Red Garland έγραψε:Στο μεταξύ φάε τη δικιά σου πατάτα με τον προπαγανδιστή Κούλη, Κυβέρνηση Σύριζα μόλις από πάνω και κάνε γουφ γουφ στον καθρέπτη.![]()
Αν πρέπει να καθόμαστε να εξηγούμε το ότι ο Ήλιος βγαίνει από την Ανατολή, σόρρυ αλλά έχουμε και άλλες δουλειές.
Keep failin.
ΥΓ2: Λέγονται εκπρόσωποι τύπου και όχι υπεύθυνοι προπαγάνδας.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά δεν έχω να προσθέσω κάτι...
Δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Συνέχισε τώρα τα ποστίνια τύπου "στο δικό μου κάνει κούνια, στο δικό σου κάνει παρκουρ".
συνεχιζεις να (κανεις οτι) μην καταλαβαινεις. Επισης δειχνεις οτι αδυνατεις να καταλαβεις τη σημασια της φρασης "για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ".
Οταν βεβαια αποκλειστικος σκοπος σου ειναι να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα των δικων σου, αλλα και να κραξεις τον οποιονδηποτε δεν ειναι δικος σου, ε ενταξει θα γινονται κατι τετοια λαθη.
Κατσε να το πω ακομα πιο αλλιως, μπας κ το καταλαβεις:
οταν καποιος απο τους προηγουμενους, τους κακους τα λαμογια κανει το "ΤΑΔΕ" (οπου ταδε = το οτιδηποτε. απο το να εχει μια καταθεση στο εξωτερικο - εγω ειπα για ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΞΗ καταθεσης στο εξωτερικο, οπως εχουν δεκαδες χιλιαδες ελληνες, ΕΣΥ το μετεφρασες ως ρεμουλα κ μαυρο χρημα - μεχρι το να καθεται στο ιδιο τραπεζι με τον Ψυχαρη - wait, με ποιον συναντηθηκε ο τσιπρας προσφατα?), τοτε "αποδεδειγμενα" ειναι λαμογια κλπ.
οταν το κανουν οι δικοι σου, ειναι φυσιολογικο, σιγα τα νεα, ηθικο πλεονεκτημα κλπ κλπ. Ενταξει, τα μαθαμε.
ΥΓ Hint: μονο τους εαυτους σας κοροιδευετε.
in other news:
Και μετα απο το παραπανω ευχαριστο μουσικο διαλειμμα, θα παμε παλι να απαιτουμε αλληλεγγυη απο τους "εταιρους" μας κ να τους κραζουμε ως μισανθρωπους κλπ κλπ οταν δεν θα δεχονται κανεναν.
EDDIE_147 έγραψε:Όταν ξεκινάς με γάβγισμα μη ζητάς τα ρέστα για το σκυλοκαυγά.ΥΓ2: Λέγονται εκπρόσωποι τύπου και όχι υπεύθυνοι προπαγάνδας.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά δεν έχω να προσθέσω κάτι...
Δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Συνέχισε τώρα τα ποστίνια τύπου "στο δικό μου κάνει κούνια, στο δικό σου κάνει παρκουρ".
Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο πέρα από το εξής, υπάρχει ο τίτλος υπάρχει και ο ρόλος(job description). O Μουρούτης ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Τώρα αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί παραδεχόμαστε ότι ήταν ο κύριος σχεδιαστής της προπαγάνδας της ΝΔ, αν θέλουμε να το παίξουμε αθώοι "απλά είχε το γραφείο Τύπου", δεν ξέρει τίποτα.
Το υπογραμμισμενο ειναι το σημαντικο.
kacey έγραψε:οταν καποιος απο τους προηγουμενους, τους κακους τα λαμογια κανει το "ΤΑΔΕ" (οπου ταδε = το οτιδηποτε. απο το να εχει μια καταθεση στο εξωτερικο - εγω ειπα για ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΞΗ καταθεσης στο εξωτερικο, οπως εχουν δεκαδες χιλιαδες ελληνες, ΕΣΥ το μετεφρασες ως ρεμουλα κ μαυρο χρημα - μεχρι το να καθεται στο ιδιο τραπεζι με τον Ψυχαρη - wait, με ποιον συναντηθηκε ο τσιπρας προσφατα?), τοτε "αποδεδειγμενα" ειναι λαμογια κλπ.
Εγώ δε μετέφρασα τίποτα ως ρεμούλα. Εσύ πήγες να μου πεις ότι την έπεφταν για ψύλλου πήδημα στο Σαμαρά, ενώ συνεργάτης του ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και πλήρωσε πρόσφατα εκατομμύρια για είναι έξω.
Άμα έχεις να πεις κάτι για τον Σακελαρίδη, σε ακούω. Ηλίθια παραδείγματα που τα ύφανες στο μυαλό σου δεν έχουν καμία αξία για μένα.
Εντάξει νοσταλγέ του Παπαδόπουλου;
το θέμα ειναι οτι και οι μεν και οι δε, πλεον εχουν δικά τους προβλήματα και νταλκάδες να αντιμετωπισουν (τρομοκρατικα χτυπηματα...)...και δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που με συριζαιϊκα μπαϊράκια πηγαιναμε να πηδηξουμε τους ευρωπαιους...δηλαδη επι το λαϊκοτερον...μη μας ζαλιζεις και τον π@υτσ@...
πολλες φορες τον τολμηρο τον βοηθαει κι η τυχη....ο μ@λ@κας τι τυχη νάχει...?
Red Garland έγραψε:kacey έγραψε:οταν καποιος απο τους προηγουμενους, τους κακους τα λαμογια κανει το "ΤΑΔΕ" (οπου ταδε = το οτιδηποτε. απο το να εχει μια καταθεση στο εξωτερικο - εγω ειπα για ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΞΗ καταθεσης στο εξωτερικο, οπως εχουν δεκαδες χιλιαδες ελληνες, ΕΣΥ το μετεφρασες ως ρεμουλα κ μαυρο χρημα - μεχρι το να καθεται στο ιδιο τραπεζι με τον Ψυχαρη - wait, με ποιον συναντηθηκε ο τσιπρας προσφατα?), τοτε "αποδεδειγμενα" ειναι λαμογια κλπ.
Εγώ δε μετέφρασα τίποτα ως ρεμούλα. Εσύ πήγες να μου πεις ότι την έπεφταν για ψύλλου πήδημα στο Σαμαρά, ενώ συνεργάτης του ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και πλήρωσε πρόσφατα εκατομμύρια για είναι έξω.
Άμα έχεις να πεις κάτι για τον Σακελαρίδη, σε ακούω. Ηλίθια παραδείγματα που τα ύφανες στο μυαλό σου δεν έχουν καμία αξία για μένα.
Εντάξει νοσταλγέ του Παπαδόπουλου;
^report. αμα συνεχισεις να λες οτι ειμαι νοσταλγος του παπαδοπουλου, edit, mod ( σβήστικαν βρισιές)
edit: επισης: χαρακτηριζει "ηλιθια" τα παραδειγματα μου το ατομιδιο που ακομα αδυνατει να καταλαβει οτι αυτο που λεω ΔΕΝ ειναι οτι την επεφταν για ψυλλου πηδημα στο Σαμαρα. Παμε ξανα, με παραδειγμα απο κατω:
"Υποτίθεται ότι τόσα χρόνοι οι Σαμαροβενιζέλοι πούλαγαν προπαγάνδα και κορόιδευαν το λαό ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη μας έκανε ταληράκια® το πως έλεγε τη μια και μοναδική αλήθεια που έκρυβαν οι προδότες/δοσίλογοι/γερμανοτσολέοι.
Και τώρα λες devarie-degamie.gr, όλοι την ίδια καβαλίνα μυρίζουν."
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
ΥΓ να μου ελεγε οτι το αρθρο δεν ειναι συνεντευξη του αλλα ειναι του στυλ "λεει στους φιλους του αυτα", "μαθαμε οτι λεει εκεινα", χωρις καμμια πηγη, να το συζηταγαμε. Αλλα οχι παλικαρι μου το "σιγα τα νεα, δεν εγινε κ τιποτα".
Γράφεις ότι "ναι μωρέ προπαγάνδα έκανε το παιδί, δεν τρέχει μια" και μετά συνεχίζεις τις παπαρολογίες.
Υποτίθεται ότι τόσα χρόνοι οι Σαμαροβενιζέλοι πούλαγαν προπαγάνδα και κορόιδευαν το λαό ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη μας έκανε ταληράκια® το πως έλεγε τη μια και μοναδική αλήθεια που έκρυβαν οι προδότες/δοσίλογοι/γερμανοτσολέοι.
Και τώρα λες devarie-degamie.gr, όλοι την ίδια καβαλίνα μυρίζουν.
Τουλάχιστον αφού σε έπιασε κρίση ειλικρίνειας και σένα να συμφωνήσουμε στο ότι όλα τα ταληράκια του Τέκι που μετά τσίμπαγε χαρτζιλίκι από την Αυγή, ήταν πουλημένη προπαγάνδα γιατί στην τελική δουλειά του ήταν αυτή να τελειώνουμε.
Το παιδάκι έκανε προπαγάνδα διότι αυτή ήταν η δουλειά του, κοινώς να τρώει φάπες και να τις γυρίζει σε νίκες, να κάνει damage control, και να παρουσιάζει την εικόνα που του λέγανε να παρουσιάζει. Αυτά είναι πράγματα δεδομένα που από τη φεουδαρχία έως σήμερα δεν έχουν αλλάξει. Από Βούλτεψη, Μπουμπούκο ως Γεροβσίλη το παιχνίδι είναι ίδιο.
Φυσικά υπάρχει η συνεχιζόμενη διαστροφή να μην τρέχει κάστανο όταν τα κάνουν αυτά οι νεοδημοκράτες και οι πασόκοι αλλά να μετατρέπεστε σε παρθενώπες όταν πρόκειται για το Συριζα. Κανένα σχόλιο εδώ.
Δεν είπα ότι δεν τρέχει μία για κανέναν. Τρέχει για αυτόν(επειδή δεν ήταν συνειδητοποιημένος για αυτό που έκανε, και πίστευε οτι θα ταν αλλιώς) και για όσους πίστεψαν στον άγιο Σύριζα. Ο μεν αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική, οι δε θα χουν καταλάβει καιρό τώρα τι γίνεται. Οι υπόλοιποι δε βλέπω γιατί να ξαφνιαστούμε;
Δηλαδή οκ αντίστοιχα είναι είδηση για όσους πιστεύουν τον Άδωνη λέξη-προς-λέξη, γιατί να είναι είδηση για τους υπόλοιπους αν παραδεχθεί αύριο ο Άδωνις ότι κάνει προπαγάνδα για τη ΝΔ;
Κοροϊδευόμαστε;
Βέβαια το "έκανα προπαγάνδα"του Σακελαρίδη δε λέει και πολλά, δε μας λέει τι παιζόταν από πίσω αφού δεσμεύεται από άτυπο non-disclosure(δικά του λόγια). Υπάρχει πολύ ψωμί πίσω από τη λέξη, εσύ και εγώ μπορεί να φανταζόμαστε διάφορα, αλλά αυτός δεν παραδέχεται τίποτα το συγκεκριμένο ούτε το βαθμό που λέρωσε τα χέρια του.Επί της ουσίας, δεν μας έκανε σοφότερους.
As is, το να είσαι κυβερνητικός εκπρόσωπος και να λες η δουλειά μου ήταν η προπαγάνδα, ε welcome to reality.Οι αρκούδες χέζουν στο δάσος. Ως άνθρωπος που σχετίζεσαι με τo marketing αυτά είναι πασατέμπος, λοιπόν μην εξηγούμε τώρα τα αυτονόητα.
Μπορώ να συμφωνήσω ότι ουδέποτε έχεις γράψει μισή γραμμή κειμένου δείχνοντας την προπαγάνδα συριζα του Τέκι. Βασικά ούτε έχεις δείξει πού λέει βλακείες καν. Μέχρι να το κάνεις αυτό, και επειδή στα ταληράκια πέφτουν και πολλές άγνωστες λέξεις(ειδικά εκεί με το QE και στον Ντράγκι) αν έχεις κάπου δυσκολία στείλε pm. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην πετάς τέτοιες κοτρόνες, άλλωστε δεν ξέρεις ούτε τι δουλειά κάνει.
Μια γνωστή τζάμπα προπαγάνδα που προσφέρθηκε απλόχερα εδώ μέσα ήταν περί Συριζα και Μαρφίν π.χ. Αν ψάχνεις κάτι να συμφωνήσουμε.
Γκούγκλαρε λίγο τη λέξη προπαγάνδα.
Για να σε βοηθήσω: προπαγάνδα --> ΚΑΚΟ