elteo έγραψε:Kι εγώ το είχα πάει σε φανοποιό για κάτι μικροεπισκευές αλλά δεν άφησα τίποτα μέσα από χαρτιά. Επίσης δεν το πήγα στην γειτονιά μου. Νομίζω ότι είναι ένα καλό μέτρο προφύλαξης.
Δεν φοβαμαι τον φανοποιο, τον ξερω χρονια. Φοβαμαι μηπως η σπειρα που δρουσε Μεταμορφωση- Ν Ηρακλειο κατεβηκε Ν Ιωνια - Γαλατσι και προσπαθω να φυλαξω τα νωτα μου.
Fiat Panda 7,6l/100km
elteo έγραψε:Kι εγώ το είχα πάει σε φανοποιό για κάτι μικροεπισκευές αλλά δεν άφησα τίποτα μέσα από χαρτιά. Επίσης δεν το πήγα στην γειτονιά μου. Νομίζω ότι είναι ένα καλό μέτρο προφύλαξης.
Πινακιδες δεν ειχε το αμαξι;
Νίκος Παππάς έγραψε:Τωρα μολις εμαθα οτι εκλεψαν απο την πιλοτη της πολυκατοικιας ενα Terios, κατεβηκε η γειτονισα να παει στην δουλεια της και αφαντο το αμαξι![]()
Εν τω μεταξυ σημερα παιρνω το δικο μου απο τον φαναρτζη, το οποιο δεν εχει συναγερμο, εχει βεβαια ασφαλεια κλοπης και μου μπηκαν ιδεες τωρα να του βαλω.
Κανενα καλο εγκαταστατη ξερουμε;
Kουτρας Γιωργος στην Ταυγετου στη Γκραβα 6979446254
dimviii έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Τωρα μολις εμαθα οτι εκλεψαν απο την πιλοτη της πολυκατοικιας ενα Terios, κατεβηκε η γειτονισα να παει στην δουλεια της και αφαντο το αμαξι![]()
Εν τω μεταξυ σημερα παιρνω το δικο μου απο τον φαναρτζη, το οποιο δεν εχει συναγερμο, εχει βεβαια ασφαλεια κλοπης και μου μπηκαν ιδεες τωρα να του βαλω.
Κανενα καλο εγκαταστατη ξερουμε;
Kουτρας Γιωργος στην Ταυγετου στη Γκραβα 6979446254
Ευχαριστω Δημητρη
Fiat Panda 7,6l/100km
Geo f1 έγραψε:Κοντα στον Αντονις τιμ![]()
Λες να του το παω να το κανει 300 χορσα;
Fiat Panda 7,6l/100km
Geo f1 έγραψε:Κοντα στον Αντονις τιμ![]()
ναι κοντα ειναι.Το νου σου Νικο μην ποδοπατηθει απο τιποτα χορσα, που βοσκουν σε αφθονια εκει γυρω.
elteo έγραψε:Kαλά πoιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους το έκανα. Ποιος θέλει να κλέψει ένα Leon 1.8 tsi ...?
Εξάλλου θα σπάσει η καδένα όταν θα πάει να φύγει και δεν θα πάει μακριά...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστω Δημητρη
Αν πας, δώσε feedback.
Νίκος Παππάς έγραψε:Τωρα μολις εμαθα οτι εκλεψαν απο την πιλοτη της πολυκατοικιας ενα Terios, κατεβηκε η γειτονισα να παει στην δουλεια της και αφαντο το αμαξι![]()
Να μιλήσει με τον γιο της μήπως το πήρε χθες το βράδυ για ποτάκι και ήταν κλεισμένη η πυλωτή.
markvag έγραψε:elteo έγραψε:Kαλά πoιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους το έκανα. Ποιος θέλει να κλέψει ένα Leon 1.8 tsi ...?
Εξάλλου θα σπάσει η καδένα όταν θα πάει να φύγει και δεν θα πάει μακριά...![]()
![]()
![]()
![]()
elteo έγραψε:Kαλά πoιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους το έκανα. Ποιος θέλει να κλέψει ένα Leon 1.8 tsi ...?
Όταν σου κόβει απόδειξη, ως όνομα δηλώνεις elteo?
Elteo , σου εγραψα αυτο με τις πινακιδες , διοτι ειναι πανευκολο στις μερες μας με τον αριθμο να βρεις τα λοιπα στοιχεια του ιδιοκτητη..