Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#238936 Πολύ space φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By markvag
belgarion έγραψε:Ήταν η μεσαία έκδοση,τιμή 30000

.

Εικόνα

Πλάκα μας κάνουν;;;;; :dizzy: :omg:
Άβαταρ μέλους
By krom
#238974 Δεν έχει CVT το Prius βρε παίδες, ένα απλό πλανητικό είναι, καμία σχέση με cvt.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#238997 Σαν eCVT το αναφέρει η Τογιοτα δεν έκατσα να ψάξω τις διαφορές. Ο πωλητής είπε ότι είναι πολύ πιο ήσυχο από το προηγούμενο στην επιτάχυνση. Μου έκανε εντύπωση το heads up display αν και το βρήκα κάπως ζαλιστικο

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
markvag έγραψε:
belgarion έγραψε:Ήταν η μεσαία έκδοση,τιμή 30000

.

Εικόνα

Πλάκα μας κάνουν;;;;; :dizzy: :omg:

Κοίτα για την τεχνολογία που κρύβει και τον εξοπλισμό του μου φαίνονται λογικά τα 30. Αυτός που θα το αγοράσει συνειδητά θα το ευχαριστηθει δεόντως.
(Γιάννη μην διαβάσεις παρακάτω...)
Προσωπικά ΑΝ έδινα ποτέ 30000 για καινούριο θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο ΕικόναΕικόναΠου το είδα στην Καβάλα και μου άρεσε πολύ με τα led του, την ηλιοροφη του, τα μπακετ του και πάνω από όλα τα 280 αλογακια του

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#239088 Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι υπάρχει τόσος κόσμος που θα δώσει 30Κ ή και περισσότερα (είπες ότι είναι η μεσαία έκδοση) για να κάνει ... οικονομία... :dizzy: :lol: :lol:

Εφόσον μιλάμε ουσιαστικά για ένα αμάξι με χώρους / μέγεθος μεταξύ κατηγορίας C και D, θεωρώ πως παίρνεις κάτι παρόμοιο σε χώρους / επιδόσεις και σου μένουν πολλά ρέστα να πληρώνεις βενζίνη / πετρέλαια για πολλά πολλά χρόνια... :)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#239132 Επειδή μου έστειλαν σε ηλεκτρονική μορφή το προσπεκτους του Πριους,αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ με ένα email να του το στείλω.
Πάντως η Τογιοτα σπρώχνει πολυ το θεμα υβριδικό.Στην αντιπροσωπεία που πηγα είχαν μέσα 2 yaris και ενα auris hybrid και test drive yaris hybrid ,auris hybrid και το prius.Και μιλάμε για Γιάννενα ,όπου πιστεύω ότι πιο πολυ κοινο υπάρχει για πετρέλαια παρα για υβριδικά

.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#239174 Παίζει σχεδόν μόνη της στην κατηγορία, και απ' ότι φαίνεται αυτό θα συνεχιστεί για μερικά χρόνια ακόμη, δικαιολογημένο το μάρκετιγκ που κάνει. Από την άλλη, με τόσες χιλιάδες πωλήσεις, θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο στην τιμή. Στην Ούσα διάβαζα προ μηνός, το νέο υβρίδιο Ραβ4 έχει μόνο 1.000 δολλάρια διαφορά από το απλούν. :dizzy:
Πόσο κάνει ένα 316δ αυτόματο (το GT θα ήταν καλύτερα), για να συγκρίνουμε πόσα θες να δώσεις σε Πεμβέ για να κάνεις οικονομία?
Άβαταρ μέλους
By markvag
dstou έγραψε:Πόσο κάνει ένα 316δ αυτόματο (το GT θα ήταν καλύτερα), για να συγκρίνουμε πόσα θες να δώσεις σε Πεμβέ για να κάνεις οικονομία?

Άσ'το... χέσ'το... :lol: :lol: Τα ίδια σκατά... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#239459 Δεν το βλέπω να παίζει πολύ μόνο του πλέον. Η Hyundai ηδη έβγαλε το δικό της σε τρεις παραλλαγές (υβριδικό, plug-in, ηλεκτρικό), ενώ με πολύ ενδιαφέρον περιμένω τις plug-in εκδόσεις της Active Tourer, το οποίο είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο και κυρίως βλέπεται! :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
axel12p έγραψε:περιμένω τις plug-in εκδόσεις της Active Tourer, το οποίο είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο και κυρίως βλέπεται!

Say again???!!!

Εικόνα

:svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:Από κοντά είναι πολύ καλύτερο.

Εξαρτάται πως το εννοεί κανείς βέβαια αυτό... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:Από κοντά είναι πολύ καλύτερο.

+1 ειδικά σε μπλέ

btw η αντιπροσωπεία κάτω από την δουλειά μου έχει γεμίσει 4αρες :inlove:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
REALZEUS έγραψε:
axel12p έγραψε:περιμένω τις plug-in εκδόσεις της Active Tourer, το οποίο είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο και κυρίως βλέπεται!

Say again???!!!

Εικόνα

:svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:

Η αλήθεια είναι πως την ομορφιά και χάρη του Prius δεν την έχει... :lipsealed:

Εικόνα