Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#237728 Ξέρεις κανείς κανένα μαγαζί δυτική Αττική που να τυπώνει σχέδια σε μπλούζες?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#238424 γαματο....
ειμαι στο kitzsteinhorn, που θεωρειτε το τοπ ski resort στην περιοχη Βαβαuριας & δυτικης αυστριας κτλ
ειναι τίγκα στο γερμανο και τον ολλανδο , αυστριακους ελάχιστους. το μερος απο υποδομη ειναι αβαβα.. τι να λεω
https://www.kitzsteinhorn.at/en
οι τιμες φαρμακι ομως, το tages pass για ενηλικες κανει ενα 50αρι, μια οικογενεια παει κανα 200αρι σχεδον μονο να ανεβεις πανω
επαθα πλακα ομως
Άβαταρ μέλους
By g8777
#238576 Όχι, 30 ευρώ ήθελα να πω, αλλά τώρα το είδα. Αμέσως εσύ να πάρεις τηλέφωνο στο Χίο για καταγγελία.
Άβαταρ μέλους
By Morx
Cosmonaut21 έγραψε:Σε καινολυργιο διαμέρισμα που επειδή δεν έχει τρέξει καθόλου νερό μυρίζουν οι αποχετεύσεις τί ρίχνουμε;

Χλωρινη
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#239042 περιμενω κατι απο Μυτιληνη με Γενικη Ταχυδρομικη που μου λενε οτι εχει φυγει Σαββατο μεσημερι.Μεχρι πριν μια ωρα δεν ειχε ερθει στο σπιτι μου που τηλεφωνησα.
μπορω να μαθω ποτε εφυγε με καποιον τροπο?
Άβαταρ μέλους
By Morx
#239045 ερωτηση: Για ποσο ακομα θα μας πρηζουν τις μπαλες, διαφορα site σχετικα με τα μπισκοτα;; (aka Cookies?).
Άβαταρ μέλους
By Dodger
dimviii έγραψε:περιμενω κατι απο Μυτιληνη με Γενικη Ταχυδρομικη που μου λενε οτι εχει φυγει Σαββατο μεσημερι.Μεχρι πριν μια ωρα δεν ειχε ερθει στο σπιτι μου που τηλεφωνησα.
μπορω να μαθω ποτε εφυγε με καποιον τροπο?

Τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα της Μυτιλήνης, αν και πιστέυω πως αν το πήγαν εκεί μεσημέρι, θα έφυγε σήμερα το πρωί.

Στη δική μου περίπτωση έφυγε από Ελευσίνα Σαββάτο μεσημέρι (Γεν Ταχ) και έφτασε Κιλκίς Δευτέρα πρωί.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#239053 Σαββατο μεσημερι μου ειπε οτι το εστειλε.Θα περιμενω μεχρι αυριο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:Σαββατο μεσημερι μου ειπε οτι το εστειλε.Θα περιμενω μεχρι αυριο.

tracking number?