Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:
Morx έγραψε:
Geo f1 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Ελα πες ...... :) τι εγινε εκει;

Εκανα μαθηματα οδηγησης στον ερωτα απο Γλυφαδα..Πριν γνωρισω την Γαμβεττα...
15-16 χρονια ρε συ...Με ενα λευκο ασπρο Εσκορντ ghia...

φαπ φαπ φαπ φαπ

ωπππ σορρυ σνιφ σνιφ σνιφ ....

το φαπ φαπ φαπ φαπ γνωστος ηχος τι ειναι;

Εικόνα :rtfm: :s_biggrin

Γκεάκο, άσ'τα σάπια ότι στο έρημο πάρκινγκ κάνατε μαθήματα οδήγησης μέσα στο έσκορτ... :rtfm: Δεν τα πιστεύουμε... :protest:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#236873 Pitt αν είχαμε όλα όσα θα "έπρεπε" να έχουμε α) Μ. Ο. εμβαδού κάθε σπιτιού = 1.5 εκταριο β) αν < 1.5 εκταριο, κοιμάσαι στην αυλή. Που να χωρεσεις στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#236887 G μου (μπορώ να σε φωνάζω με το μικρό, ε; :roll: ) αυτό που λες ισχύει για τους περισσότερους που μένουν σε διαμέρισμα (όσο μεγάλο και να είναι, δεν φτάνουν οι χώροι) αλλά δεν φαντάζομαι ότι ισχύει για τον otso. Άλλωστε είπε ότι έχει ατμοκαθαριστή εδώ και 18 χρόνια, αλλά δεν τον δουλεύει γιατί φοβάται μη σκάσει.

Έχει χώρους. Έχεις δεί τον καναπέ που έχει στο σαλόνι του; Πριν παραδώσει την xanthia για απόσυρση, έκοψε το πίσω μέρος μαζί με το κάθισμα και το έκανε καναπέ. Στα δικά μας σπίτια δεν χωράνε τέτοια πράγματα... :s_no
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#237404 Αξίζει να μπω στη διαδικασία να αλλάξω το δίπλωμα μου (το κλασσικό ροζ 3φυλλο χαρτί) και να το κάνω το καινούριο που είναι πλαστική κάρτα;
Γιατί πήγα από το ΚΕΠ και μου είπε για 70 ευρώ παράβολο! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#237407 Αν δεν ταξιδευεις στο εξωτερικο ,δεν χρειαζεται.

Αλλα και παλι τι ειναι για σενα 70 ευρω,ουτε για κορδονια απο τα παπουτσια σου δεν φτανουν.. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#237413 Εγώ νόμιζα ότι είναι γύρω στα 35 € το παράβολο...
Αν δεν έχεις ιδιαίτερη κάψα για τη "φορητότητα" του διπλώματος εντός του πορτοφολιού, και δεν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις στο εξωτερικό όπου οι μπάτσοι θα κοιτούν το ροζ τρίφυλλο με ιδιαίτερη περιέργεια, τότε δεν έχεις θέμα. Πάντως και το ροζ περνάει στην ΕΕ...

** και περνάει και παραπέρα αν κάνεις τη διαδικασία αυτή
Τελευταία επεξεργασία από ArrowsFA1 και 23 Μαρ 2016, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#237431 Σας ευχαριστώ πολύ. Μένω ως έχει. Απλά στάνταρ οδηγώ καθημερινά Alfa & Doblo και ενίοτε και τρίτο όχημα και ήθελα να έχω την κάρτα μέσα στο πορτοφόλι μου. Θα βγάλω 2-3 φωτοτυπίες μου φαίνεται να τις πετάξω μέσα στα ντουλαπάκια.

Ιταλάκια σοβαρέψου.
Άβαταρ μέλους
By Morx
Giuseppe Busso έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ. Μένω ως έχει. Απλά στάνταρ οδηγώ καθημερινά Alfa & Doblo και ενίοτε και τρίτο όχημα και ήθελα να έχω την κάρτα μέσα στο πορτοφόλι μου. Θα βγάλω 2-3 φωτοτυπίες μου φαίνεται να τις πετάξω μέσα στα ντουλαπάκια.

Ιταλάκια σοβαρέψου.

Με τη φωτοτυπια, μην εισαι σιγουρος οτι θα γλιτωσεις προστιμο σε περιπτωση ελεγχου.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#237498 Aν είσαι τυχερός θα σου ζητήσουν να πας το πρωτότυπο εντός κάποιου διαστήματος σε κάποιο τμήμα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#237561 Γιάννη απλά έχε στο νου σου ότι σε πιθανό τροχονομικό έλεγχο η φωτοτυπία του διπλώματος δεν σε καλύπτει.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#237564 Νομίζω ότι εσύ που θα προσκομίσεις το ροζ δίπλωμα θα πλήρωσεις 30+9€= 39€. Τα υπόλοιπα 30€ γράφει το χαρτί ότι αφορούν μόνο απώλεια/κλοπή. Πριν 5 χρόνια που το είχα αλλάξει, 30€ είχα πληρώσει. Με την φωτοτυπία δεν καλύπτεσαι καθόλου, είναι σαν να μην έχεις το δίπλωμα πάνω σου, οπότε μπορεί να φας την κλήση των 20€.