Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
kovathe έγραψε:Τη δικαιούται ο σύζυγος ακόμη και αν ο άλλος σύζυγος είναι άνεργος.

Οκ, προφανώς σε κάθε κλάδο ισχύουν διαφορετικά γιατί εγώ είχα στο μυαλό μου το παρακάτω που ισχύει στην Πυροσβεστική:
Στις περιπτώσεις που ο/η σύζυγος του πυροσβεστικού υπαλλήλου κατά την έννοια της παρ. 1
του άρθρου 98 του παρόντος,δεν εργάζεται, ο/η έτερος σύζυγος δεν δικαιούται να κάνει χρήση
της άδειας ανατροφής, εκτός αν ο/η σύζυγος, λόγω σοβαρής πάθησης ή βλάβης, κριθεί ανίκανος/η
να αντιμετωπίζει τις ανάγκες ανατροφής του τέκνου, σύμφωνα με βεβαίωση της Ανώτατης
Υγειονομικής Επιτροπής του Πυροσβεστικού Σώματος.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#235845 Mηπως όμως με τη νέα ρύθμιση πιανει τώρα και την πυροσβεστική?
Γιατί και μας δεν ίσχυε αλλά τώρα ισχυει.
Γι αυτό και δεν παίρνω όλο το 9μηνο αλλα οτι είχε περισσέψει.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
GTS έγραψε:Οι τράπεζες εχουν πολύ περισσοτερο κοσμο από ότι χρειαζονται οποτε δυσκολο να εχουν κακο κλιμα ειδικα αυτην την περιοδο.

Δε νομιζω να ισχυει αυτο και σιγουρα δεν ισχυει για όλες τις υπηρεσίες.
Εμείς γενικά έχουμε ελλειψη.

Το κλίμα πάντως εξαρτάται απο πολλους παράγοντες, υπάρχουν υπηρεσίες με άνεση χρονου και ατόμων με χάλια κλιμα και υπάρχει και το αντίστροφο. Προφανώς μιλάω για το δικο μου χώρο.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
kovathe έγραψε:Mηπως όμως με τη νέα ρύθμιση πιανει τώρα και την πυροσβεστική?
Γιατί και μας δεν ίσχυε αλλά τώρα ισχυει.
Γι αυτό και δεν παίρνω όλο το 9μηνο αλλα οτι είχε περισσέψει.

Μπα, και της Πυροσβεστικής σχετικά πρόσφατη ρύθμιση είναι (του '14), παλιότερη βέβαια από τον νόμο ο οποίος όμως μιλάει για ΕΓΣΣΕ.
Ας είναι και μια φορά ευνοημένος ο ιδιωτικός τομέας σε σχέση με τον δημόσιο :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#236369 Μ' άρεσε η Στοκχόλμη...
Μ' άρεσε το ταξίδι γενικότερα που κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα...

Πιο πολύ μ' άρεσε ο markvag!!!
Ένας άνθρωπος που προσφέρθηκε να εξυπηρετήσει έναν άγνωστο μέσα απ' το φορουμ και να κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο το ταξίδι του. Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα!
Τον ευχαριστώ πολύ και χρωστάω καφέ και βόλτα με ταπεR τουλάχιστον!!! :metalo: :s_howdy :inlove:
Άβαταρ μέλους
By otso
MIXOStsi έγραψε:Μ' άρεσε η Στοκχόλμη...
Μ' άρεσε το ταξίδι γενικότερα που κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα...

Πιο πολύ μ' άρεσε ο markvag!!!
Ένας άνθρωπος που προσφέρθηκε να εξυπηρετήσει έναν άγνωστο μέσα απ' το φορουμ και να κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο το ταξίδι του. Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα!
Τον ευχαριστώ πολύ και χρωστάω καφέ και βόλτα με ταπεR τουλάχιστον!!! :metalo: :s_howdy :inlove:

τι εξυπηρετηση; σου περασε κανα καλο χαρμανι απο την πορτα προσωπικου;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
rx8_drifter έγραψε:Δε μου αρέσει που σήμερα έχω ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ στο autocad για ενα upgrade στο καράβι πονεσε το χέρι μου :help: :protest:

You doing it wrong. :rtfm:
Συγνώμη, εσένα το κουλάδι βάλανε να σχεδιάσεις; Τι σχέδιο είναι; Layout των καλωδίων;
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε:Για πες , από κοντά είναι τοοοοσο όμορφος;;;

Εδώ με τον δίδυμο αδερφό μου, αφού φτιάξαμε τα δόντια μας...

Εικόνα :inlove: :inlove:

otso έγραψε:
τι εξυπηρετηση; σου περασε κανα καλο χαρμανι απο την πορτα προσωπικου;

Κρύβε λόγια... κρύβε λόγια... :ninja: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#236464 ^^^^
Απο τον καιρο που εχω να σε δω ομορφηνες μπαγασα....φτου σου....... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
DAP έγραψε:^^^^
Απο τον καιρο που εχω να σε δω ομορφηνες μπαγασα....φτου σου....... :lol: :lol:

Με ομορφαίνουν τα χρόνια... σαν το καλό κρασί ένα πράγμα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Anonymous Founder έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Δε μου αρέσει που σήμερα έχω ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ στο autocad για ενα upgrade στο καράβι πονεσε το χέρι μου :help: :protest:

You doing it wrong. :rtfm:
Συγνώμη, εσένα το κουλάδι βάλανε να σχεδιάσεις; Τι σχέδιο είναι; Layout των καλωδίων;

Σίγουρα το κάνω λάθος, είχα να κάνω ηλεκτρολογικό στο autocad απ τον καιρό του 12 :s_crazy Με τις περικοπές εχουν πετσοκόψει το drawing office δυστυχώς και για να ξεμπερδεύω γιατί θα πάω διακοπές έκατσα και τα έκανα μόνοςμου

Ενα καινούργιο switchboard για ενα βίντσι που θα βάλουμε και κάτι SLD.