Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dstou
Επειδη τα εχω αυτα τα λεφτα να μπω στον πειρασμο;

Όχι είναι φούσκα φουσκωμένη, προτίμησε μια Μάκλάρεν Φ1, που έχει ακόμη δρόμο για να ανέβει. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:Τα ιταλικά μου είναι μέτρια, αλλά το lusso, δεν μου αρέσει σε μια Ferrari...
:protest:

Ο χαρακτηρισμός Lusso πάει πίσω στην 250 Berlinetta Lusso του 1962...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#235313 Παλαβό εργαλείο.
Η 360CS και η Μ3 Ε46 CSL είναι δύο από τα καλύτερα driver's car όλων των εποχών.
Ίσως τα καλύτερα.
Θα είχαν θέση αμφότερα στο dream garage μου.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#235314 Αυτή δεν είναι που έμπαζε νερά; :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Παλαβό εργαλείο.
Η 360CS και η Μ3 Ε46 CSL είναι δύο από τα καλύτερα driver's car όλων των εποχών.
Ίσως τα καλύτερα.

Υπερβολές. Έχουν ξεπεραστεί αμφότερα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Παλαβό εργαλείο.
Ίσως τα καλύτερα.

Υπερβολές. Έχουν ξεπεραστεί αμφότερα.

Ως προς το pure essence δε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#235363 δεν εχει σημασια εαν εχουν ξεπεραστει.Στην εποχη τους ηταν κορυφες.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:δεν εχει σημασια εαν εχουν ξεπεραστει.Στην εποχη τους ηταν κορυφες.

Άλλο αυτό και άλλο να λες "τα καλύτερα όλων των εποχών"... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:
dimviii έγραψε:δεν εχει σημασια εαν εχουν ξεπεραστει.Στην εποχη τους ηταν κορυφες.

ναι ρε συ,σε πιουριλα ειναι μεσα στα καλυτερα.Και εγω θα ηθελα να τα ειχα στο γκαραζ μου.Εαν ειχα δυνατοτητα για μονο 4-5 οχι,αλλα εαν ειχα 15-20 σιγουρα θα τα ειχα μεσα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:

Αμφιβάλλεις ότι πρόκειται για δύο από τα καλύτερα driver's car όλων των εποχών;
Πρόσεξε, δεν είπα τα πιο γρήγορα, αλλά αυτό που εξετάζω είναι το μέγεθος των "αισθήσεων" πίσω από το τιμόνι τους. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα όσων τα έχουν οδηγήσει.
Αμφότερα αποτελούν οδηγικά τοτέμ για τους γκουρού.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#235563 Δύο από τα καλύτερα μπορώ να το δεχθώ. Μην αμφιβάλεις όμως ότι και σε αίσθηση η CS έχει ξεπεραστεί από την Scuderia η οποία με την σειρά της ξεπεράστηκε από την Speciale. Από το στόμα ιδιοκτητών αυτά.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#235587 ...μεχρι ισως να...τουρμπισουν την επομενη αντιστοιχη speciale, να κυνηγουν με μανια οι διαφοροι συλλεκτες
τις τελευταιες πιο ειδικες ατμοσφαιρικες εκδοσεις, οπως η CS και "ξαφνικα" να μπει και βουλα για το οτι ειναι απο τα καλυτερα driver's Cars. Που κατα την γνωμη μου ειναι ετσι κι αλλιως, η CS και η CSL απλως οχι ΤΑ καλυτερα που υπαρχουν... :)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#235635 ., το ότι ο αντικαταστάτης της Speciale θα είναι turbo είναι δεδομένο. Αλλά υπάρχει η Speciale ως η αποθέωση των ατμοσφαιρικών V8 Ferrari. Για αυτό και η CS, όσο καλή και αν ήταν, δεν μπορεί να είναι η καλύτερη της σειράς ή να λέμε ότι είναι ό,τι καλύτερο βγήκε. Άνθρωποι που τα έχουν όλα αυτά, λένε ότι η Speciale δεν έχει αντίπαλο και δεν μιλάμε για χρονόμετρο μόνο φυσικά. Χωρίς αυτό να αφαιρεί κάτι από την τεράστια αξία της CS ή της Scuderia. Και όλα αυτά σε αυτή την κατηγορία και χωρίς να πάμε μία πάνω (599 GTO, F12 tdf).