Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#238888 Ξέρεις πολλές που θα τις απασχολούσε το αμάξι του συζύγου; Να χωράει το καρότσι θέλουν και τα λοιπά τσαντικά. Άει κάνε την κάβλα σου εκεί να τελειώνεις, μη σου μείνει άχτι. Με το να τα χαλάς αλλού δεν αλλάζει κάτι. Αλλιώς πούλα το να μην το έχεις καν έγνοια
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#238972 Μου άρεσε το ρεπώ το σημερινό και η βόλτα στου GeorgeT το χωριό. Επίσης το γέμισμα στη γείτονα χώρα με<1€ / λτ.

Δε μου άρεσε σε ένα σημείο που πήγα με 140 χμ/ω κοντερίσια και βούιζε έτριζε όλο το αμάξι (θέλει λίγο ζυγοστάθμιση, αλλα έρχονται νέα λάστιχα). Καμία σχέση με το πώς πάει στα 80 χμ/ω. Αλλά, έτσι κ αλλιώς, το μέγιστο όριο είναι 130 στους ελληνικούς δρόμους, οπότε... τι με νοιάζει ; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#238992 Μ αρεσει που μεταφερθηκε η αργια της Πρωτομαγιας την Τριτη του Πασχα οπότε ετοιμο το 5μερο!!

.
Άβαταρ μέλους
By famas
Focusman91 έγραψε:Μ αρεσει που μεταφερθηκε η αργια της Πρωτομαγιας την Τριτη του Πασχα οπότε ετοιμο το 5μερο!!

.

Εσείς θα αποφασίσετε να λήξετε την απεργία σας :x
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
famas έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Μ αρεσει που μεταφερθηκε η αργια της Πρωτομαγιας την Τριτη του Πασχα οπότε ετοιμο το 5μερο!!

.

Εσείς θα αποφασίσετε να λήξετε την απεργία σας :x

Famas αν ηταν στο χερι μου θα ειχε ληξει εδω και καναν μηνα. Φως στο τουνελ δεν βλεπουμε και ουσιαστικα δεν βλεπω να αλλαζει κατι. Φημες λενε οτι θα παει μεχρι και το Πασχα η αποχη.
Δεν μ αρεσει που μεσα σε 2 μερες χαλασα μια κεραμικη εστια και το πλυντηριο πιατων.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#239948 δεν μου αρεσει που η δουλεια σε αυτο το ταξιδι παει σκατα. :x
δεν μου αρεσει που μετα τα εξαντλητικα ωραρια,παλι θα ξαναπαω Σαββατο για δουλεια στην εταιρια. :x

μου αρεσει που ο κολλητος εκλεισε καλο ντιλ για ενοικιο στο Ακροπολις για το 9αρι του.
μου αρεσει που μου εβαλαν τρελο προτζεκτ (αρχικα με κοστολογηση) για εβο 6 σε σαλουν κατηγορια,σε επιλογες τουρμπο,μεταδοσης,φρενων κλπ Μακαρι να παρει σαρκα και οστα η προσπαθεια,σε συναρτηση με επιστροφη πολυ καλου νεαρου οδηγου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:@Dim
Δεν μου αρεσει που χτες ψηρησανε ενα ασημι Evo.... :(

μακαρι να ειχε κλοπη ο ανθρωπος. Απο δρομο /γκαραζ? περιοχη?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#239958 Πολλές κλοπές τώρα τελευταία. Και δε μιλάμε για αυτοκίνητα σειράς που μπορούν να φύγουν άνετα ανταλλακτικά αλλά για ιδιαίτερα (EVO, M3, S2000). Μήπως παίζει κανά κύκλωμα που τα στέλνει έξω;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos2171 έγραψε:Πολλές κλοπές τώρα τελευταία. Και δε μιλάμε για αυτοκίνητα σειράς που μπορούν να φύγουν άνετα ανταλλακτικά αλλά για ιδιαίτερα (EVO, M3, S2000). Μήπως παίζει κανά κύκλωμα που τα στέλνει έξω;

στα εβο δεν χρειαζεται να τα στειλεις εξω.Υπαρχει μεγαλη ζητηση ''χοντρων'' και ακριβων ανταλλακτικων(μπλοκ κινητηρα,σαζμαν,τρανσφερ,φανοποιια κλπ)