Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
rx8_drifter έγραψε:Πες του μόνο τί ώρα θα πας για να βγάλει κανα μεροκάματο :shifty: :lol:

Ειμαστε καθ'ολα νομιμοι. :) Εχει διπλωμα η :inlove:. Ευχαριστω πολλυ Giannik!!! :D

.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#235472 Στο Ελληνικό παίζει να έχει πρόσφυγες.Πάντως σίγουρα προχθές που πέρασα απ'έξω είχε πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα.Στον παράδρομο για ΣΕΦ έχει ένα σημείο στη μεγάλη ευθεία πριν τον κυκλικό κόμβο πηγαίνοντας προς ΣΕΦ που θέλει λίγη προσοχή γιατί έχουν στήσει αντίσκοινα γύφτοι μην τυχόν και πεταχτεί κανένα παιδί.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Cosmonaut21 έγραψε:Στο Ελληνικό παίζει να έχει πρόσφυγες.Πάντως σίγουρα προχθές που πέρασα απ'έξω είχε πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα.Στον παράδρομο για ΣΕΦ έχει ένα σημείο στη μεγάλη ευθεία πριν τον κυκλικό κόμβο πηγαίνοντας προς ΣΕΦ που θέλει λίγη προσοχή γιατί έχουν στήσει αντίσκοινα γύφτοι μην τυχόν και πεταχτεί κανένα παιδί.

Οντως ειχε προσφυγες... Κριμα και ηταν καλος χωρος. :rant: Πηγαμε εν τελει στην Διαδοχου Παυλου.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#235716 Τωρα που το σκεφτηκα μπορουσες να την πας κ στην βαρκιζα , εκει στο τερμα , μετα το Λουνα Παρκ..
Στην Διαδ.Παυλου εχει αρκετη κυκλοφορια παντως... :thumbsup:

Ελπιζω μετα , να πηγατε απεναντι εε;; :innocent:
creoli hotel
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
giannik1977 έγραψε:Τωρα που το σκεφτηκα μπορουσες να την πας κ στην βαρκιζα , εκει στο τερμα , μετα το Λουνα Παρκ..
Στην Διαδ.Παυλου εχει αρκετη κυκλοφορια παντως... :thumbsup:

Ελπιζω μετα , να πηγατε απεναντι εε;; :innocent:
creoli hotel

Τον εχω δει εκεινον τον χωρο. Αλλα ηταν προχωρημένη η ωρα οποτε δε θα προλαβαιναμε με φως ημερας.
Περιοδευει. :oops: Υπομονη. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Morx
#236077 Εγω διαβαζοντας το ποστ υπεθεσα οτι με την :inlove: τα εχετε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα. Εξηγουμαι.
Βρεθηκες σε σχεση, εφαγες μερικες παντοφλες οταν σου ξεφυγε το γκαζι στην ευθεια, οταν ο συμπλεκτης σου γλιστρησε και το 'καψες λιγο στην εκκινηση απο το φαναρι (και καλα) ... οταν "κατι πεταχτηκε μπροστα σου" και "αναγκαστηκες να παρεις τη στροφη με την ταυτοτητα στο στομα" ...
Επομενως περασε λιγος καιρος, σε εμαθε, την εμαθες και ηρθε η ωρα να το στιψεις επιτελους σαν ανθρωπος με αυτην συνοδηγο, αντι να σερνεσαι στους δρομους βασανισμενος.

ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#236098 Κι εγώ νόμισα ότι όταν έγραψε ότι ήρθε η ώρα να της θυμίσει τι εστί οδήγηση, εννοούσε ότι θα οδηγούσε ο ίδιος και θα το έσκιζε το αμάξι :lol:
Τελικά μάλλον απλά την έβαλε να κάνει χαλαρή βόλτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#236538 Λιποδιαλυτικο από s/m? Εγώ τα φίλτρα (μεταλλικά) τα βάζω πλυντηριο πιάτων.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:με τι καθαριζουμε τα απαισια λιπη στον απορροφητήρα;

Με την σύζυγο. Της το λες και τα καθαρίζει! :s_yes

Αυτή είναι δουλειά που την κάνει η σύζυγος. Βάζει τα μεταλλικά φίλτρα στο πλυντήριο πιάτων, ψεκάζει προσεκτικά τα υπόλοιπα μέρη του απορροφητήρα με FAIRY για λίπη, το αφήνει για λίγο να δράσει και μετά τα καθαρίζει με τον ατμοκαθαριστή. Κάτω από τον απορροφητήρα (επάνω στις εστίες) βάζει ένα ταψί για να μαζεύονται αυτά που στάζουν.

Ροοστάτη, διακόπτες και φώτα δεν πλησιάζει. Αν χρειασθεί, τα καθαρίζω εγώ προσεκτικά, αφού ρίξω την τάση.
Άβαταρ μέλους
By Morx
otso έγραψε:μαρεσει η σιγουρια σου οτι ολα τα σπιτια εχουν ατμοκαθαριστη.

Αν δεν εχουν, αγοραζουν.

because Τσιπραλεξης αναπτυξη & ελπιδα! :rtfm: