Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JimClark έγραψε:Ναι, Βυζάντιο λέει, για σιροπιαστά κοίτα στη Νέα Ελλάς

Η νέα Ελλάς είναι κοντά στην πλατεία, ένα μικρό ?Θέλω σουτζουκ λουκουμ, σιριοπαστα έχουμε και στα Γιάννενα

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#238387 Τότε θα πας στο σταυροδρόμι. Το πιο γνωστο της πόλης. 28ης οκτ βρίου 185 λιγο πιο περα απο τη μικρη πλατεια. Και λιγο πριν καριόκα από Παπαπαρασκευά

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JimClark έγραψε:Τότε θα πας στο σταυροδρόμι. Το πιο γνωστο της πόλης. 28ης οκτ βρίου 185 λιγο πιο περα απο τη μικρη πλατεια. Και λιγο πριν καριόκα από Παπαπαρασκευά

Το σουτζουκ λουκουμ που πήρα από το σταυροδρόμι, πολύ δυνατό. Το φέρνει από Κομοτηνή μου είπε. Πολύ καλύτερο από αυτό που είχα πάρει παλιά από το Βυζάντιο αν θυμάμαι καλά. Οι καριοκες επίσης ωραίες αλλά φαρμακείο το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#239036 Ε ναι. Παπαπαρασκευας είναι λίγο being there φαση :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#239043 ρε σεις στην Καρδιτσα το κοντοσουβλι το λενε κεμπαπ? :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By belgarion
D-Jet έγραψε:
belgarion έγραψε:σουτζουκ λουκουμ που πήρα από το σταυροδρόμι

Αντικαταβολή στέλνει; :oops: :oops: :oops: :oops: :s_sad :s_sad

http://www.staurodromi.gr/index.php?opt ... 1&Itemid=2

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
belgarion έγραψε:
D-Jet έγραψε:
belgarion έγραψε:σουτζουκ λουκουμ που πήρα από το σταυροδρόμι

Αντικαταβολή στέλνει; :oops: :oops: :oops: :oops: :s_sad :s_sad

http://www.staurodromi.gr/index.php?opt ... 1&Itemid=2

Έχω μείνει άφωνος.... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#239051 άπειρα σακκουλάκια των 50 δραχμών πριν τα Αγγλικά στην Κουκουζέλη - Βαρβάτου (μόνο ίσως ο Χρήστης doule θυμάται) 30 μέτρα παραδίπλα. + πασατέμπο, + κατά το 1980αργά, Ζολίτας και πίτσα σνακ (επανάσταση...)

Επίσης ο συγκεκριμένος έχει ωραίο παγωτό
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
JimClark έγραψε:άπειρα σακκουλάκια των 50 δραχμών πριν τα Αγγλικά στην Κουκουζέλη - Βαρβάτου (μόνο ίσως ο Χρήστης doule θυμάται) 30 μέτρα παραδίπλα. + πασατέμπο, + κατά το 1980αργά, Ζολίτας και πίτσα σνακ (επανάσταση...)

Επίσης ο συγκεκριμένος έχει ωραίο παγωτό

Αμα το'ξερα, θα σου'λεγα να μου βάλεις και κανα κιλό σουτζουκ λουκούμ για να μην τσουγκράνε μεταξύ τους τα μοντελάκια... :( :( Τα λενε αυτά, ρε JC... :lol:
Εδώ μόνο στο Χατζή το τρώγω (και είναι συνήθως μέτριο και μπαγιάτικο γιατί μάλλον μόνον εγώ το παραγγέλνω.... διαολίζομαι δε, όταν βλέπω κάτι τρεντοζεύγαρα που πάνε στο χατζή και παραγγέλνουν φρέντο καπουτσίνο :thumbsdown: :thumbsdown: ).
Οι ακανέδες είναι επίσης φανταστικοί (φέρνει ο Λουμίδης εδώ)....
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#239055 Ακανέδες Ρούμπου στις Σέρρες. Σταθερή ποιότητα συνεχώς σχεδόν αν όχι εντελώς άριστη τόσα χρόνια.

Άβαταρ μέλους
By Obelix
dimviii έγραψε:ρε σεις στην Καρδιτσα το κοντοσουβλι το λενε κεμπαπ? :s_crazy

Στον Πλαταμώνα πάντως όταν παραγγέλνει κεμπαπ θα σου φέρουν κοντοσουβλι.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
JimClark έγραψε:Ακανέδες Ρούμπου στις Σέρρες. Σταθερή ποιότητα συνεχώς σχεδόν αν όχι εντελώς άριστη τόσα χρόνια.

Βλέπεις, τρέχα γύρευε... Εσείς πετάγεστε και για βόλτα, που λέει ο λόγος. Αν σκεφτείς ότι εδώ είναι συσκευασμένοι και τους βγάζει απο τη ζελατίνα... :thumbsdown:

Οβελιξ, αυτό είναι το σις....