Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#234766 μιας και ποτε δεν ειχα παρε δωσε με εξουσιοδοτημενα συνεργεια ,ερωτηση.
πες οτι εχουμε ενα προβλημα μια φορα στο τοσο, πες οτι δεν επηρεαζει την λειτουργία του αυτοκινητου, πες οτι στο διαγνωστικο δεν δειχνει να εχει αποθηκευσει κατι ουτε την στιγμη που το κανει να σε ενημερωσει η να κρατησει κατι στην μνημη. πες οτι ο μηχανικος σου σηκωνει τα χερια ψηλα και λεει τραβα σε εξουσιοδοτημενο .
μπορεις να στειλεις ενα εμαιλ (σε εξουσιοδοτημενο) και αφου αναφερεις ολα τα συμπτωματα , να ζητησεις να σου πουν τιμη
για διαγνωση του προβληματος;
η πρεπει να πας εκει να το αφησεις και να σε χρεωσουν με ανθρωποωρες μιας βδομαδας και να φυγεις χωρις αυτοκινητο.
το ξεχωριζω απο την επισκευη , επειδη μετα μπορει να ειναι απο τιποτα μεχρι χιλιαρικα.
τι λετε;
Άβαταρ μέλους
By otso
#235024 και στον υπολοιπο κοσμο ετσι ειναι;
θελω να πω ενταξει με τους τοπικους μαστορους γνωριζεσαι χρονια θα το ψαξουν δεν θα σε χρεωσουν , αλλα εκει που δεν υπαρχει προσωπικη επαφη και με το καλημερα πληρωνεις , ποιος με προστατευει; μπορει να το βρουν αμεσως μπορει και μετα απο βδομαδες , μπορει να ειναι τιμιοι μπορει και να το τραβανε ,τι κανουμε ,τους δινουμε το πορτοφολι και τραβανε οσα θελουνε;
εχω βραχυκυκλωσει , θελω να το παω αλλα και οχι να το παραδωσω εν λευκω.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#235028 Γενικό service δεν κάνεις ανά κάποια χιλιόμετρα; Εκεί μπορεί να γίνει και ένας έλεγχος.
Άβαταρ μέλους
By otso
#235036 δεν εχω πατησει το ποδι μου ποτε σε εξουσιοδοτημενο, απλα ο δικος μου μου ειπε οτι οι γνωσεις του δεν φτανουν και προτεινε εξουσιοδοτημενο επειδη εκει οταν βρουν τα σκουρα εποικινωνουν με γαλλια . (υπαρχει ελληνας εκει ειδικα για τους στοκους εδω)
Άβαταρ μέλους
By Morx
#235041 Το φερτο και θα σου πω, το κρινω υπο προυποθεσεις ακρως επαγγελματικη απαντηση και σωστη.
Υπο προυποθεσεις λεγοντας, οχι για μια καμμενη λαμπα ή τακακια που τριζουν.
Άβαταρ μέλους
By otso
#235058 αν το πηγαινες το κραταγαν 3 με 4 ωρες και σου ελεγαν θελει αλλαγη το ταδε και ελεγες δεν εχω χρηματα για να το φτιαξω και τι χρωσταω και σου ελεγαν 1000 , θα τα πληρωνες ; και θαλεγες τι μαλακας πιάστηκα;
Άβαταρ μέλους
By otso
#235061 το εχεις κανει ;εχει συμβει να συμφωνησεις απο πριν ποσο θα πληρωσεις ; σσε εξουσιοδοτημενο εννοειται.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#235069 Πας και τους ρωτάς πόσο θα κοστίσει ένας γενικός έλεγχος σε συνδυασμό με οτιδήποτε συγκεκριμένο θες να δουν και θα σου πουν μια τιμή. Το ψυγείο θα στο ελέγξει σε 5 λεπτά, θα σου δώσει μια τιμή, κάτι άλλο που θέλει 5 ώρες να ελεγχθεί θα έχει ένα πολλαπλάσιο κόστος το οποίο επίσης μπορεί να σου δώσει.
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:το εχεις κανει ;εχει συμβει να συμφωνησεις απο πριν ποσο θα πληρωσεις ; σσε εξουσιοδοτημενο εννοειται.

Mήπως πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό;Πάρε τους τηλέφωνο και μάθε,δεν χάνεις τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
otso έγραψε:μιας και ποτε δεν ειχα παρε δωσε με εξουσιοδοτημενα συνεργεια ,ερωτηση.
πες οτι εχουμε ενα προβλημα μια φορα στο τοσο, πες οτι δεν επηρεαζει την λειτουργία του αυτοκινητου, πες οτι στο διαγνωστικο δεν δειχνει να εχει αποθηκευσει κατι ουτε την στιγμη που το κανει να σε ενημερωσει η να κρατησει κατι στην μνημη. πες οτι ο μηχανικος σου σηκωνει τα χερια ψηλα και λεει τραβα σε εξουσιοδοτημενο .
μπορεις να στειλεις ενα εμαιλ (σε εξουσιοδοτημενο) και αφου αναφερεις ολα τα συμπτωματα , να ζητησεις να σου πουν τιμη
για διαγνωση του προβληματος;
η πρεπει να πας εκει να το αφησεις και να σε χρεωσουν με ανθρωποωρες μιας βδομαδας και να φυγεις χωρις αυτοκινητο.
το ξεχωριζω απο την επισκευη , επειδη μετα μπορει να ειναι απο τιποτα μεχρι χιλιαρικα.
τι λετε;

τι εχει το αυτοκινητο ρε οτσο?
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#235351 Καμια αλανα προς Νοτια Προάστια για να θυμίσουμε στην :inlove: τι εστι οδηγηση, υπαρχει?
Εγω σκεφτηκα το αεροδρόμιο του Ελληνικου... Για ριξτε καμια ιδεα.

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#235360 + παρκιν Careffour (Άλιμος) , + Παρκιν ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (έναντι ΙΚΕΑ) , + παραδρομος παραλιακής (ΣΕΦ)