Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
italakias έγραψε:
Scotch έγραψε:Και προσπαθώ να καταλάβω γιατί βήχω από το πρωί... έχει ανάψει εδώ κι ένας μ@λ@κας την πουράκλα του γμτμπτπ :x

Ωραιος ο τυπος.

Γεια σαν του μάγκα. Θα κατεβάζει και καμια ουισκάρα παράλληλα.
Άρχοντας
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#237263 ειμαι Μυτιληνη και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινεται απο αερα!
δεν μπορεις να περπατησεις. Το πολο που εχω νοικιασει με 50 χλμ/ωρα νομιζεις οτι θα αλλαξει λωριδα απο τον αερα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237311 ΕικόναΕικόνα

Τι χαλι ειναι αυτο το πραγμα. Ας ελπισουμε να φυσηξει βοριαδακι να φυγει η αηδια μεχρι το 3ημερο.

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237319 Βορεια ελλαδα ή βορεια αττικη? Γιατι τωρα που βγηκα στο μπαλκονι τα ιδια και χειροτερα. Η Παρνηθα δε φαινεται καν. Ουτε το Αιγαλεω. Και εχω ανοιχτο οριζοντα προς ολες τις κατευθυνσεις.

<+
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Βορεια ελλαδα ή βορεια αττικη? Γιατι τωρα που βγηκα στο μπαλκονι τα ιδια και χειροτερα. Η Παρνηθα δε φαινεται καν. Ουτε το Αιγαλεω. Και εχω ανοιχτο οριζοντα προς ολες τις κατευθυνσεις.

<+

Όντως ο Υμηττός δε φαίνεται αλλά είναι καλύτερα από το μεσημέρι.

Βόρεια προάστια.

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Κοιτα να δεις ρε πουστη μου,αλλοι βγαινουν στο μπαλκονι και βλεπουν το σωβρακο του g8777 και αλλοι εχουν θεα στην Παρνηθα.

Μου θύμησες το
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#237378 Ρε πως κάνετε έτσι; Λες και συμβαίνει συχνά αυτό το πράγμα στην Ελλάδα; Για ελάτε μια βόλτα από τον Κόλπο να δείτε την γλύκα! :lol: