http://www.ebay.com/itm/Intercomp-E-Z-W ... SwkNZUfFm0
☢ ☢ ☢
Κίκιζας . έγραψε:
Προφανως βεβαια για εσενα που θεωρεις τους 4τροχους για τα πανηγυρια,
Νομίζω σε αυτό το φόρουμ (που αποτελείται κυρίως από ανθρώπους που ασχολούνται λίγο παραπάνω με το θέμα αυτοκίνητο) εσύ είσαι η μειοψηφία...
Και τώρα με την κυκλοφορία να τάρταρα, άντε τρέχα βρες διαφήμιση...

bibendum έγραψε:Και φονο να ειχε κανει καποιος το 78 θα ειχε παραγραφει το αδικημα. Οπως καταλαβαινεις εχουν αλλαξει απειρα πραγματ σ ενα βολβο απο το 240GL μεχρι ενα σημερινο βολβο...

224v έγραψε:.... Προσωπικα στα Volvo εχω βαλει Χ, γιατι εχω κακη εμπειρια -εντυπωση απο το 240GL του 78...
Κίκιζας . έγραψε:...........................
Κίκιζας . έγραψε:Καταρχας στις πιστοποιημενες μετρησεις, η πλειοψηφια των μοντελων ειναι στις πλεον βασικες εκδοσεις.Να βγαινει η 116i για παραδειγμα 1365kg
Κίκιζας . έγραψε: τα οποια πραγματοποιουν εδω και καποια χρονια με πολυ συγκεκριμενες συνθηκες (χωρις οδηγο, με μισο ρεζερβουαρ ή 3/4 συνηθως μεσαιο ή πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου -και οχι τερμα βασικο οπως συνηθως στα euroncap πχ- που αγοραζουν κυριως στην χωρα μας και με συγχρονο εξοπλισμο ακριβειας ο οποιος μαλιστα εχει την δυνατοτητα καταγραφης κατανομης βαρους στον καθε ενα τροχο ξεχωριστα, ασχετως αν δεν δημοσιευεται)Να βγαινει η 116d = 1343kg
...Το οποιο να σου θυμισω ειχες επισης υπερασπιστει μεχρι τελικης πτωσεως..Zeus έγραψε:
Εγραψες τοσες λεξεις αλλα το βασικο προβλημα των μετρησεων των περιοδικων δεν το δικαιολογησες...πως γινεται οταν ισχυει αυτο:Κίκιζας . έγραψε:Καταρχας στις πιστοποιημενες μετρησεις, η πλειοψηφια των μοντελων ειναι στις πλεον βασικες εκδοσεις.Να βγαινει η 116i για παραδειγμα 1365kg
Zeus έγραψε: ..και στις μετρησεις των περιοδικων που ισχυει αυτοΚίκιζας . έγραψε: τα οποια πραγματοποιουν εδω και καποια χρονια με πολυ συγκεκριμενες συνθηκες (χωρις οδηγο, με μισο ρεζερβουαρ ή 3/4 συνηθως μεσαιο ή πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου -και οχι τερμα βασικο οπως συνηθως στα euroncap πχ- που αγοραζουν κυριως στην χωρα μας και με συγχρονο εξοπλισμο ακριβειας ο οποιος μαλιστα εχει την δυνατοτητα καταγραφης κατανομης βαρους στον καθε ενα τροχο ξεχωριστα, ασχετως αν δεν δημοσιευεται)Να βγαινει η 116d = 1343kg
Πες μου σε παρακαλω το συμπερασμα σου απο αυτο. Γιατι μονο η Α, και το V40 ειναι βαρυτερα?
Zeus έγραψε: Οσο για την αξιοπιστια των εγκριτων περιοδικων που τοσο φανατικα υποστηριζεις, να σου θυμισω την ιστορια με την 3η ταχυτητα του S60 που επιανε 200km/h, και δεν αναγραφοταν μονο στο σχετικο πινακακι, αλλα γινοταν συγκεκριμενος σχολιασμος στο κειμενο απο την δοκιμη (εδω γελαμε) του αυτοκινητου, για την αρνητικη εντυπωση που τους εδωσε μια τοσο μακρυα σχεση...Το οποιο να σου θυμισω ειχες επισης υπερασπιστει μεχρι τελικης πτωσεως..
Zeus έγραψε: Και για να σε προλαβω, δεν ειναι φυσικα οτι εχουν καποιο προβλημα με τη συγκεκριμενη εταιρεια (ή οποια αλλη συστηματικα θαβουν), εκτος βεβαια απο εξωφθαλμα περιστατικα τυπου Autotriti που απλα τα εχουν σπασει (για τους δικους τους λογους) με την (εκαστοτε) εταιρεια...απλα δεν τους ενδιαφερει, και προσωπικα, και επειδη δεν πουλαει σαν θεμα στα περιοδικα. Γι αυτο σε καθε 'δοκιμη' επαναλαμβανουν στερεοτυπα..λιγο να εχεις παρακολουθησει, για καθε αυτοκινητο ξερεις τι θα λεει η δοκιμη πριν τη διαβασεις...Και φυσικα αυτο ισχυει σε ολο τον κοσμο...
Κίκιζας . έγραψε:...καταρχας ξερουμε για την βασικη 116i του euroncap (με σιδερενιες ζαντες και τασια η λευκη στο video)
εαν ειναι αυτοματη ή χειροκινητη? Το αναφερει καπου συγκεκριμενα?
Κίκιζας . έγραψε:Εδω μιλαμε για μια πολυ συγκεκριμενη διαδικασια, της μετρησης βαρους, τη οποιας μαλιστα οι συνθηκες αναφερονται ξεκαθαρα.
( 1/2 ή 3/4 ρεζερβουαρ αντιστοιχα για ολα εφοσον ειναι συγκριτικο, χωρις κανεναν μεσα στο αυτοκινητο, με μεσαιο ή πλουσιο συνηθως εξοπλισμο, ο οποιος αναφερεται κιολας στο αρθρο.
Κίκιζας . έγραψε:Σου εβαλα των 4τροχων και του Drive...Tα ιδια ισχυουν και για αλλα ξενα περιοδικα. Σε οσα εχω δει σε συγκεκρικο με το V40, ειναι παντου το βαρυτερο με αισθητη διαφορα.
Μηπως ειναι καποια πανευρωπαικη συνωμοσια εναντιον της Volvo?
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]