Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
socratesn έγραψε:
bibendum έγραψε:Το επομενο βημα ειναι να γινει χρεωση ανα kb...

Δεν πηγε και σε καποιον τομεα μπροστα αυτη η χωρα,μονο πισω παει,τιποτα δε θα μου εκανε εντυπωση πια.

Άσχετο αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι η συγκεκριμένη κυβερνηση προκειμενου να δειξει την και καλα "ανθρωπια" της σε ευπαθεις ομαδες εχει βαλει στα σκατα οποιον ειχε την ατυχια να καταφερει κατι παραπανω.
Π.χ θες να λαβεις μερος σε σεμιναριο ως υπαλληλος του ΙΚΑ με πτυχιο αει?Ατυχησες, τα σεμιναρια γινονται για να σιγουρευτει οτι θα ενισχυθουν σε τυχον αξιολογηση οι υπαλληλοι αποφοιτοι λυκειου ή γυμνασιου.
Πηρες το πτυχιο σου σημερα και θες να μπεις να κανεις voucher?στ αρχιδια μας,προηγειται ο αγνωστων στοιχειων χρονια ανεργος.
Καμια επαφη..Ουσιαστικα σημερα η τιμωρια σε καποιον "σωστο" εργζομενο ΔΥ ή νεο πτυχιουχο ειναι να τον εξισωνουν αργα και σταθερα με ατομα που επενδυσαν πολυ λιγότερα σε εκπαιδευση και σπουδες :help:

το έχω ξαναπεί ότι κωλομετράει να είσαι μακροχρόνια άνεργος ή να δηλώνεις άπορος

πολλοί το προσατεύουν σαν τα μάτια τους αυτό το status :rtfm:

με παίρνει μία και μου λέει

-θέλω να προσλάβω μία αλλά δε θέλει γιατί παίρνει επίδομα από τον οαεδ
-11300 λέω
-ναι αν πω ότι την έχω δοκιμαστικά
-11300 ξαναλέω και 30% έκπτωση αν το πληρώσετε σε 10 μέρες
-καλά θα τη πάρω
-να τη πάρετε αν αξίζει 11300
Άβαταρ μέλους
By otso
an. έγραψε:Η αριστεία είναι ρετσινιά λέμε

τσ τσ τσ , τι τραβατε και σεις οι αριστοι να λεμε .

η ελλαδα καταστραφηκε απο αποφοιτους δημοτικου.
Άβαταρ μέλους
By elteo
QsisVTS έγραψε:
με παίρνει μία και μου λέει

-θέλω να προσλάβω μία αλλά δε θέλει γιατί παίρνει επίδομα από τον οαεδ
-11300 λέω
-ναι αν πω ότι την έχω δοκιμαστικά
-11300 ξαναλέω και 30% έκπτωση αν το πληρώσετε σε 10 μέρες
-καλά θα τη πάρω
-να τη πάρετε αν αξίζει 11300

το 11300 τι είναι?

σαν το 11880? :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#239761 και από απόφοιτους δημοτικού που έδωσαν λευκή επιταγή σε αποφοίτους ξένων σούπερ πανεπιστημίων :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
elteo έγραψε:
το 11300 τι είναι?

συγγνώμη λάθος 11050.54 είναι

το πρόστιμο του ΙΚΑ για αδήλωτο, δε ξέρω πώς μου κόλλησε το άλλο νούμερο
Άβαταρ μέλους
By elteo
QsisVTS έγραψε:
elteo έγραψε:
το 11300 τι είναι?

Και το κακό για τον εργοδότη που θέλει να προσλάβει τον αδήλωτο γιατί τον "λυπάται" είναι ότι μπορεί να πέσει και θύμα εκβιασμού από τον εργαζόμενο. Τίποτα δεν είναι αθώο σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
otso έγραψε:

Αυτο ειναι το θεμα?Απ ολους καταστραφηκε η Ελλαδα.
Σημερα ομως τον υπαλληλο της Δ.Υπηρεσιας απο ΑΕΙ που μπηκε νομιμα με ΑΣΕΠ πως τον κοβεις απ τα σεμιναρια για να μπει στη θεση του ο βυσματιας αποφοιτος γυμνασιου μπας και παρει κανα μοριο?Παρε και τους δυο εφοσον το θελουν αλλιως προφανως τιμωρεις την "αριστεια" και την διαθεση του αλλου να μαθει 5 παραπανω πραγματα στο αντικειμενο του.
Άβαταρ μέλους
By markvag
pik. έγραψε:μην ελπιζεις ,ο κοσμος δεν θελει να εχει εστω την ελπιδα οτι κατι μπορει να αλλαξει και να παει καλά,θελει να ξερει οτι καταστρεφομαστε στα σιγουρα ,γουσταρει διαλυση αναρχια και τους τριτοτεταρτους στην εξουσια :x :rtfm:

ενώ ο Κούλης είναι πρώτο πράμα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
elteo έγραψε:
Και το κακό για τον εργοδότη που θέλει να προσλάβει τον αδήλωτο γιατί τον "λυπάται" είναι ότι μπορεί να πέσει και θύμα εκβιασμού από τον εργαζόμενο. Τίποτα δεν είναι αθώο σήμερα.

εννοείται ότι τίποτα δεν είναι αθώο, αλλά ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει.. :s_dunno

σε τέτοιες περιπτώσεις κανέναν δε συμφέρει να εκβιάσει τον άλλο, γιατί κάνουν και οι δύο χοντρή |λογοκρισία|

δεν είναι άμοιρος των ευθυνών κάποιος που εργάζεται χωρίς ένσημα, ειδικά όταν επιδοτείται
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
socratesn έγραψε:
otso έγραψε:

Αυτο ειναι το θεμα?Απ ολους καταστραφηκε η Ελλαδα.
Σημερα ομως τον υπαλληλο της Δ.Υπηρεσιας απο ΑΕΙ που μπηκε νομιμα με ΑΣΕΠ πως τον κοβεις απ τα σεμιναρια για να μπει στη θεση του ο βυσματιας αποφοιτος γυμνασιου μπας και παρει κανα μοριο?Παρε και τους δυο εφοσον το θελουν αλλιως προφανως τιμωρεις την "αριστεια" και την διαθεση του αλλου να μαθει 5 παραπανω πραγματα στο αντικειμενο του.

και κατά καιρούς υπάρχουν διάφορες παροχές για πτυχιούχους, μη το βλέπεις τόσο μονόπλευρα

πχ υπάρχουν προγράμματα που αφορούν μόνο πτυχιούχους, θέσεις που αφορούν μόνο πτυχιούχους ή αν είσαι άνεργος πτυχιούχος έχεις έναν επιπλέον χρόνο ασφάλιση από τον οαεδ σε σχέση με το μη πτυχιούχο

δε σημαίνει ότι όλα πρέπει να γυρνούν γύρω από αυτούς, αλλά το θέμα είναι να μη χρειάζεται να φτάνεις σε σημείο να χρειάζεσαι τέτοια πράγματα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#239809 Δεν ειπα οτι ολα πρεπει να γυρνανε γυρω απο αυτους,αλλα οταν προκειται για ιδιου επιπεδου εργαζομενους ιδιας δημοσιας υπηρεσιας,προφανως τουλαχιστον θα περιμενε κανεις να εχουν τα ιδια δικαιωματα με τους μη πτυχιουχους.
Άβαταρ μέλους
By pik.
markvag έγραψε:
pik. έγραψε:μην ελπιζεις ,ο κοσμος δεν θελει να εχει εστω την ελπιδα οτι κατι μπορει να αλλαξει και να παει καλά,θελει να ξερει οτι καταστρεφομαστε στα σιγουρα ,γουσταρει διαλυση αναρχια και τους τριτοτεταρτους στην εξουσια :x :rtfm:

σε σχεση με τους Συριζανελ παιζει να ειναι.

τοσο οικτροι ειναι .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
pik. έγραψε:
markvag έγραψε:

τοσο οικτροι ειναι .

Ναι, δεν κυβέρνησε ο Κούλης; Δεν τον είδαμε; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By elteo
pik. έγραψε:
markvag έγραψε:

τοσο οικτροι ειναι .

γιατί κυβερνούν οι τωρινοί θες να πεις;

αυτοί θα μας κάνουν να αναπολήσουμε τον Σαμαρά στο τέλος, πολλοί ΗΔΗ τον αναπολούν.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#239851 Ο Καμμενος Πανος θα μπορουσε ανετα να χτυπησει μεταλλιο στο Ριο το καλοκαιρι, αν δεν ειχε τα παραπανω κιλα (γυμναστικη - ασκησεις εδαφους).

QsisVTS έγραψε:
elteo έγραψε:
το 11300 τι είναι?

http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/23205