Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#239494 Tί μου θύμησες τώρα :inlove:

Μπαίνω στο διαμέρισμα στο Ρόττερνταμ την πρώτη φορά με τον μεσίτη, όλα φαίνονταν κομπλε, σε καλή κατάσταση. Λίγο σκονισμένο, αλλά ήταν και ακατοίκητο κανα 3 μηνο, μιας και ο ιδιοκτήτης είχε αγοράσει άλλο και είχε φύγει.

Μπαίνω λοιπόν με χαρά μετά απο μια βδομάδα με έναν φίλο και την κοπελιά του για να το κάνουμε λαμπίκο και συντόμως αντιλαμβανόμαστε ότι όλο το σπίτι είναι ποτισμένο στην τηγανίλα :s_crazy :s_crazy
Το μόνο πράγμα που πρέπει να είχαν χρησιμοποιήσει σ αυτην την κουζίνα ήταν η φριτέζα και το τηγάνι, μιλάμε οι τοίχοι να είναι κίτρινοι. Οι δέ κουρτίνες πλύθηκαν 2 φορές για να καταλάβουμε ότι είναι άσπρες τελικά.

Όσο για τον απορροφητήρα, εγώ είμαι σε λίγο χειρότερη μοίρα, μιας κι έχει κεντρικό εξαερισμό και δεν επιτρέπεται να βάλεις μοτeur γιατί χαλάει τις ροές© Απορροφητική ισχύς? o g87777 όταν ρουφάει το φρέντο στο polo είναι κλάσεις ανώτερος
Άβαταρ μέλους
By g8777
#239501 Κατσε να παρω τηλεφωνο τον mikeerfol να ρθει απο κει να σε κερασει 30 εκατοστα λουκανικοπιτα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Κατσε να παρω τηλεφωνο τον mikeerfol να ρθει απο κει να σε κερασει 30 εκατοστα λουκανικοπιτα.

Αν ανοίξει την πόρτα ο σκύλος όμως; :help:
Άβαταρ μέλους
By g47
#239516 Εικόνα

:inlove:

Πρωταρης σε αυτο το φαι.
Φιλετακια κοτοπουλου, αρνακι, λουκανικα, βραστες πατατες, μειγμα πιπεριων και στα ταψακια raclette.
Εξαιρετικο.
Οι φιλοι το αρνακι το εφαγαν medium rare. Αν και τα στεκια μου τα τρωω ετσι και μονο, δεν επιχειρησα να κανω το ιδιο με το αρνι.