Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Deleted User 1 έγραψε:Καλά εννοείται ρε παιδιά θα παίξει βόλτα από εκεί. Απλά και 20% να είναι εκπτώσεις (που πολύ δύσκολα τέτοιο ποσοστό) πάλι δε βγαίνουν τα νούμερα.

@κωστής

Nαι για το Audi. Έχω κάνει 260χλμ από την Παρασκευή και δείχνει να έχει κάψει πάλι 1/10 της μπάρας (~100ml) του ΜΜΙ. Μου είπε κι αυτός και είναι λογικό στο στρώσιμο να κάψει κάτι παραπάνω και να στρώσει με τον καιρό, αλλά μου φάνηκε αρκετή. Τουλάχιστον μακρυά από το 1λτ στα 10-15.000χλμ που υπολόγιζα να πάμε μετά την επισκευή. Εσένα πόσο σου καίει?

Περιπου στα 500 ml στα 10000 km που αλλάζω λάδια.Οπότε δε συμπληρώνω ποτέ.
Το 1/10 της μπάρας είναι 115 ml...Δε νομίζω οτι θα πρε΄πει να ανησυχείς προς το παρόν.Τόσο μικρή ποσότητα μπορεί να είναι από λάθος μέτρηση ή να μη στο είχαν γεμίσει σωστα λαδι.Περ'ιμενε να κάνεις 1000χμ και βλέπεις.Εννοείται δε συμπληρώνεις τίποτα.
Θυμίζω εδω οτι για ακριβεστερη μέτρηση πρεπει να ανοίξεις το καπώ και να το αφήσεις δύο λεπτα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237041 Ναι ναι το ξέρω ότι πολλά μπορούν να παίζουν κι ότι πιο σαφή συμπεράσματα θα βγουν μετά από 2-3 χιλιάδες χλμ. Η μέτρηση έγινε σε εντελώς επίπεδο έδαφος και το είχα αφήσει κάνα λεπτό. Τέσπα ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#237256 Α Stefan ξέχασα να σου πω ότι τότε που είχα πάει στην Opel, μου είχαν πει αυτόματο μόνο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1.4 και 90hp. Γενικότερα μου έκανε εντύπωση ότι οι επιλογές ήταν συγκεκριμένοι κινητήρες με συγκεκριμένα αμαξώματα και επίπεδα εξοπλισμού :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#237266 Για diesel δεν είχα ρωτήσει.
Για βενζίνη σε 5θ μου είχαν πει: 1.2 70hp μόνο σε έκδοση enjoy και χειροκίνητο, 1.4 90hp μόνο σε έκδοση Colour (ή κάπως έτσι) αυτόματο και 1.0Τ 115hp μόνο σε έκδοση Sport χειροκίνητο και καμία δυνατότητα παραγγελίας άλλης παραμετροποίησης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237313 Τι δηλαδη παιρνεις μονο οτι υπαρχει απο στοκ στα 1.0Τ ή μπορεις να παραγγειλεις μονο με το βασικο εξοπλισμο της sport? Λιγο κουφο ακουγεται για ευρωπαιο κατασκευαστη. :hmmm:

Αν δεν γινει μια γυρα στις αντιπροσωπειες δε βγαινει ακρη...

<+
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#237331 Μπορείς να πάρεις/παραγγείλεις μόνο ό,τι έχει ο κατάλογος και ο κατάλογος κουφό-ξεκουφό είναι μόνο αυτός :lol: Στοκ δεν είχαν, ένα από τα τελευταία πήρε ο Κωστής.
Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει το Νοέμβρη και μετά δεν ξανασχολήθηκα, αλλά λίγο που κοίταξα τώρα το configurator στο site τους, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.
Αυτά σε βενζίνη, σε diesel μπορούσες να κάνεις πιο πολλούς συνδυασμούς.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#237358 Πριν απο λίγο είδα διαφημιση για ετοιμοπαραδοτα corsa 5d απο 10990 με όφελος απόσυρσης( φαντάζομαι 1000c.c)

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#237379 1.2 70hp enjoy είναι.

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#237392 Πάντως είχα οδηγήσει το corsa στην Εγνατία και αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν η ποιότητα κύλισης και η ησυχία στα 160+ ,σαφώς πιο ήσυχο από το clio μου.Και εμένα πάντως μου είχαν πει για ενα λευκό χιλιαρι τούρμπο που είχαν στην έκθεση γύρω στα 12000( για το συγκεκριμένο μοναδικό αυτοκίνητο)

.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#237425 Δύο τρία μας είχαν πει και μας ότι είχαν απομείνει συν ένα diesel με 2000χμ.
Οντως τα 160 τα έχει εύκολα γενικά και από άποψη κινητήρα θορύβου αλλά κα πλαισίου.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237585 Λοιπον σταματησα χθες το βραδυ στο Σφακιανακη στο Μαρούσι και χάζεψα αρκετά το Corsa. Έίχε δύο έξω, ένα κόκκινο κι ένα μπεζ-καφέ. Όλα καλά όλα ωραία, μου αρέσει πίσω, μου αρέσει προφίλ, μου αρέσει μέσα απ' όσο κατάφερα να δω αλλά δεν μπορώ να χωνέψω λίγο τη φάτσα του. Έχει μια περίεργη καμπύλη μπροστα (για τους πεζούς ίσως? :s_dunno ) που δεν μου κάθεται ωραία.

Εν τέλει από θέμα desing μέσα-έξω, πρώτο στη λίστα μπαίνει το 208. Αν όμως ισχύουν οι τιμές που αναφέρετε για το Opel τότε θα έχουμε δυνατή μάχη.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#237591 Εμένα μου αρέσει το μπροστινό και καθόλου το πίσω μέρος. Επίσης έχω την εντύπωση ότι μέσα-έξω είναι περισσότερο f/l παρά νέο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι πρέπει να υπολογίζεις 16 χιλιάρικα κλειδί για 208 110 και Corsa 115, συν όσο χρεώνουν το αυτόματο στο 208. Το 208 μου φάνηκε πάντως το πιο καλοφτιαγμένο-περιποιημένο της κατηγορίας. Εγώ από αυτό θα ξεκίναγα. Έχει και την προσφορά με το δωρεάν service που άμα το βάλεις κάτω είναι αρκετά λεφτά.
Το Yaris hybrid (και μόνο αυτό) ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά είναι κακάσχημο :oops:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#237598 F/L είναι Χρήστο.Αν το δεις από το πλάι θα παρατηρήσεις ότι οι γραμμές του σασί και το περίγραμμα των παραθύρων είναι ολόιδια με το προηγούμενο. Φώτα ,προφυλακτήρες και εσωτερικό έχει αλλάξει ενώ οι κινητήρες συμπληρώθηκαν με νέους.
Η προσφορά της peugeot μοιάζει καλή,αρκεί να μάθουμε επιπλέον στοιχεία.Το πιθανότερο είναι να έχουν επιμηκύνει τις αλλαγές λαδιών....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237602 Όχι το Yaris το έβγαλα απ' την εξίσωση. Είναι αδικαιολόγητα ακριβό και με μακράν τις χειρότερες επιδόσεις.

208 έχω μες τα ποδια μου αλλά δεν θέλω να πάω να τα δω γιατί είναι εντελώς βασικά, γαλατάδικα και θα με ξενερώσουν. Χθες πάντως που είχα σταματήσει δίπλα δίπλα σ' ενα μου άρεσε πολύ μέσα και σαν όργανα και σαν φωτισμός.

Εν τω μεταξύ έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι έχουμε καλό φίλο με εξειδικευμένο συνεργείο Opel και ίσως προσμετρήσει κι αυτουνού η άποψη, αν ερωτηθεί.