Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#236366 Tώρα μεταξύ μας αλλά εγώ θα το πω και ας με πυροβολήσεις φιλαράκι μου.
Το VW Polo 1.2TSi DSG7 5d είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο. Mini Golf εντελώς όμως.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236378 Στα χαρτιά φίλε είναι μακράν ότι καλύτερο. Λες να μην το κοίταξα? Ακόμα και η τιμή του είναι καλή και πλέον είναι 1000αρι και όχι 1200.

Είναι όμως κακάσχημο (ειδικά μέσα), τα χει τα χρονάκια του και φυσικά είναι λαχείο από θέμα αξιοπιστίας. Επίσης δε θα είμαι λίγο για μούντζες να πάω να τους επιβραβεύσω με άλλα 15000€ κι ενώ έχουν πάρει ήδη ένα 70αρι με τα γνωστά αποτελέσματα?

Εν τω μεταξύ πόσο κουβάδες μπορεί να είναι να μην έχουν configurator στο site τους??? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Deleted User 1 έγραψε:Επίσης στα μεγάλα υπέρ του 208 το άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης που τρέχει.

Το άτοκο είναι για τα μάτια του κόσμου. Αν τους πεις μετρητοίς ή έντοκο θα σου κάνουν έκπτωση ίση με τους τόκους :rtfm:
Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση το πόσο καλοφτιαγμένο είναι και για τον κινητήρα διαβάζω τα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236392 Ε κοίτα αν πας και τους πεις πρώτα τιμή μετρητοίς, σου δώσουν την όποια έκπτωση και μετά δεν σου κάνουν τις άτοκες σ' αυτή την τιμή, τότε ναι είναι μούφα η υπόθεση. Επίσης έχει 4 χρόνια εγγύηση όταν Opel και Toyota δίνουν 6.

Σε ποιο μοτέρ αναφέρεσαι? Βενζίνη ή πετρέλαιο?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Deleted User 1 έγραψε:Ε κοίτα αν πας και τους πεις πρώτα τιμή μετρητοίς, σου δώσουν την όποια έκπτωση και μετά δεν σου κάνουν τις άτοκες σ' αυτή την τιμή, τότε ναι είναι μούφα η υπόθεση.

Σε ποιο μοτέρ αναφέρεσαι? Βενζίνη ή πετρέλαιο?

Είναι σίγουρα μούφα, στο λένε μόνοι τους.
Για βενζίνη λέω, με τα 110. Το πετρέλαιο, για τη δουλειά που το θες, δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#236397 Opel δεν είναι πλήρης η εγγύηση των 6 ετών. 2 έτη είναι η πλήρης, ψάξε λίγο πιο αναλυτικά τι καλύπτεται τα επόμενα 4 έτη. Για την toyota δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω κι εκεί είναι 3 χρόνια η πλήρης και τα επόμενα 3 αφορούν συγκεκριμένα πράγματα. Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος για την toyota.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236399 Opel

Η δέσμευσή μας απέναντί σας δεν τελειώνει αφού παρέλθει η πρώτη διετία: Σας προσφέρουμε την 4ετή Επέκταση Εγγύησης Opel για να οδηγείτε ξέγνοιαστα πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.
Επέκταση Εγγύησης – Τα Οφέλη Σας
Η δέσμευσή μας απέναντί σας δεν τελειώνει αφού παρέλθει η πρώτη διετία: Σας προσφέρουμε την 4ετή Επέκταση Εγγύησης Opel για να οδηγείτε ξέγνοιαστα πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.
Μετά την λήξη της 2ετούς εργοστασιακής εγγύησης, παρέχεται δωρεάν πρόσθετη εγγύηση διάρκειας 4 ετών, η οποία καλύπτει ορισμένα μόνο μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου (θεωρούμενα ως βασικά μέρη) των οποίων η συντήρηση ή / και επισκευή είναι ιδιαίτερα δαπανηρή καθώς και την αντίστοιχη εργασία επισκευής / αντικατάστασής τους.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόσθετη εγγύηση καθώς και για τα καλυπτόμενα μέρη μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Διανομέων Opel και να αναζητήσετε το φυλλάδιο με τίτλο "ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ OPEL ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ GM HELLAS ΑΕ".

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της παρούσας πρόσθετης εγγύησης αποτελεί η τήρηση από τον κύριο ή κάτοχό του αυτοκινήτου όλων των υποχρεώσεών του σχετικά με τη διενέργεια των επιθεωρήσεων, ελέγχων και συντηρήσεων του αυτοκινήτου σύμφωνα με τους όρους του Εγχειριδίου Εγγύησης και Συντήρησης του Κατασκευαστή.

* Οι φωτογραφίες ενδέχεται να δείχνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Peugeot

Με γνώμονα τη δεδομένη πραγματικότητα στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αλλά και τις δυνατότητες που έχει αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και γνώση της, η Peugeot λανσάρει ένα πρόγραμμα απόκτησης των μοντέλων της, πραγματικά πρωτοποριακό αλλά και καθοριστικά ωφέλιμο για τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου!

Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται «Peugeot 4X4» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η εμπορική του ονομασία, είναι μία «τετραπλή χρυσή παροχή»!

Σύμφωνα με το «Peugeot 4X4», ο κάθε αγοραστής οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα τετραπλά οφέλη που μόνο η Peugeot προσφέρει:

4 χρόνια Άτοκη Χρηματοδότηση
4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
4 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια και
4 χρόνια Δωρεάν service

Η άτοκη χρηματοδότηση διατηρεί το ποσό χρηματοδότησης σταθερό με διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών, ενώ η μηνιαία δόση συνδυάζεται με την ονομασία του μοντέλου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η δόση για το 108 διαμορφώνεται στα 108€ το μήνα άτοκα, για το 208 και το 2008 στα 208€ το μήνα άτοκα, για το 308 και το 3008 στα 308€ το μήνα άτοκα ενώ και για τα υπόλοιπα μοντέλα ισχύουν άκρως ανταγωνιστικές άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Επιπλέον, όσον αφορά το σέρβις, η Peugeot παρέχει εντελώς δωρεάν την προκαθορισμένη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου για 4 χρόνια (περιλαμβανομένης εργασίας και ανταλλακτικών).

Toyota

Αγοράζοντας ένα Toyota απολαμβάνετε ολοκληρωμένη εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χλμ. (όποιο επέλθει πρώτο), για όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και για το υβριδικό σύστημα στην περίπτωση των υβριδικών μας μοντέλων.

Επιπλέον, σας παρέχουμε:

Εγγύηση για σκουριά και ελαττώματα στη βαφή
3 χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων
1 χρόνος χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για χώρους φόρτωσης επαγγελματικών οχημάτων
Αντισκωριακή προστασία
12 χρόνια ανεξάρτητα από τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει και καλύπτει οποιαδήποτε διάτρηση του αμαξώματος από το εσωτερικό προς το εξωτερικό που οφείλεται σε ελαττώματα των υλικών ή της εργασίας
6 χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για επαγγελματικά οχήματα και 3 χρόνια για τους χώρους φόρτωσης αυτών
Εγγύηση Γνήσιων Ανταλλακτικών
1 χρόνος χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων
3 χρόνια για μπαταρίες (Optifit) χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων
Εγγύηση Γνήσιων Αξεσουάρ
3 χρόνια ή 100.000χλμ εάν τοποθετηθούν με την αγορά του αυτοκινήτου ή το υπολειπόμενο διάστημα μέχρι τη συμπλήρωση των 3 πρώτων χρόνων ζωής του αυτοκινήτου με χαμηλότερη χρονική διάρκεια ισχύος 1 χρόνο ή 100.000χλμ.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#236402 Και για το δίλημμα σου, κι εγώ μεταξύ Corsa και Yaris θα ήμουν. Και το Corsa στα χαρτιά φαίνεται πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενώ και στο δρόμο είναι μία χαρά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#236419 Στην Peugeot btw δίνουν 5 χρόνια εγγύηση. Εμένα τουλάχιστον τόσα μου έδωσαν. Να είναι μόνο για το 108; Δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236420 Βάσει αυτού, που μου αρέσει πααααρα πολύ ειδικά αν παίζει και σε κάνα άλλο χρώμα, ισχύει αυτό που λες.

Εσένα είναι 5 πλήρη χρόνια ή 2+3 κτλ?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#236444 Το CVT σε αμάξι πόλης γιατι δεν σου αρέσει; Το θεωρώ ανώτερη υλοποίηση από τα υπόλοιπα, άσε που θα είναι και πιο αξιόπιστο μάλλον.
Μεταξύ Yaris hybrid και Corsa, εγώ θα έπαιρνα το πρώτο αβλεπί.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Το CVT σε αμάξι πόλης γιατι δεν σου αρέσει;

Εγώ πάντως στο lexus, τους δύο μήνες που το οδηγώ, έχω ευχαριστηθεί πολύ το cvt (όσο το είχα ευχαριστηθεί και παλαιότερα στο micra). Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#236466 CVT είναι η αλήθεια μόνο σε ένα σάπιο Α4 έχω δοκιμάσει και φυσικά το σιχάθηκα. Από την άλλη βλέποντας τη ροπή των μικρών βενζινοτούρμπο και τα χιλιόμετρα που θα κάνει ετησίως το αμάξι διαπιστώνω ότι δύσκολα θα προτιμήσω ατμοσφαιρικό βενζίνη ή τουρμποπετρέλαιο.

http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-opel-corsa-10t-115-ps-vs-ford-fiesta-10t-125-ps-vs-vw-polo-12-tsi-90

Αξιόλογο άρθρο για ελληνικό περιοδικό.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#236467 5 χρόνια πλήρης είναι η εγγύηση που μου έδωσαν.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
REALZEUS έγραψε:Με το ζόρι να πάρει τα εκτρώματα ο άνθρωπος; :lol:

Δεν τον ζορισε κανένας.
Βάλαμε απλά ακόμα κάποιες επιλογές που ίσως εκ πρώτης όψεως ξεφεύγουν αλλά είναι μέσα στα όρια που έθεσε και ίσως δεν είχε σκεφτεί.
Να αναφέρω εδώ πως το C4 είναι μάλλον το πιο ελαφρύ από όσα έχουν αναφερθεί!
Για να τα προτείνουμε και να έχουν και πωλήσεις, χωρίς να είναι ιδιαίτερα φθηνά, προφανώς δεν θεωρούνται εκτρώματα από όλους.