https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Ε καλά δε θέλει και τρελή μαστοριά το Jack.Κάθε άλλο. Ούτε για σφηνάκι σε μπαρ της Ίου στις 9 το πρωί δεν κάνει.
Κάτι εντελώς πεταμένες εποχές που πίναμε ότι ναναι, το Jack το είχαμε μόνο για σνιφαριστό από τους πάτους ανάποδα γυρισμένων σφηνοπότηρων! :whatever:
Kαλα ΟΚ, περιμενω βιντεακι με Στεφαν να καταναλωνει το Jack οπως Tommy Lee:

Νίκος Παππάς έγραψε:g8777 έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_whisky#Reputation
Δεν έχω τύχει να δοκιμάσω, αλλα ο mjacob μου λεγε ότι δεν ειχε σταματήσει επί τρεις μερες να λέει το Αρνάκι άσπρο και παχύ όταν είχε δοκιμάσει.
Κάτι σαν τον Syd Barret με iWatch στο δεξι δλδ.
Ουτε εγω εχω δοκιμασει αλλα απο το λινκ που εβαλες αν το μεσα ειναι σαν το εξω, πρεπει να ειναι φανταστικο, ειδικα τα 3 δεξια.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... asting.jpg[/img]
italakias έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:θα λαμπει στο σκοταδι , τι αλλο; ενταξει η ηλιθιοτητα των ιαπωνων βαραει κοκκινο
Όλος ο πλανήτης κάνει σαν τρελός για το Kobe beef και όχι μόνον οι Ιάπωνες. Άρα, κάτι κάνουν καλά και μπορούν να το πουλανε σε αυτή την τιμή και μάλιστα να μην μπορούν να καλύψουν την ζήτηση.
![]()
![]()
νομίζω το μουμπλε μουμπλε + - / * 98% του πλανήτη είτε δεν έχει ακούσει, είτε δεν έχει δει ποτέ kobe beef από κοντά, άσε πόσοι μπορούν να το πληρώσουν
![]()
Mπορεί απλά να είναι ένα υπερτιμημένο προϊόν με πολύ hype και η γελάδα του μπαρμπα Μήτσου που βοσκάει στα Άγραφα να έχει καλύτερο κρέας αλλά δεν το ξέρει κανείς, δεν είναι status symbol κλπ κλπ κλπ
Μπα, εγώ είμαι σίγουρος πως το Kobe θα είναι πολύ καλύτερο από του μπάρμπα Μήτσου. Αν ήταν καλό του μπάρμπα, δεν θ' αναγκαζόταν να ζει στα Άγραφα και να παλεύει να πουλήσει τα μοσχάρια και τα βόδια του.
Το ότι το 98% των ανθρώπων δεν το γνωρίζουν, δεν λέει απολυτως τίποτε. Το 98% δεν γνωρίζουν και την Bugatti, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι γαμάτη.
Καλα ενταξει.
Βασικη προυποθεση για να εχει ενα ζωντανο ωραιο κρεας ειναι το τι τρωει και σε ποιο μερος.
Μακαρι να ειχαν οι ξενοι νοστιμα κρεατα σαν τα δικα μας.
Αρα ο μπαρμπα Μητσος ευκολα πουλαει το μοσχαρι και αποδεδειγμενα δεν φτανει η εγχωρεια παραγωγη αφου τις δυο τελευταιες δεκαετιες αυξηθηκε παραλογα η καταναλωση κοκκινου κρεατος και αντι να τρωμε αρνακια και κατσικακια που ειναι πεντακαθαρα ,εισαγουμε κιολας .
Αυτα ολα τα μοσχαρια και βοδια που εισαγουμε ειναι καρκινογονα και εσεις που πανηγυριζετε για αυτα που τρωνε οι ξενοι λαοι λες και εμεις εδω δεν ξερουμε απο κουζινα περιμεναμε τους ξενους να μας δειξουν,θα επρεπε να μειωσετε την καταναλωση τους.
Δεν υπαρχει πιο βρωμερο ανθυγειηνο κρεας.
Δεν έχεις δει μαντριά για αυτό το λες.Δεν έχεις μυρίσει την μπόχα απο την κοπριά που φτάνει στις κοιλιές τους.Οι διαφημίσεις στην tv απέχουν απο την πραγματικότητα.Anonymous Founder έγραψε:Σε σειρά βρωμιάς, το γουρούνι είναι τοπ, μετά τα αρνιά κατσίκια, κοτόπουλα. Αυτά αυτό ιδία πείρα. Για τις αγελάδες δεν έχω εικόνα.
italakias έγραψε:Τωρα που το θυμηθηκα και εμενα μου ειχαν φερει μακαροναδα χωρις πηρουνι.
Την εφαγα με τα χερια εννοειται.
κι αν κατάλαβα σωστά από αυτά που διάβασα στην περ[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]