- 30 Μαρ 2016, 19:05
kacey έγραψε:
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/23205
Αυτά που είχε πει μία μέρα ένας γείτονας ηταν τελικά σοφά..
1) πάω να κοιμηθώ γιατί έχω να ξυπνησω αργά το απόγευμα αύριο
2) στα δικαστήρια πρέπει να πηγαίνεις οπωσδήποτε αν έχεις άδικο, αλλιώς δε πρόκειται να κερδίσεις
Έχω πάντως ένα τέτοιο που θα εκδικαστει κάποια στιγμή, θα συζητήσω αυτό που λινκαρες με το δικηγόρο του

αν και είμαι πάρα πολύ υπέρ τέτοιων προστίμων
Τους ελεγκτές πάνε να τους βγάλουν τελείως άχρηστους, ειδικά της επιθεώρησης
Βέβαια με το ΙΚΑ (που είναι και η δική μου περίπτωση γιατί η δική σου είναι σεπε) δεν ξέρω αν πηγαίνει έτσι γιατί εκεί είναι στάνταρ το ποσό, η επιθεώρηση τιμολογει με δικό της θεό και δεν έχω καταλάβει ακριβώς κι εγώ τα κριτήρια, για μη ύπαρξη πίνακα πχ έχουν ρίξει 1500 ενώ θα μπορούσαν με αυτή τη λογική να θεωρηθούν όλοι μαύροι, σε αυτό που εβαλες έριξαν το πρόστιμο που κανονικά ρίχνει το ΙΚΑ αλλά με ποιο κριτήριο; Νομίζω ότι είναι μεγάλο για σεπε και ας έχουν θεωρητικά τη δυνατότητα.. Απλά σε αυτή την αοριστία πάτησε ο δικηγόρος
Επίσης στο ΙΚΑ έχει καταργηθεί το να κάνεις ένσταση σχετικά πρόσφατα, το τρως βεβαιώνεται μέσα σε 2 μέρες το πολύ και αν δε σου αρέσει δικαστήριο.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μη τρέχουν τόκοι μέχρι την εκδίκαση
Και το ΙΚΑ κάνει και κατασχέσεις δε μασαει (και καλά..) Νομίζω ότι αν είχε μπει ΙΚΑ θα ήταν πολύ διαφορετικό το αποτέλεσμα
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς