δεν μου αρεσει που εφυγε ενας πωλητης απο την εταιρια και πρεπει μεχρι να βρουν αντικαταστατη να παρω μερικα ταξιδια του.
μου αρεσει που θα μου αντικαταστησουν με καινουρια την τρολευ βαλιτσα της δουλειας.
dimviii έγραψε:μου αρεσει που θα μου αντικαταστησουν με καινουρια την τρολευ βαλιτσα της δουλειας.
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει το πρωινό φόρτωμα αυτοκινήτου για εκδρομή... Πασχαλινό break στις Άλπεις, φεύγουμεεεεεε
Μ αρεσει αυτο τριημερο.

Καλησπερα George.
Πως τα πας?
Εψαχνα τα χαρτια του ST μου γιατι το βγαζω ξανα στον δρομο μετα απο 2+ χρόνια και βρηκα το χαρτί με τις δυναμομετρησεις σου.
Ισως στο εχω στειλει ξανα πιο παλια, αλλά επειδη δεν ειμαι σιγουρος το σκαναρισα και στο ξαναστελνω.
Με σκοτωνεις
και έχω ένα φούσκωμα άλλο πράμα

rx8_drifter έγραψε:Με αυτά που βλέπω μακάρι να είχα αντιληφθεί αυτό το πεδίο νωρίτερα, το electrical engineering στα συγχρονα καράβια είναι πεδίο δόξης λαμπρό με ελάχιστο ανταγωνισμό
markvag έγραψε:Δεν μ' αρέσει που τη ΜΙΑ μέρα που και τα δύο παιδιά κοιμόταν στις 8 το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο για να έρθω στη δουλειά...![]()
![]()
(...)
Όχι, δεν δουλεύω Σ/Κ και αργίες, εκτός κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του...
drdino έγραψε:Ο geo έκανε τις επιλογές του και το φιέστα έγινε ρολόγια, παπούτσια, γυαλιά, υπολογιστής και καπελακια.
Η γυναίκα τι λέει για το αμάξι αλήθεια;
MIXOStsi έγραψε:Εσύ μλκ Geo άστο θαμμένο κάτω απο σακούλες και μλκς στο γκαραζ...
Και μου μένουν άλλες 5 από πέρισυ...
Και τις επόμενες 15 μέρες δεν προβλέπεται να τις πάρω...
Μερικές είχαν και λουλουδάκια, ίσως φάμε και 1-2 φραουλίτσες σε μερικές μέρες, αν είμαστε τυχεροί...

Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]