Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236941 Για σούπερ μίνι που πάει αξιοπρεπώς και έχει όλα τα καλούδια μέσα είναι λογικά χρήματα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για αυτοκίνητα που μπορούν ανετότατα να καλύψουν ένα ζευγάρι ή μια μικρή οικογένεια ως αποκλειστικά αυτοκίνητα.

Αυτά με 16-17 χιλιάρικα έχουν πάνω από 100hp, 6αρια κιβώτια (κάποια), ζάντες, χειριστήρια τιμόνι, αισθητήρες + κάμερα, οθόνη μέσα με όλα τα multimedia + navi (καποια). Μιλάμε για εξωπραγματικούς εξοπλισμούς που για να έχεις στην επόμενη κατηγορία θες άλλα 10.000€ σχεδόν.

kostis20 έγραψε:12000 το ειχαμε παρει....

Όπα...πωτς γένεν αυτό? Για να είναι με 6αρι κιβώτιο είναι το sport που 5θ με τον 1.0Τ 115hp ξεκινάει από 16.000€. Τι εκπτώσεις κάνουν???? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236944 Και πάλι είναι απίστευτη τιμή. Εγώ πάλι δυσκολα θα βρω πινακιδωμένο γιατί θελω 2 πακετάκι που έχουν τον κλιματισμό και τους αισθητήρες+κάμερα κι αν βγουν τα κουκια θα βάλω και την ηλιοροφή. Αν με τις εκπτώσεις δηλαδή πάει στα 15 θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#236948 Πήγαινε ρώτα και στη peugeot πάντως, μήπως έχουν τίποτα σε καλή τιμή.Το αυτόματο θα είναι οτι πρέπει.Είναι και με μετατροπέα ροπής οπότε απο αξιοπιστία θα είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236950 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7315674/

Αυτό λες? Αυτό λέει χειροκίνητο. :hmmm:

Επίσης τώρα που είσαι εύκαιρος, δώσε μου ένα range για κατανάλωση λαδιού στο Audi γιατί κάτι είδα σήμερα και δε μου άρεσε καθόλου.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#236960 O Κωστής ήταν πολύ τυχερός.
Εμένα για το 5θ 1.0Τ 115 χειροκίνητο μου έδωσαν τιμή με απόσυρση 15.800 :dizzy:
Το άλλο κακό είναι ότι έχει ΜΟΝΟ μία έκδοση. Ή έκδοση Sport ή τίποτα.
Για το Peugeot είναι όπως στα λέει ο Κωστής.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236980 Ο αυτόματος Πέζουρας ξεκινάει στα χαρτιά από 18.800€ άρα δεν πάμε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#236985 Πήγαινε από εκεί ή πάρτους τηλέφωνο. Οι τιμές καταλόγου δεν ισχύουν.
(αν και μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την απόσυρση ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται)
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#236991 Εννοείται να πάει απο εκεί.
Τι εννοείς για το Q5 Στέφανε?Πόσο έκαψε?
Χρήστο η ιστορία που λέγαμε δε προχώρησε .Εχω δώσει σε άλλον το τηλέφωνο για να μη μπλέκω εγω.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#237000 Καλά έκανες. Δεν ρώτησα κι εγώ τι έχει γίνει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237002 Καλά εννοείται ρε παιδιά θα παίξει βόλτα από εκεί. Απλά και 20% να είναι εκπτώσεις (που πολύ δύσκολα τέτοιο ποσοστό) πάλι δε βγαίνουν τα νούμερα.

@κωστής

Nαι για το Audi. Έχω κάνει 260χλμ από την Παρασκευή και δείχνει να έχει κάψει πάλι 1/10 της μπάρας (~100ml) του ΜΜΙ. Μου είπε κι αυτός και είναι λογικό στο στρώσιμο να κάψει κάτι παραπάνω και να στρώσει με τον καιρό, αλλά μου φάνηκε αρκετή. Τουλάχιστον μακρυά από το 1λτ στα 10-15.000χλμ που υπολόγιζα να πάμε μετά την επισκευή. Εσένα πόσο σου καίει?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Asimov έγραψε:Καλά έκανες. Δεν ρώτησα κι εγώ τι έχει γίνει :hmmm:

Χρήστο του είπα τα προβλήματα με τα λάδια και ξενερωσε.Απλά ενιωσα λίγο άσχημα γιατί είχα μιλήσει με τη κυρία.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#237006 Όταν κοίταζα το 108 είχε τιμή καταλόγου 11.800 + τα έξοδα (γύρω στο 350αρι). Ε, τελική τιμή χωρίς να παίξει απόσυρση μου βγήκε 10.900 με το κλειδί στο χέρι. Και αυτό μου το είχε ήδη πει ο (πολύ εξυπηρετικός) πωλητής στο τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί καν να πάω από εκεί. Υποθέτω ότι και στο 208 θα παίζουν αντίστοιχες εκπτώσεις, προφανώς πολύ μεγαλύτερες, λόγω πολύ υψηλότερης αρχικής τιμής.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#237018 Ε κάπου εκεί υπολογίζω κι εγώ την έκπτωση. 10% και σε εντελώς τσακιρ κέφι να πάει 15%. Παραπάνω σ' αυτές τις κατηγορίες πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
kostis20 έγραψε:
Asimov έγραψε:Καλά έκανες. Δεν ρώτησα κι εγώ τι έχει γίνει :hmmm:

Χρήστο του είπα τα προβλήματα με τα λάδια και ξενερωσε.Απλά ενιωσα λίγο άσχημα γιατί είχα μιλήσει με τη κυρία.

< >

Νο worries, υποθέτω ότι θα βρει να το δώσει αν ασχοληθεί.