rx8_drifter έγραψε:elteo έγραψε:Kαλά πoιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους το έκανα. Ποιος θέλει να κλέψει ένα Leon 1.8 tsi ...?
Όταν σου κόβει απόδειξη, ως όνομα δηλώνεις elteo?
Πήρα απόδειξη ταμειακής. Δεν ζητήθηκε κανένα στοιχείο μου.
rx8_drifter έγραψε:elteo έγραψε:Kαλά πoιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους το έκανα. Ποιος θέλει να κλέψει ένα Leon 1.8 tsi ...?
Όταν σου κόβει απόδειξη, ως όνομα δηλώνεις elteo?
funkyreverend έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Τωρα μολις εμαθα οτι εκλεψαν απο την πιλοτη της πολυκατοικιας ενα Terios, κατεβηκε η γειτονισα να παει στην δουλεια της και αφαντο το αμαξι![]()
Να μιλήσει με τον γιο της μήπως το πήρε χθες το βράδυ για ποτάκι και ήταν κλεισμένη η πυλωτή.
giannik1977 έγραψε:Elteo , σου εγραψα αυτο με τις πινακιδες , διοτι ειναι πανευκολο στις μερες μας με τον αριθμο να βρεις τα λοιπα στοιχεια του ιδιοκτητη..

giannik1977 έγραψε:Ρε συ Πιτ , προσβαση δεν εχει μονο η ΕΛ.ΑΣ , εχουν το Υπουργειο Συγκοινωνιων , οι ασφαλιστες....εξυπνο παιδι εισαι , καταλαβαινεις τι θελω να πω...
.
giannik1977 έγραψε:Ασφαλιστης κ δεν μπορει να βρει στοιχεια;;;
elvet έγραψε:http://www.voria.gr/article/eklevan-politeli-aftokinita-me-hightech-exoplismo-stin-athina
giannik1977 έγραψε:Απο οτι ξερω αυτοι εχουν προσβαση σε ενα τερματικο κ μπορουν να δουν ολο το "ποινικο μητρωο" του οχηματος , ποτε τρακαρε κ.λ.π
Οι ασφαλιστές ξέρουν τα πάντα για το αυτοκίνητό σας!

markvag έγραψε:giannik1977 έγραψε:Απο οτι ξερω αυτοι εχουν προσβαση σε ενα τερματικο κ μπορουν να δουν ολο το "ποινικο μητρωο" του οχηματος , ποτε τρακαρε κ.λ.π
Οι ασφαλιστικές έχουν πρόσβαση στα πάντα, μπορούν να σου πουν ακόμα και πόσο κόστισε η επισκευή ενός τρακαρίσματος πριν 10 χρόνια και που έγινε...Οι ασφαλιστές ξέρουν τα πάντα για το αυτοκίνητό σας!
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]