Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#234615
giannik1977 έγραψε:1. Καλαθης , Teodosic, Μποχωριδης
2. Williams , Feldein , Παππας
3. Miller , Giankovic
4. Fotsis ,Charagonti,Gist
5. Rantulica, Papagiannis,Hunter
Ραβεις το 7ο κ τελειωνεις....

Δανεικος ο Χαραλαμποπουλος στον Αρη και ανταλλαγη με Okaro White...



Ο αυτιστικός είναι παικταράς, αλλά και απίστευτη κομπλεξάρα, και κυρίως καταστρέφει τις ομάδες του στο τέλος αντί να τις βοηθάει.

ΑΠό εκεί και πέρα στο 2 ο Παππάς μας τελειωσε
Στο 3 ο Γιάκοβιτς μάλλον το ίδιο
Charagonti τι είναι;

Λείπουν από το roster όπως το έχεις 3D και Μπουρούσαγκας στο 5 :)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#234622 Λουκ Χαραγκοντι ειναι η αδυναμια μου.
Τον ειδα απο κοντα στο μςταξυ μας στο ΟΑΚΑ ..Απιστευτος χερας 3ποντων , πολυ δυνατος στην αμυνα, δυνατο κορμι..
Θεωρω δεδομενο οτι ο 3D θα σταματησει. :(
Για Παππα μην βαζεις το χερι σου στη φωτια , οπως επισης για Βλαντο.
Ειπα για Τεοντοσιτς γιατι τον θεωρω σαν εναν απο τους 3 καλυτερους ασσουςστην Ευρωπη. Με Ραντουλιτσα και Σασα στον παγκο θα εκανε παπαδες.. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#235282
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#235365
Συμπλοκές «φιλάθλων» και βανδαλισμοί στην παραλία της πόλης της Λευκάδας
Ενόψει του αποψινού τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών μεταξύ των «αιώνιων» αντιπάλων

Αυτό που πολλοί φοβόταν και είχαν εκφράσει ευθύς εξαρχής τους ενδοιασμούς τους, ως προς την ορθότητα δηλαδή της απόφασης της Δημοτικής Αρχής για τη διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών στο νησί της Λευκάδας, που ολοκληρώνεται σήμερα με τον τελικό των δύο «αιώνιων» αντιπάλων, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που θα αναμετρηθούν στις 03:00 το απόγευμα -ο μικρός τελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι- στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας, έγινε πραγματικότητα.

Οργανωμένοι οπαδοί εισήλθαν σήμερα το πρωί στην πόλη της Λευκάδας και τα κάνανε γυαλιά καρφιά. Αφού περάσανε την πλωτή γέφυρα Λευκάδας στις 5 το πρωί και πάρκαραν κατάλληλα τα αυτοκίνητά τους ώστε να μην μπορεί να σηκωθεί η γέφυρα, για να έχουν διέξοδο διαφυγής μετά την ολοκλήρωση των καταστροφών τους, κλείδωσαν τον χειριστή έξω από το φυλάκιο και συνέχισαν ανεμπόδιστοι την πορεία τους μέχρι την παραλία της πόλης, στο πάρκο των ποιητών.

Εισήλθαν στον β΄ όροφο του ξενοδοχείου Ιόνιαν Σταρ που έμεναν αποστολές των ομάδων(;) -κάποιοι κάνουν λόγο ότι έγινε μπέρδεμα με το ξενοδοχείο «Ionian Blue» στη Νικιάνα-, χωρίς κανείς να καταφέρει να τους αποκρούσει, και αφού έσπασαν τις πόρτες επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς στα δωμάτια σπάζοντας τηλεοράσεις και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Έριξαν επίσης μολότοφ στην είσοδο του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να καταστραφεί το ισόγειο ενώ ακολούθησε σύγκρουση μεταξύ των οπαδών στο πάρκο των ποιητών με τα αίματα να είναι ακόμη εμφανή σε αρκετά σημεία παρά τις προσπάθειες να καλυφθούν. Καταστροφές προκλήθηκαν επίσης σε πολλά αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον γύρω χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητηθεί μία ακόμη διμοιρία ΜΑΤ για την ενδεχόμενη αντιμετώπιση αυτού του είδους των περιστατικών, δεν εγκρίθηκε τελικά η μετακίνησή της και μόλις σήμερα το πρωί φτάσανε δυο κλούβες μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά, καθώς και ένα γερανοφόρο για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων αυτοκινήτων.


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

http://www.kolivas.de/archives/247740

μνημόνια μέχρι να δύσει ο ήλιος :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#235371 Έτσι, διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα μέχρι να βάλουν μυαλό ΟΛΟΙ. Έπρεπε να σηκωνόταν η γέφυρα, κι ας είχε αυτοκίνητα επάνω...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#235374 http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... ykada-pics

και http://lefkadapress.gr/protoselida/i-pr ... on-opadon/

Οι μαλάκες είναι πάντα μαλάκες ότι ομάδα και αν υποστηρίζουν. :x
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#235386
Dodger έγραψε: Έπρεπε να σηκωνόταν η γέφυρα, κι ας είχε αυτοκίνητα επάνω...


κλείδωσαν τον χειριστή έξω από το φυλάκιο και συνέχισαν ανεμπόδιστοι την πορεία τους μέχρι την παραλία της πόλης, στο πάρκο των ποιητών.


:s_crazy

τί να λέμε, ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#235446
rx8_drifter έγραψε:Οργανωμένοι οπαδοί εισήλθαν σήμερα το πρωί στην πόλη της Λευκάδας και τα κάνανε γυαλιά καρφιά. Αφού περάσανε την πλωτή γέφυρα Λευκάδας στις 5 το πρωί και πάρκαραν κατάλληλα τα αυτοκίνητά τους ώστε να μην μπορεί να σηκωθεί η γέφυρα, για να έχουν διέξοδο διαφυγής μετά την ολοκλήρωση των καταστροφών τους, κλείδωσαν τον χειριστή έξω από το φυλάκιο και συνέχισαν ανεμπόδιστοι την πορεία τους μέχρι την παραλία της πόλης, στο πάρκο των ποιητών.

Εισήλθαν στον β΄ όροφο του ξενοδοχείου Ιόνιαν Σταρ που έμεναν αποστολές των ομάδων(;) -κάποιοι κάνουν λόγο ότι έγινε μπέρδεμα με το ξενοδοχείο «Ionian Blue» στη Νικιάνα-, χωρίς κανείς να καταφέρει να τους αποκρούσει, και αφού έσπασαν τις πόρτες επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς στα δωμάτια σπάζοντας τηλεοράσεις και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Έριξαν επίσης μολότοφ στην είσοδο του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να καταστραφεί το ισόγειο ενώ ακολούθησε σύγκρουση μεταξύ των οπαδών στο πάρκο των ποιητών με τα αίματα να είναι ακόμη εμφανή σε αρκετά σημεία παρά τις προσπάθειες να καλυφθούν. Καταστροφές προκλήθηκαν επίσης σε πολλά αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον γύρω χώρο.


Αφού ο τελικός θα διεξάγονταν με προσκλήσεις μόνο σε οικογένειες, και αφού τη γέφυρα έκλεισαν οι οπαδοί μόνο της μιας ομάδας, πώς έγιναν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#235449 Δεν καταλαβα τί ακριβώς ρωτάς βασικά, στο ξενοδοχείο είπαν οτι υπήρχαν ελάχιστοι οπαδοί του Ολυμπιακού και η ομάδα (ή τουλάχιστον έτσι νομιζαν οι βάζελοι)
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#235455 Υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που όπως σε κάθε τελικό διεξάγεται με μαθητές, οικογένειες κτλ, εμφανίζονται με προσκλήσεις...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#235709 Όπως εμφανίζονται και οι οργανωμένοι του βαζελου και παλι με προσκλήσεις της ΚΑΕ, άπειρες φορες παλιότερα σε τελικούς κυπελλου κλπ κλπ.
Έλεος, όλοι οι καμενοι πρεζαακηδες είναι ίδιοι ακριβώς.