☢ ☢ ☢
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Αυτοί τι είναι;;;;
Ο Γιέλτσιν και οι παρατρεχάμενοί του πάνω σε ένα Τ80 ίσως; Το ίδιο Τ-80 που βομβάρδισε το Κοινοβούλιο...
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:αλλά δεν έχω ακούσει πολύ κόσμο να νοσταλγεί τον κομμουνισμό...
Η κυρία από την Σόφια που βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού πάντως έκλαιγε που κατήντησε καθαρίστρια σε ξένη χώρα... ΟΚ, ούτε αυτό είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά για να μην μένουν υπονοούμενα ότι λυτρώθηκαν...
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:τη στιγμή που έφυγε η μπότα ΟΛΕΣ οι χώρες έδιωξαν το καθεστώς
Το είδαν σαν ευκαιρία να απελευθερωθούν από ένα ανελεύθερο καθεστώς και ιδιαίτερα από την Ρωσική επικυριαρχία. Όχι όμως ότι η ζωή τους θα καλυτέρευε. Όπως όχι μόνο δεν καλυτέρευσε, αλλά χειροτέρευσε απείρως.
Ακόμα και χωρίς τη βοήθεια του αλκοόλ...

krom έγραψε:Γιέλτσιν πάνω σε ένα t72 τον Αύγουστο του 91, το οποίο δεν βομβάρδισε κανένα κοινοβούλιο τότε. Καλή προσπάθεια πάντως
Hellenic tifosi έγραψε:Υποθέτω λοιπον πως θα περίμενε κανεις τα ΚΚ να τυγχάνουν εξωφρενικά μεγάλης αποδοχής στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
markvag έγραψε:Αυτή που έβαλε ο krom;;;;
markvag έγραψε:Η ΕΣΣΔ κατέρρευσε μόλις σταμάτησε να υπάρχει η μπότα... Αμέσως μόλις οι άνθρωποι αφέθηκαν ελεύθεροι να κατακρίνουν το καθεστώς και να επιλέξουν επέλεξαν. Γιατί δεν κατέβηκε κόσμος στους δρόμους υπέρ του καθεστώτος;;;;
Η υπογραφή που έβαλε ο Γκόρμπι απλά επιβεβαίωσε τα τετελεσμένα, που συνέβησαν χρόνια πριν, όταν αποφασίστηκε να δωθούν ελευθερίες στον κόσμο... Όταν ο Γκόρμπι έβαλε την τζίφρα στη διάλυση της ΕΣΣΔ, αυτή είχε ήδη συμβεί...
markvag έγραψε:Ειλικρινά, είναι η πρώτη που ακούω...
markvag έγραψε:Χαίρομαι πάντως που συμφωνούμε για το ανελεύθερο του καθεστώτος.
)
EDDIE_147 έγραψε:Για τους Λετονούς λοιπόν που βίωναν κατοχή από τη σοβιετική δικτατορία,
Destruction of Latvia’s Armed Forces.
Nationalisation of Property and Collectivisation of Fa r m s
Repression of Religion and Persecution of Churches.
Subjugation of Social and Cultural Life to Communism
Communist Education of Youth.
The Repressive Terror Mechanisms and Article 58
Mass Deportations to Distant Regions of the USSR:
Prison Camps and Forced Resettlement.
Deportation and Execution of Political Prisoners.
. Αισχροπροπαγανδιζεις. Μου φαινεται θα στειλω τον αφανα για καφεδακι απο εκει .
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γιορτάζουν κάτι τέτοιο, δεν είπα πως πρέπει να γιορτάζουν την σοβιετική εισβολή, αλλά είναι τουλάχιστον παράλογο στα μάτια μου να γουστάρουν Waffen SS που όλοι γνωρίζουμε πια τι έκαναν στην ακμή τους.

Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]