέβω κι άς την ξυνή να τρώει φράουλες :s_yes
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#240023 Μα τι έπαθε αυτή με τα ΣΜΕΟΥΡΑ; :(

Γ@μ@νε σε smoothies. Όποτε αποξηραμένα δε κάνουν.

Αλλά ενταξει, οχι να πληρώνεις και 3€ το ποτήρι :p

Οπότε τρίφτη, πιάσε 2-3 κασέλες καθώς θα έρχεσαι, και βάνε τις στην ΕΥΑ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#240026 To καλό είναι ότι έχουν τόσο δυνατή γεύση και χρώμα που δε θες και πολλά. Μάνγκο μπανάνα ΣΜΕΟΥΡΑ και είσαι έτοιμος για το χωράφι
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#240034 Για βάνε συνταγές

Εγώ σε παίζω με:

Slot 1 : Πράσινο μήλο. Σταθερό.
Slot 2: Μπανάνα ή ακτινίδιο [kiwi fruit για σένα]
Slot 3 : Σμέουρο ή μύρτιλο ή φράουλα [όταν είμαι με λαϊκιές παρέες σαν την g]
Slot 4 : χυμό ρόδι, [πράσινο] τσάι, [1cm τζίντζερ κάποιες φορές]

Όπου
χυμός ρόδι
Μύρτιλα βρήκα αυτόν εδώ που λέω να δοκιμάσω

Περιμένω να βγουν ροδάκινα [ :inlove: ] αλλά δεν ξέρω με τι συνδυάζονται :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
mjacob έγραψε:Α, φρέσκα (ή κατεψυγμένα) σμέουρα (aka Framboise aka Red Raspberry) που βρίσκουμε, που να μην είναι και χρυσάφι;
Σε κάτι ΑΒ θες 5-6€ το ψωροκουτάκι των 120gr.

και σε κανένα πρώην Μακρο νυν The Mart παίζει να εχει αλλα δε ξέρω τη παίζει απο τιμή! :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#240197 Μάχη λέμε :twisted:

1)Αχλάδι πορτοκάλι μπανάνα (κανέλα)
2)Ακτινίδιο Μάνγκο Μπανάνα
3)Μπανάνα ΣΜΕΟΥΡΑ Αχλάδι

Για να γίνει πιο ρευστό βάζω είτε αμυγδαλόγαλα είτε coconut water :shifty:

Mε το ρόδι έχω θεμα μετα κουκούτσια και το καθάρισμα, άν έχεις κανενα τρυκ πές το, γιατί γαμάει σα φρούτο :s_no
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#240201 αυτά τα χιπστερικά είναι για τους βέγκανς... πλύνε φρούτο, ξεφλούδισε, πλύνε ΜΠΛΕΝΤΕΡ (!).
3 ώρες για να πιεις ένα ρόφημα...

εμένα μου αρέσει αυτό :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mjacob
rx8_drifter έγραψε:Μάχη λέμε :twisted:

1)Αχλάδι πορτοκάλι μπανάνα (κανέλα)
2)Ακτινίδιο Μάνγκο Μπανάνα
3)Μπανάνα ΣΜΕΟΥΡΑ Αχλάδι

1/3 θα τα βάνω στην :inlove: που θέλει πορτοκάλι και αχλάδι

rx8_drifter έγραψε:Για να γίνει πιο ρευστό βάζω είτε αμυγδαλόγαλα είτε coconut water :shifty:

τσιφτυ
Δοκίμασε κανά τσάγι. Βάνει και λίγη καφεΐνη έτσι.
Όπως είπα, για τους ίδιους λόγους ρόδι ή/και τσάι.

rx8_drifter έγραψε:Mε το ρόδι έχω θεμα μετα κουκούτσια και το καθάρισμα, άν έχεις κανενα τρυκ πές το, γιατί γαμάει σα φρούτο :s_no

Που να μην έβαζα και ολόκληρο λύγκα ρε.
λύγκας
Σεβόμαστε τις φυσικές ευεργετικές του ιδιότητες και φυσικά τη γεύση του. Δεν χρησιμοποιούμε την παραμικρή θερμική επεξεργασία, δε χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ρόδι με τη φλούδα για την παραγωγή του χυμού και φυσικά δε χρησιμοποιούμε κανένα συντηρητικό ή μέσο αραίωσης.

Η μέθοδος της ταχείας κατάψυξης σε αντίθεση με την παστερίωση είναι μια πολύ πιο φιλική μέθοδος συντήρησης που δίνει προστιθέμενη αξία στο προϊόν.

Γιατί η μεταλλική γεύση που αφήνει στο χυμό η παστερίωση αλλοιώνει την υπέροχη γεύση του χυμού κάνοντας τον ιδιαίτερα στυφό.

Όταν μιλάμε για ένα ευεργετικό προϊόν όπως το ρόδι, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε την εναλλακτική στον καταναλωτή να επιλέξει ένα προϊόν που μετά την βαθμιαία απόψυξη του δε διαφέρει σε τίποτα από τον φρεσκοστυμμένο χυμό που θα έφτιαχνε ο ίδιος στο σπίτι, 364 ημέρες το χρόνο.

:metalo:
Τα σπάει.

Λοιπόν, ανταλάσσω pom star με ΣΜΕΟΥΡΟ, ψήσου.

εεπ κάτι φεγγάρια ο father είχε βαλθεί και έφτιαχνε σπιτικό χυμό ρόδι. Έχουμε κάτι ροδιές, και έβγαζε πολύ πράμα.
Περιττό να σου πω ότι άπειρη κούραση η διαδικασία στυψο-ξεσποριάσματος. Δεν ξέρω με αποχυμωτές τι παίζει βέβαια. Αυτός το έκανε manually και τα έκανε και όλα ρόιδο :lol: