Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By pik.
sknipper έγραψε:Στην 996 δεν μου αρέσουν τα φώτα της οπότε και μετά από αυτά που λέτε και κάποια που διάβασα μάλλον μιλάμε για 997 που μου αρέσει και είναι σχετικά μοντέρνα. Στενή φαρδιά, με 300λίγα ή 300περισσότερα με 4κίνηση ή όχι δεν με χαλάει. Αλλά αυτόματη και να βλέπω ουρανό. Είναι όμως ακριβότερες από όσο θα ήθελα/μπορώ να δώσω. Δεν βιάζομαι όμως, μιλάμε για λίγα χρόνια εμπρός.
Διθέσιο δεν θέλω, να μπορώ να χωρέσω την κόρη μου πίσω. Οπότε η Boxster έχει αποκλειστεί από τα αποδυτήρια.

αρα Targa. :iconcool:
φανταζομαι σε 2 με 3 χρονια θα εχουν πεσει και οι τιμες ενα 10χιλιαρο επιπλεον... :roll: :eat:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
pik. έγραψε:
sknipper έγραψε:Στην 996 δεν μου αρέσουν τα φώτα της οπότε και μετά από αυτά που λέτε και κάποια που διάβασα μάλλον μιλάμε για 997 που μου αρέσει και είναι σχετικά μοντέρνα. Στενή φαρδιά, με 300λίγα ή 300περισσότερα με 4κίνηση ή όχι δεν με χαλάει. Αλλά αυτόματη και να βλέπω ουρανό. Είναι όμως ακριβότερες από όσο θα ήθελα/μπορώ να δώσω. Δεν βιάζομαι όμως, μιλάμε για λίγα χρόνια εμπρός.
Διθέσιο δεν θέλω, να μπορώ να χωρέσω την κόρη μου πίσω. Οπότε η Boxster έχει αποκλειστεί από τα αποδυτήρια.

αρα Targa. :iconcool:
φανταζομαι σε 2 με 3 χρονια θα εχουν πεσει και οι τιμες ενα 10χιλιαρο επιπλεον... :roll: :eat:

Σε 2-3 χρόνια δεν θα χωράει η κόρη του πίσω, όμως! Αν δεν είσαι εργενης, η 911 δεν μπορεί να αντικαταστησει το οικογενειακο σου αυτοκίνητο...εχεις δει τι πορτμπαγκαζ έχει? Θα της βάλεις μπαγκαζιερα; ΙΜΗΟ, η boxster έχει περισσοτερο νοημα για έναν οικογενειαρχη σαν εσενα με την έννοια ότι θα μείνει κατι και για ενα νορμάλ αμάξι της συζύγου ( και ίσως περιοριστεί λιγο και η σχετικη παντοφλα). Απλά πρέπει να το πάρεις αποφαση οτι ειτε θα πας βολτα τη σύζυγό σου, είτε την κορη σου, είτε την αφεντια σου αλλά ποτε ολους μαζί, τουλάχιστον για παραπάνω από μια μονοημερη εκδρομή με τα 1000 ζορια...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
popolaros έγραψε:

Ο Κυρ Χαρης τα λεει στεγνα και καθαρα... :lol:
Ρυθμισιμοτητα γκαζιου με τα νεα "τουρμπακια" τελος...Οσοι πιουριστες, θα αναμενουν την fl GTS και οποια αλλη ενδεχομενη καθαροαιμη κατασκευη στο στυλ της R...

Οι Pre fl ατμοσφαιρικες 991 βλεπω να γινονται αναρπαστες...
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#237494 H porsche αυξάνει επίσημα απο 1/1/16 το όριο της επέκτασης εγγύησης απο τα 10 στα 15 χρόνια. Ισχύει, απο ο,τι διαβάζω, για ολα τα οχήματα, είτε αγορασμένα καινούργια είτε μτχ, με πλήρες service record και χωρίς μετατροπές. Αν κατάλαβα καλά, αφορα και οχηματα που εμπιπτουν σε αυτη την κατηγορία και δεν καλύπτονται αυτη τη στιγμη (πιάνει μεχρι και 986 ή 996-2!!!) όπως αυτά που πωλουνται μεσω του επίσημου δικτύου ως εγκεκριμένα μτχ. Για ψαχτειτε, οι ενδιαφερομενοι... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#239680 Γνωστος πουλαει την Boxter S, 2005, 3,2 manual racing, κιβωτιο (ετσι το ειχε παραγγειλει τοτε... γυρω στα 23.000. ειναι λογικο?? στην εποχη μας. Καλοσυντηρημενο βεβαια και καλοδιατηρημενο εσωτερικα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
224v έγραψε:Γνωστος πουλαει την Boxter S, 2005, 3,2 manual racing, κιβωτιο (ετσι το ειχε παραγγειλει τοτε... γυρω στα 23.000. ειναι λογικο?? στην εποχη μας. Καλοσυντηρημενο βεβαια και καλοδιατηρημενο εσωτερικα.

η τιμη λογικη ειναι.
αν βρει κανεναν με αυτα που ακουμε γραψε μου....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#239746 H τιμή είναι εντελώς παράλογη. Γνωστή πούλησε σε αντιπροσωπεία την Porsche Carrera 911 4s Tiptronic , 7ετίας, με 40Κ χλμ αν θυμάμαι καλά σε κατάσταση βιτρίνας και όλα τα σέρβις στην αντιπροσωπεία, αντί 32Κ €.
Τα 23Κ € για την συγκεκριμένη Boxter S δεν θα τα δώσει κανείς.

ΥΓ: Περιττό να πω πως στα 32Κ θα έμπαινα σε πειρασμό αν δεν είχε τεκμήριο 20Κ (αν θυμάμαι), και δεν είχαμε το ασφαλιστικό που θα... αποκτήσουμε! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:ΥΓ: Περιττό να πω πως στα 32Κ θα έμπαινα σε πειρασμό αν δεν είχε τεκμήριο 20Κ (αν θυμάμαι), και δεν είχαμε το ασφαλιστικό που θα... αποκτήσουμε! :lipsealed:

., πολλοί θα μπαίναμε σε πειρασμό για διάφορα οχήματα.
Το θέμα ειδικά σήμερα δεν είναι αν μια Πόρσε καλή μεταχειρισμένη κοστίζει 32 ή 25 χιλιάδες.
Το θέμα είναι όλα τα γύρω γύρω αλλά και το ότι στοχοποιείσαι εφοριακώς με κατοχή υψηλού κυβισμού όχημα, τεκμήρια.
Και βέβαια αυτά τα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν σχετικά χαμηλή τιμή αγοράς και να φαντάζουν "ευκαιρία", αλλά έχουν συντήρηση και ανταλλακτικά για 150 χιλιάδες ευρώ όχημα.
End of story.
Εκτός αν έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Anonymous Founder έγραψε:
ΥΓ: Περιττό να πω πως στα 32Κ θα έμπαινα σε πειρασμό αν δεν είχε τεκμήριο 20Κ (αν θυμάμαι), και δεν είχαμε το ασφαλιστικό που θα... αποκτήσουμε! :lipsealed:

Εσύ να κοιτάξεις να κάνεις κομπόδεμα :svivhaha: και να αποκατασταθείς :svivhaha: :svivhaha:
'Ασε τις Πόρσε και τα μηχανάκια που ζαχαρώνεις :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Giuseppe Busso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:ΥΓ: Περιττό να πω πως στα 32Κ θα έμπαινα σε πειρασμό αν δεν είχε τεκμήριο 20Κ (αν θυμάμαι), και δεν είχαμε το ασφαλιστικό που θα... αποκτήσουμε! :lipsealed:

Το θέμα ειδικά σήμερα δεν είναι αν μια Πόρσε καλή μεταχειρισμένη κοστίζει 32 ή 25 χιλιάδες.
Το θέμα είναι όλα τα γύρω γύρω αλλά και το ότι στοχοποιείσαι εφοριακώς με κατοχή υψηλού κυβισμού όχημα, τεκμήρια.
Και βέβαια αυτά τα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν σχετικά χαμηλή τιμή αγοράς και να φαντάζουν "ευκαιρία", αλλά έχουν συντήρηση και ανταλλακτικά για 150 χιλιάδες ευρώ όχημα.
End of story.

Οι Πόρσε έχουν αναλογικά τη φτηνότερη συντήρηση απ όλα τα υπερκάρ. Αρκεί να ξέρεις που να απευθυνθείς όταν έρθει η ώρα. Ρωτήστε και το Διγέτιο γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#239753 Ρε παιδιά, εγώ μια φορά έκανα το λάθος και αγόρασα κάτι "αξίας" (έτσι λέει η εφορία τουλάχιστον...), δεν την ξαναπατάω! :lol: :lol:
Με πήραν σήμερα πάλι από την BMW για test drive το Χ1 αυτή τη φορά (σου λέει, έγινε 40 αυτός, θα ψάχνει για... οικογενειακό! :svivhaha: ). Θα πάω για την πλάκα μου να κάνω το test drive, αλλά στην Ελλάδα, δεν υπάρχει περίπτωση ν' αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο. Ούτε σπίτι προφανώς. Είναι τα δύο πράγματα που κοιτάζει πάντα η εφορία. Ε, θα ζήσω χωρίς αυτά. Αυτοκίνητο αγοράζεις περίφημο 10ετίας και για την εφορία δεν υπάρχεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Αυτοκίνητο αγοράζεις περίφημο 10ετίας και για την εφορία δεν υπάρχεις.

Μωρέ υπάρχεις, απλά "μειωμένα".Τεκμήριο το μισό, άνευ φόρου πολυτελούς διαβίωσης και με ελάχιστα λίγο μειωμένα τέλη.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BEAMS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

End of story.

Οι Πόρσε έχουν αναλογικά τη φτηνότερη συντήρηση απ όλα τα υπερκάρ. Αρκεί να ξέρεις που να απευθυνθείς όταν έρθει η ώρα. Ρωτήστε και το Διγέτιο γι αυτό.

Δεν αντιλέγω. Αλλά κοστίζουν πιο ακριβά από τη γερμανική τριπλέτα. Δεν αναφέρομαι μόνο στα σέρβις αλλά και σε τυχόν φθορές και τυχόν τρακάρισμα.
Φανοποιεία, φρένα, τυχόν διάφορες φθορές σε περιφερειακά τσούζουν.