kostis20 έγραψε:
To cosmo εχει xenon.
Στην επισημη Eλληνικη ιστοσελιδα της Opel, δεν βρηκα κατι...
Κίκιζας . έγραψε:kostis20 έγραψε:
To cosmo εχει xenon.
Στην επισημη Eλληνικη ιστοσελιδα της Opel, δεν βρηκα κατι...
Το έχει πάρει φίλος μου σε diesel Cosmo,και έχει xenon ,δερμάτινα, κάμερα οπισθοπορειας κ.α..
Δε ξέρω αν σταμάτησε να διατίθεται.
< >

.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου ακόμα κι απ' το φαινομενικά αδύναμο μοτέρ. Έχει πλάκα ο ήχος του, είναι αρκετά ελαστικό και γενικά σε υπερκαλύπτει στο 80% των αστικών μετακινήσεων. Αν το αμάξι δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ, για τη μάνα μου θα ήταν άψογο το 82αρι και δεν θα κοιτάγα καν το τουρμπάκι. Το κακό βέβαια είναι ότι το 82αρι δεν βγαίνει σε Allure που σημαίνει ότι θέλοντας και μη ξεχνάς 2ζωνικό, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, υποβραχιόνιο, screen mirroring στο infotainment και ζάντες. Βέβαια είναι και κάνα 4αρι χιλιάρικα φθηνότερο. Εξαιρετικό επίσης και το τιμόνι του απ' όσο πρόλαβα να καταλάβω όπως και τα φρένα που έδιναν σωστή αίσθηση.
Btw το πορτοκαλί του link επωλήθη. Το έχει βγάλει εκτός αίθουσας και περιμένει τη νταλίκα να το φορτώσει. Έχει άλλο ένα ίδιο στις εγκαταστάσεις του εισαγωγέα μαζί με ένα μαύρο αυτόματο που είναι και τα μόνα ετοιμοπαράδοτα Allure αυτή τη στιγμή στη χώρα.
, εγώ αυτό θα έπαιρνα
Η Active plus λέει ότι έχει διζωνικό και πανοραμική οροφή: http://www.peugeot.gr/media/deliacms/me ... 4a84e3.pdf
Για το mirror screen μην τρελαίνεσαι. Και το δικό μου, που θεωρητικά έχει, δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει, και λίγο που έψαξα σε ξένα fora, είδα ότι εκκρεμεί μια εφαρμογή η κάτι τέτοιο.
Kοιτα αν η διαφορά του 1.2Τ Allure με το 1.2 Active Plus είναι ας πουμε στο 2χιλιαρο τότε αξίζει κατ' εμέ το 1.2Τ. Δηλαδή αν ήταν τόσο καλό αυτό το μοτεράκι σε ατμοσφαιρικό, σκέφτομαι ότι με το τουρμπάκι θα πετάει. Χώρια που και το στήσιμο φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον και θα αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο.
Deleted User 1 έγραψε:Δηλαδή αν ήταν τόσο καλό αυτό το μοτεράκι σε ατμοσφαιρικό, σκέφτομαι ότι με το τουρμπάκι θα πετάει. Χώρια που και το στήσιμο φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον και θα αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο.
Έτσι ακούω, χωρίς να το έχω οδηγήσει ο ίδιος. Προφανώς δεν βραβεύτηκε τυχαία
Το 108 με το 82αρι ήταν σφαίρα, αλλά έκαιγε πολύ.ΙΜΟ σε 82άρι δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για εξοπλισμό οπότε και η απλή Active μια χαρά ακούγεται. Όποιο και να πάρεις πάντως, την ώρα της παραγγελίας και αν πληρώσεις μετρητά, θα σου κάνουν κι άλλη έκπτωση. Συν τα δωρεάν service που είναι στο πακέτο.
Α επίσης να αναφέρω οτι ναι μεν το κιβώτιο έχει αδικαιολόγητα μεγάλες διαδρομές, από την άλλη συνηθίζεται και επειδή και αρκετά θετική αίσθηση, δε σε χαλάει πολύ. Πραγματικά με ένα λίγο πιο προσεγμένο 6αρι κιβώτιο και μια τιμή μαξ 16.000€ για το Allure, θα μιλάγαμε για το απόλυτο super mini. Πριν 2-3 χρόνια αν μου έλεγες για Peugeot θα γέλαγα. Δεν υπήρχε τέτοια μάρκα. Τώρα κοντεύω να κολλήσω με τον Πέζουρα.
Εμένα μου αρέσει πααααααάρα πολύ (μέσα-έξω, αλλά και στο δρόμο, το 130αρι που οδήγησα) το 308
Αυτό που ελεγε ο Κωστής: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7834942/
Deleted User 1 έγραψε:Χαχαχα αυτό έλεγε χθες κι ο Μπούσο που είμασταν για καφέ. Να δώσουμε κάτι παραπάνω για GTI. Ωραίο σενάριο αλλά είπαμε, μη γίνουμε και χορηγοί της Peugeot ξαφνικά.
Αυτό που ελεγε ο Κωστής: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7834942/
Αυτό να το κάνει ανταλλαγή ο Eddie με το μπ@ρδελο το Ζ4 που δεν ανοίγει, ίδιο χρώμα είναι έτσι κι αλλιώς